Тази чудна смес ще излекува болните ви стави!

Тази чудна смес ще излекува болните ви стави!

Един от начините е да използвате синапено семе – предлагаме ви рецепта от руската народна медицина. Тя сравнително бързо ще облекчи усещането за дискомфорт. Ето и какво ви е необходимо, за да си я приготвите.

1

Болки в ставите

Болки в ставите - най-новите статии, авторски публикаци и идеи. Информация на тема Болки в ставите от Ezine.bg. Преглед на статиите за Болки в ставите. Български сайт за здравословен живот, диети, дом и градина, родители и деца и Болки в ставите.
Болки в ставите - Народна медицина при ставен ревматизъм

Народна медицина при ставен ревматизъм

02.04.20170584

Мнозина от нас смятат, че ставният ревматизъм засяга единствено по-възрастните хора, но на практика това заболяване не подбира възрасти. Спасени са единствено малките деца, които все още не са навършили 10-годишна възраст

Болки в ставите - Точните храни и билки срещу трите най-разпространени заболявания

Точните храни и билки срещу трите най-разпространени заболявания

21.02.20170950

В сезона на настинките изключително страшно звучат резултатите от изследването на учени от Тайван, които съобщиха, че близо 90 от лекарствата срещу грип и простуда могат драстично да увеличат риска от сърдечен удар. Те обаче имат природна алтернатива

Болки в ставите - Грипът няма да ви се размине и тази година

Грипът няма да ви се размине и тази година

07.12.20160195

Грипът е най-честата причина за появата на респираторно заболяване. Проучване в САЩ сочи, че между 5 и 20 процента от хората ежегодно се заразяват с грип.

Болки в ставите - Как да разпознаете ставния ревматизъм?

Как да разпознаете ставния ревматизъм?

06.12.201601461

Ако искате да се предпазите от ставен ревматизъм, винаги внимавайте да не се излагате на течение, хранете се правилно, без да гладувате. Избягвайте стреса и консумацията на тлъста и мазна храна.

Болки в ставите - Дъждът активизира хроничната болка

Дъждът активизира хроничната болка

18.09.20160615

Много хора често се оплакват, че при внезапно влошаване на времето хроничните им болки в ставите се активизират. Повечето от тях смятат, че това основно се дължи на дъжда, който именно характеризира лошото време. Такива съмнения обаче бяха по-скоро в гра

Болки в ставите - Вкусно лечение на болки в ставите! Вижте как

Вкусно лечение на болки в ставите! Вижте как

20.07.201601850

Храната, която приемаме, е предпоставка за доброто ни здраве. Това с пълна сила важи и за здравето на костите. Ако мечтаете да се движите свободно, без болка, то заложете на следните продукти:

Болки в ставите - Излекувайте болките в гърба с алуминиево фолио

Излекувайте болките в гърба с алуминиево фолио

31.07.201507784

Ежедневно се закрепя парче от фолиото на болезненото място – парчето алуминиево фолио се оставя да стои на засегнатото място между 8 и 12 часа. Времето зависи най-вече от интензивността на болката.

Болки в ставите - Какво да правим при болки в китките

Какво да правим при болки в китките

25.05.2015011430

Болката в областта на китките може да бъдат причинена от т. нар. синдром на карпалния канал. Също неприятните усещания в тази област на горните крайници могат да се дължат на артрит, наранявания на ръцете, както и да са в резултат на подагра

Болки в ставите - Лечебна смес от йод и аспирин спасява ставите

Лечебна смес от йод и аспирин спасява ставите

19.05.2015027752

Рецептата е изключително лесна за изпълнение и за нея са необходими само три продукта, които могат да се намерят във всяка аптека. Сами се уверете в забележителната смес, а ето и как точно можете да си я приготвите.

Болки в ставите - Причини за болки в ставите

Причини за болки в ставите

04.05.201503914

Хиляди хора страдат от болки в ставите. Този вид неразположение може да засегне една или повече стави. Важно е да знаете при болки в ставите кога да потърсите лекар. Няколко са случаите, когато самолечението е силно непрепоръчително.

Болки в ставите - Оризът помага при болки в ставите

Оризът помага при болки в ставите

16.03.201504764

Малко известен факт е, че оризът помага при болки в ставите. Има лесна рецепта, която може да ви помогне да се справите с неприятните усещания.

Болки в ставите - Да забавим стареенето на костите

Да забавим стареенето на костите

24.07.201404674

Болките в ставите и костите се появяват и поради други причини освен стареенето. Това са в повечето случаи травми, заседнал начин на живот, системно физическо натоварване, наднормено тегло и затлъстяване, както и продължително лечение с кортикостероиди.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни