Пристрастена си към балсама за устни? Спри се, докато е време

Пристрастена си към балсама за устни? Спри се, докато е време

Балсамите за устни са сред козметичните продукти, към които много жени се пристрастяват. Колкото повече слагаме, толкова по-голяма нужда изпитваме от тях. Това обаче може да се окаже особено вредно.

1

Балсам за устни

Балсам за устни - най-новите теми, избрани публикаци и препоръки. Практична информация на тема Балсам за устни от Ezine.bg. Преглед на статиите за Балсам за устни. Български сайт за здравословен живот, красота, дом и градина, родители и деца и Балсам за устни.
Балсам за устни - 5 козметични продукта, които трябва да носите на сватбата си

5 козметични продукта, които трябва да носите на сватбата си

26.01.20180418

Всяка жена трябва да се чувства като най-красивата на света в своя сватбен ден. Дори да има сълзи пред олтара и изтощителни танци до сутринта, трябва да имате под ръка куп помощници, които да се грижат за перфектния ѝ външен вид. Ето кои са те

Балсам за устни - 5 престъпления, които допускате към кожата си през зимата

5 престъпления, които допускате към кожата си през зимата

06.01.20180953

Зимата е период, в който носим най-много дрехи и сякаш това ни кара да обръщаме по-малко внимание на тялото и кожата си.

Балсам за устни - Балсамът за устни и неговите хиляди приложения

Балсамът за устни и неговите хиляди приложения

23.07.20170159

Един от най-верните помощници за здравето и красотата на устните във всички сезони, е балсамът на устни. Малкото стикче обаче има много повече приложения, за които не сте и подозирали.

Балсам за устни - Устните избират любовта на живота ни

Устните избират любовта на живота ни

15.02.201601287

Учени са установили, че именно устните играят ключова роля в разпознаването на половинка в живота. Оказва се, че с целувката се обменят феромони, които са определящи за добрата комуникация между хората.

Балсам за устни - Пет стъпки за по-апетитни устни

Пет стъпки за по-апетитни устни

28.07.201401225

Всяка жена се грижи за вида си – фигурата, тялото, лицето. Но дори най-педантичните относно външността често забравят един важен компонент – устните.

Балсам за устни - Десет козметични продукта, които всяка жена трябва да има

Десет козметични продукта, които всяка жена трябва да има

17.04.201309208

Има няколко козметични продукта, които всяка себеуважаваща се дама трябва да има с дамския си несесер. Ето 10-те тайни оръжия на женската красота

Балсам за устни - Трикове за по-пухкави устни

Трикове за по-пухкави устни

05.04.2013017972

По-пухкавите устни имат обратния ефект. Те дават живот на лицето, правят го по-привлекателно и като цяло привличат вниманието към себе си. Но как точно се постига това.

Балсам за устни - Да си направим сами балсам за устни

Да си направим сами балсам за устни

16.03.201303542

Но как да решим въпроса с устните? За тях най-добре би се погрижил балсамът. Можете да си направите най-различни аромати за устни, които ще овлажнят нежната кожа на устните много бързо.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни