Болно гърло

Болно гърло

1

Болното гърло е изключително често срещан симптом, който може да сигнализира за много и различни заболявания. Съвети при болно гърло.

1
Болно гърло - актуални теми, авторски публикаци и съвети. Практична информация за Болно гърло от Ezine.bg. Преглед на статиите за Болно гърло. Онлайн журнал за здравословен живот, звезди, дом и градина, семейство и Болно гърло.
Съвети при болно гърло и ангинаБолно гърло - Съвети при болно гърло и ангина

17.03.201501136

Ясно е, че ще се предприеме някакво лечение, но не забравяйте, че трябва да ограничите и някои храни по време на болестта. Консумацията на твърди храни само ще затруднява още повече възпаленото гърло.

Цвекло и оцет лекуват болно гърло и сливициБолно гърло - Цвекло и оцет лекуват болно гърло и сливици

21.12.201403138

Болезненото и зачервено гърло е симптом, който често се появява през зимните месеци. Ако страдате от подобен проблем, най-лесният начин да се излекувате само за ден е да си направите домашно лекарство с червено цвекло и оцет.

Рецепти с мед за всяка болежкаБолно гърло - Рецепти с мед за всяка болежка

25.02.201437481

Ако търсите продукт, което може да ви помогне при най-различни болежки, универсалното лекарство, то определено вашият продукт е мед.

Да помогнем на болното гърло с дракаБолно гърло - Да помогнем на болното гърло с драка

23.01.201401413

Един от първите симптоми на грипа е болното гърло. Предлагаме ви няколко рецепти с драка, които ще облекчат болестните симптоми.

Да излекуваме болното гърлоБолно гърло - Да излекуваме болното гърло

19.12.201303622

Възпаленото гърло много често може да бъде болезнено и неприятно. Въпреки че в повечето случаи възпаленото гърло се успокоява за няколко дни без лечение, има много естествени средства, които могат да помогнат за облекчаване на болката.

Заразни ли са стрептококите?Болно гърло - Заразни ли са стрептококите?

27.03.201303645

И тъй като е почти невъзможно да се установи дали сте заразени или не е и трудно да се каже какво трябва да направите, за да се предпазите от зараза. За да се опитате да предпазите любимите си хора, е добре да спазвате елементарните хигиенни изисквания.

Народна медицина при възпалено гърлоБолно гърло - Народна медицина при възпалено гърло

19.12.2012368991

Когато установите наличието на възпалено гърло, това е знак, че сте жертва на вирусна или бактериална инфекция. Народната медицина е доказала своите способности многократно в лечението на възпалено гърло

Гаргара за болно гърлоБолно гърло - Гаргара за болно гърло

12.11.2012012271

Гърлото трябва да се лекува с гаргара шест пъти дневно. Топлата гаргара ефективно отстранява бактериите и насъбралия се секрет. Гаргарата помага за по-лесно преглъщане.

Да излекуваме болното гърло със сладоледБолно гърло - Да излекуваме болното гърло със сладолед

06.08.201206893

Болното гърло може да се лекува със сладолед и дори това е един много ефективен метод. Това обаче, трябва да става още в началните болки в гърлото.

Антибиотиците не лекуват грип и вирусни инфекцииБолно гърло - Антибиотиците не лекуват грип и вирусни инфекции

05.11.201002044

Антибиотиците не лекуват вируси, а бактериални инфекции. Те не действат ефективно срещу срещу грип, възпаление на ухото, болно гърло, синузит, бронхит.

 • Google+
 • Pinterest

Популярно по Темата

Избрани

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни

Какво другите търсят

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Болно гърло - практични статии и заръки от Ezine.bg. Авторски публикации за Болно гърло, здраве, мода и семейстото в портала на модерния българин. Вижте най-актуалното за Болно гърло. Пишете ни ако инфромацията на тази подстраница не е за Болно гърло.