Храни, които лекуват мускулна треска

Храни, които лекуват мускулна треска

В началото всеки спортист е изпитвал неразположение като мускулна треска. Именно опитът на изстрадалите днес ни дава идеи как да се справим със състоянието лесно с няколко вкусни храни

1

Болки в мускулите

Болки в мускулите - най-новите статии, авторски публикаци и идеи. Информация за Болки в мускулите от Ezine.bg. Списък на статиите за Болки в мускулите. Онлайн сайт за здравословен живот, красота, дом и градина, родители и деца и Болки в мускулите.
Болки в мускулите - Симптоми на стреса, които не трябва да подминавате

Симптоми на стреса, които не трябва да подминавате

28.01.201703869

В света, в който живеем, стресът е неделима част от ежедневието. Някои хора по-лесно приемат реалността, докато при други тревожността става хронична.

Болки в мускулите - Водата и болежките, които лекува

Водата и болежките, които лекува

22.03.201605989

Всички знаем, че съществуването ни без вода е невъзможно, но оказва се, че водата може да влияе изключително благоприятно при някои здравословни проблеми. Ето и за какви болежки може да ни помогне водата.

Болки в мускулите - Трите най-чести причини за мускулна слабост

Трите най-чести причини за мускулна слабост

03.12.201505163

Повод да се притесняваме има, когато мускулна слабост се появи, без да сме правили физически упражнения. Този вид неразположение може да се появи при някои видове заболявания.

Болки в мускулите - Заседяването ни прави все по-тревожни

Заседяването ни прави все по-тревожни

26.06.20150302

Заседналият начин на живот ни прави и все по-тревожни. Децата, които прекарват над 2 часа, гледайки телевизия или играейки на компютъра или таблета, също изпитват състояние на тревожност

Болки в мускулите - Болки в мускулите

Болки в мускулите

09.06.2015038830

Болките в мускулите са чувство за дискомфорт, породен от болки в областта на един или друг мускул. Болките в мускулите могат да се дължат на редица причини и заболявания. Симптоми и лечение при болки в мускулите.

Болки в мускулите - Миалгия

Миалгия

03.04.2015010390

Миалгията представлява общо наименование за болка, която е причинена от различни нарушения и заболявания. Миалгията може да се задейства от широк кръг проблеми и състояния.

Болки в мускулите - Лечение с вода срещу болки в мускулите

Лечение с вода срещу болки в мускулите

13.08.201403682

Съвсем лесно можете да успокоите болките в мускулите – взимайки душ, сменяйте струите на водата от топла на студена. Това ще облекчи мускулното напрежение, уверяват специалисти.

Болки в мускулите - При болки в мускулите - череши и кафе

При болки в мускулите - череши и кафе

05.03.201402019

Интензивните тренировки във фитнеса често са последвани от мускулна треска. Черешите и кафето помагат на мускулите за по-бързото им възстановяване.

Болки в мускулите - Болки в мускулите на бедрата

Болки в мускулите на бедрата

04.10.2013027521

Болките в мускулите се наричат миалгия, като причините за това състояние могат да бъдат много. Естествено, за да знаете как да се лекувате, трябва да сте сигурни какво ви е причинило неудобството, така че най-доброто решение е да посетите лекар.

Болки в мускулите - Фитнесът събаря имунитета

Фитнесът събаря имунитета

25.10.20120936

Фитнесът и устойчивостта на имунитета ни са взаимно свързани. Честите пренатоварвания в залата водят до физически и психически стрес. Стига се до спазми, треперене и болки в мускулите.

Болки в мускулите - Арника срещу болки в мускулите

Арника срещу болки в мускулите

10.06.201204576

Според учените, арниката има силно противовъзпалително и болкоуспокояващо действие. Тя помага и артритни и ставни проблеми. Наричана е светец покровител на мускулите и травмите.