Излекувайте болките в гърба с алуминиево фолио

Излекувайте болките в гърба с алуминиево фолио

0

Ежедневно се закрепя парче от фолиото на болезненото място – парчето алуминиево фолио се оставя да стои на засегнатото място между 8 и 12 часа. Времето зависи най-вече от интензивността на болката.

1
Болки в ставите - най-новите статии, авторски публикаци и идеи. Информация на тема Болки в ставите от Ezine.bg. Преглед на статиите за Болки в ставите. Български сайт за здравословен живот, диети, дом и градина, родители и деца и Болки в ставите.

Популярни

Болки в ставите - Какво да правим при болки в китките

Какво да правим при болки в китките

25.05.201503610

Болката в областта на китките може да бъдат причинена от т. нар. синдром на карпалния канал. Също неприятните усещания в тази област на горните крайници могат да се дължат на артрит, наранявания на ръцете, както и да са в резултат на подагра

Болки в ставите - Лечебна смес от йод и аспирин спасява ставите

Лечебна смес от йод и аспирин спасява ставите

19.05.2015113138

Рецептата е изключително лесна за изпълнение и за нея са необходими само три продукта, които могат да се намерят във всяка аптека. Сами се уверете в забележителната смес, а ето и как точно можете да си я приготвите.

Болки в ставите - Причини за болки в ставите

Причини за болки в ставите

04.05.201501338

Хиляди хора страдат от болки в ставите. Този вид неразположение може да засегне една или повече стави. Важно е да знаете при болки в ставите кога да потърсите лекар. Няколко са случаите, когато самолечението е силно непрепоръчително.

Болки в ставите - Оризът помага при болки в ставите

Оризът помага при болки в ставите

16.03.201512784

Малко известен факт е, че оризът помага при болки в ставите. Има лесна рецепта, която може да ви помогне да се справите с неприятните усещания.

Болки в ставите - Да забавим стареенето на костите

Да забавим стареенето на костите

24.07.201403123

Болките в ставите и костите се появяват и поради други причини освен стареенето. Това са в повечето случаи травми, заседнал начин на живот, системно физическо натоварване, наднормено тегло и затлъстяване, както и продължително лечение с кортикостероиди.

Болки в ставите - Как да облекчим болките при артрит

Как да облекчим болките при артрит

29.11.201303940

Артритът се появява както наследствено, така и от увреден хрущял на ставата с напредналата възраст. За да го избегнете, най-добре е да избягвате свръхтеглото, защото ставите се натоварват допълнително.

Болки в ставите - Да раздвижим ставите

Да раздвижим ставите

27.11.201301709

Говорим за внимателни и премерени движения, които обаче трябва да се правят ежедневно, за да може да се повиши подвижността на ставите и да се усили мускулатурата. Не на последно място благодарение на всекидневните упражнения ще се повиши и тонуса.

Болки в ставите - Лечение на коксартроза

Лечение на коксартроза

28.02.2013614044

Заболяването причинява доста силни болки, ако не се лекува и ограничава голяма част от движенията. От коксартроза по-често страдат жените и обикновено първите симптоми се появяват след 40-годишна възраст или след като е настъпила менопаузата.

Болки в ставите - Лечение с хиалурон цери артрозата

Лечение с хиалурон цери артрозата

12.02.201304321

Ново лечение с хиалуронова киселина премахва болките в ставите. Артрозата не е типична болест, а естествен процес, тъй като с нарастване на годините ставите се износват.

Болки в ставите - Арника срещу болки в мускулите

Арника срещу болки в мускулите

10.06.201202888

Според учените, арниката има силно противовъзпалително и болкоуспокояващо действие. Тя помага и артритни и ставни проблеми. Наричана е светец покровител на мускулите и травмите.

Болки в ставите - Съвети при болка в ръката

Съвети при болка в ръката

28.05.2012249715

Ако ви боли ръката, задължително е тя да е в покой, не я натоварвайте. Много често болката в ръката може да възниква при разкъсване на мускулни връзки, счупване на кост или друг вид травми.

Болки в ставите - Артритът атакува бавно, но необратимо

Артритът атакува бавно, но необратимо

05.01.201139206

Артритът е заболяване, което атакува ставите бавно, но процесът е необратим. Хората отлагат посещението при лекар до момента, в който вече не могат да издържат на болките.

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Болки в ставите - практични новини и съвети от Езине.бг. Всичко за Болки в ставите, здравословно хранене, български и световни звезди и дома и семейството в журнала на модерния българин. Вижте най-актуалното относно Болки в ставите. Свържете се с нас ако инфромацията на актуалната подстраница не е за Болки в ставите.