Болкоуспокояващите увеличават риска от сърдечна недостатъчност

Болкоуспокояващите увеличават риска от сърдечна недостатъчност

0

За милиони хора по света, използващи болкоуспокояващи, съществува повишен риск от сърдечна недостатъчност. Последни изследвания показват, че неселективните нестероидни противовъзпалителни средства като ибупрофен могат да увеличат риска от сърдечен проблем

1
Болкоуспокояващи - най-новите статии, подбрани публикаци и съвети. Практична информация на тема Болкоуспокояващи от Ezine.bg. Обзор на статиите за Болкоуспокояващи. Online сайт за здравословен живот, красота, дом и градина, родители и деца и Болкоуспокояващи.
Болкоуспокояващи - Откриха перфектното болкоуспокояващо

Откриха перфектното болкоуспокояващо

30.08.201601499

Учени от Станфордския университет в САЩ смятат, че са открили нова форма на болкоуспокояващо, което работи също толкова добре като морфина, но без да има потенциално смъртоносните странични ефекти и не води до пристрастяване.

Болкоуспокояващи - Кога парацетамолът може да е вреден

Кога парацетамолът може да е вреден

19.03.201502550

Учените обясняват, че вредите от парацетамола се отнасят за хора, които го пият редовно и дългосрочно. Този медикамент е най-продаваното болкоуспокояващо в света, посочва се още в проучването.

Болкоуспокояващи - Успокоителните и техните странични действия

Успокоителните и техните странични действия

07.10.201302830

В днешното напрегнато ежедневие много хора прибягват до употребата на лекарства от типа сънотворни и транквиланти. Малцина обаче осъзнават, че това са вид наркотици, които съвсем легално се продават в аптеките.

Болкоуспокояващи - Болкоуспокояващите могат да увредят слуха

Болкоуспокояващите могат да увредят слуха

30.01.20130605

При болки в главата, гърба, кръста и на други места по тялото повечето хора автоматично посягат към обезболяващите. Но освен че помагат при преодоляването на болката, те могат да се отразят негативно на слуха.

Болкоуспокояващи - Как да пием болкоуспокояващи?

Как да пием болкоуспокояващи?

27.11.201202583

Болкоуспокояващите се пият задължително с вода – без айран, кафе или сок. Друго много важно правило да се пият след храна, тоест не на празен стомах, освен ако не е упоменато друго на упътването.

Болкоуспокояващи - Вредни забавления

Вредни забавления

09.06.201201500

Страхотно е да се забавляваш. Но е добре да се забавляваме с глава на раменете , защото всяко нещо, с което прекалим, се отразява на здравето ни по един или друг начин.

  • Новини и Съвети

  • Нови
  • Последно коментирани
  • Популярни
  • Най-коментирани