Пълна ли е биокозметиката с нефт и канцерогени?

Пълна ли е биокозметиката с нефт и канцерогени?

0

Производителите на обикновена козметика твърдят, че химикалите, които влагат в козметиката, са безвредни. Истината е, че колкото и минимални количества химикали да съдържа един продукт, с времето и броя на козметиката те се натрупват в организма.

1
Боя за коса - актуални заглавия, авторски публикаци и препоръки. Практична информация на тема Боя за коса от Ezine.bg. Преглед на статиите за Боя за коса. Онлайн журнал за здраве, мода, красота, дом, семейство и Боя за коса.
Червено и медено са най-модерните цветове за коситеБоя за коса - Червено и медено са най-модерните цветове за косите

22.10.201401898

Стилисти и коафьори казват, че за този сезон най-модерните цветове в косите ще са червените и медени нюанси. Важно е цветовете да бъдат ярки и забележими.

Може ли да се боядисва косата при себорея?Боя за коса - Може ли да се боядисва косата при себорея?

18.12.201301874

Боядисването при себореен дерматит не се препоръчва често. Но ако все пак решите да го направите, трябва да внимавате какъв продукт ще употребите.

Какъв цвят да си боядисам косатаБоя за коса - Какъв цвят да си боядисам косата

23.07.2013314693

За да изглеждаме, добре прическата и цветът на косата, който сме си избрали, трябва да ни отиват. Но как да определим кой цвят да подберем и дали няма да сбъркаме, ако сме тъмнокоси, но искаме да се изрусим например?

Черен чай за кестенява косаБоя за коса - Черен чай за кестенява коса

16.07.201309235

Едно от нещата, които също много увреждат косъма е боята за коса. Идва един момент, когато белите коси стават почти колкото останалите и всяка дама би искала да ги прикрие.

Колко често да боядисваме косата сиБоя за коса - Колко често да боядисваме косата си

07.07.2013016130

Колко често да се боядисва косата зависи най-вече от вида боя, който ползвате, тъй като трябва да прецените доколко сте склонни да подложите често косата си на третиране с прекалено силни химикали.

Модерни цветове в прическите за 2013 г.Боя за коса - Модерни цветове в прическите за 2013 г.

17.03.2013214483

Ако сте от дамите, които не обичат да експериментират с различните нюанси и оцветените кичури, най-добре изберете нюанс от фините тонове на всеки един от изброените цветове.

Кои са опасните съставки в боите за косаБоя за коса - Кои са опасните съставки в боите за коса

28.02.201301718

За опасности, като алергия например, вече сме осведомени от опаковките на боите за коса. Сега обаче се оказва, че това е най-малкият проблем, който може да имаме след употребата на съединението.

Как да боядисаме косата си без бояБоя за коса - Как да боядисаме косата си без боя

26.02.2013453489

С помощта на изпитани през вековете средства можете да боядисате косата си и няма да се наложи използването на боя.

Рак дебне в боята за косаБоя за коса - Рак дебне в боята за коса

21.02.201307759

Когато си купувате боя за коса от магазина обръщали ли сте внимание на съдържанието й. Оцветителите, които милиони жени използват всекидневно по цял свят могат да причинят рак.

Домашни хитринки за красива косаБоя за коса - Домашни хитринки за красива коса

06.02.201307757

Красивата коса е запазена марка на всяка уважаваща себе си дама. Но в забързаното ежедневие не всички имат време или възможност да поверят грижите за косата си на професионалист.

Няколко мита за красивата косаБоя за коса - Няколко мита за красивата коса

13.08.201212222

Митове и истини за красива коса. Истините за това кога косата опада, колко често косата се подстригва, колко често се мие, вредни ли са боите за косата, губене на коса.

Как да си върнем естествения цвят на косатаБоя за коса - Как да си върнем естествения цвят на косата

21.05.2012523985

Има няколко различни подхода при връщане на косата към естествения й цвят, чрез които в по-малка или в по-голяма степен, косъмът се щади. Ето няколко съвета как това може да се постигне.

 • Google+
 • Pinterest

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни

Какво другите търсят

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Боя за коса - любопитни материали и заръки от Ezine.bg. Авторски публикации за Боя за коса, здраве, красота и семейстото в портала на съвременния българин. Разгледайте най-новото за Боя за коса. Пишете ни ако инфромацията на тази страница не е за Боя за коса.