Нощното изпотяване е симптом на здравословни проблеми! Вижте кои са те

Нощното изпотяване е симптом на здравословни проблеми! Вижте кои са те

Изпотяването е процес, който помага на тялото да се охлади по естествен начин. То освобождава токсините и някои метаболити. В нормално състояние то ни застига през деня. Нощното изпотяване от своя страна е симптом на определен проблем.

1

Автоимунни заболявания

Автоимунни заболявания - актуални заглавия, избрани публикаци и съвети. Информация на тема Автоимунни заболявания от Ezine.bg. Преглед на статиите за Автоимунни заболявания. Онлайн журнал за здраве, фитнес, дом и градина, семейство и Автоимунни заболявания.
Автоимунни заболявания - Глутенова непоносимост

Глутенова непоносимост

09.07.201516422

Глутеновата непоносимост представлява автоимунно заболяване. При глутеновата непоносимост консумацията на храни, съдържащи глутен причинява атрофия на лигавицата на тънкото черво. Хранене при глутенова непоносимост.

Автоимунни заболявания - Булозна епидермолиза

Булозна епидермолиза

24.06.201502419

Булозната епидермолиза представлява хронично автоимунно заболяване, което засяга кожата и лигавиците. Булозната епидермолиза е хронично възпалително и се характеризира с периоди на рецидиви и ремисии. Лечение на булозна епидермолиза.

Автоимунни заболявания - Автоимунни заболявания

Автоимунни заболявания

09.06.2015015372

Автоимунните заболявания са група заболявания, при които има хиперактивност на имунната система, която унищожава здравите тъкани, клетки и органи в своя собствен организъм. Симптоми при автоимунно заболяване.

Автоимунни заболявания - Миастения гравис

Миастения гравис

09.06.201504760

Миастения гравис представлява хронично автоимунно заболяване. Миастения гравис се характеризира с мускулна слабост и лесна уморяемост. Миастения гравис трябва да се лекува навреме.

Автоимунни заболявания - Базедова болест

Базедова болест

03.06.201503506

Базедовата болест представлява автоимунно заболяване, което засяга щитовидната жлеза. Базедовата болест засяга по-често жените. Базедовата болест изисква определен режим на хранене.

Автоимунни заболявания - Склеродермия

Склеродермия

20.05.2015011066

Склеродермията е автоимунно заболяване на съединителната тъкан на кожата, което протича с уплътняването й (склерозиране). Склеродермия е изключително рядко заболяване. Локализирана склеродермия и Системна склеродермия.

Автоимунни заболявания - Синдром на Сьогрен

Синдром на Сьогрен

07.04.201504877

Синдромът на Сьогрен е автоимунно заболяване с хроничен характер. Синдромът на Сьогрен се характеризира с ненормално производство на автоантитела. Симптоми и лечение на Синдрома на Сьогрен.

Автоимунни заболявания - Лупус

Лупус

02.04.2015010299

Лупус представлява хронично автоимунно заболяване, което уврежда различни части на човешкото тяло. При Лупус засегнати са често кожата, сърцето, белите дробове, ставите, бъбреците, кръвта и нервната система.

Автоимунни заболявания - Псориазис

Псориазис

26.03.201509830

Псориазисът е хронично автоимунно заболяване на кожата. Какво да правим при псориазис, лечение и симптоми при псориазис. Псориазисът не е заразен.

Автоимунни заболявания - Как функционира имунната система на бременна с лупус

Как функционира имунната система на бременна с лупус

05.11.20140741

Лупус еритематозус е системно автоимунно заболяване, чиято поява се свързва с генетична предразположеност с наличие на възприемчиви гени и някои фатори на външната среда

Автоимунни заболявания - Честота на аборти при автоимунни тиреоидни заболявания

Честота на аборти при автоимунни тиреоидни заболявания

20.08.201401565

Заболяванята на щитовидната жлеза са вторите по честота ендокринни нарушения по време на бременността. Съществуват три възможни обяснения на връзката щитовида жлеза – спонтанен аборт.

Автоимунни заболявания - Лупус еритематозус

Лупус еритематозус

15.05.201401227

Системният лупус еритематозус е хронично заболявание, което ни съпътства до края на живота. Според тежестта на заболяването то в различна степен повлиява качеството на живот. Лечението при ЛЕ е комплексно, консервативно и често много токсично.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни