Пълна ли е биокозметиката с нефт и канцерогени?

Пълна ли е биокозметиката с нефт и канцерогени?

0

Производителите на обикновена козметика твърдят, че химикалите, които влагат в козметиката, са безвредни. Истината е, че колкото и минимални количества химикали да съдържа един продукт, с времето и броя на козметиката те се натрупват в организма.

1
Боя за коса - актуални заглавия, авторски публикаци и препоръки. Практична информация на тема Боя за коса от Ezine.bg. Преглед на статиите за Боя за коса. Онлайн журнал за здраве, мода, красота, дом, семейство и Боя за коса.

Популярни

Боя за коса - Червено и медено са най-модерните цветове за косите

Червено и медено са най-модерните цветове за косите

22.10.201403062

Стилисти и коафьори казват, че за този сезон най-модерните цветове в косите ще са червените и медени нюанси. Важно е цветовете да бъдат ярки и забележими.

Боя за коса - Може ли да се боядисва косата при себорея?

Може ли да се боядисва косата при себорея?

18.12.201302249

Боядисването при себореен дерматит не се препоръчва често. Но ако все пак решите да го направите, трябва да внимавате какъв продукт ще употребите.

Боя за коса - Какъв цвят да си боядисам косата

Какъв цвят да си боядисам косата

23.07.2013418083

За да изглеждаме, добре прическата и цветът на косата, който сме си избрали, трябва да ни отиват. Но как да определим кой цвят да подберем и дали няма да сбъркаме, ако сме тъмнокоси, но искаме да се изрусим например?

Боя за коса - Черен чай за кестенява коса

Черен чай за кестенява коса

16.07.2013010386

Едно от нещата, които също много увреждат косъма е боята за коса. Идва един момент, когато белите коси стават почти колкото останалите и всяка дама би искала да ги прикрие.

Боя за коса - Колко често да боядисваме косата си

Колко често да боядисваме косата си

07.07.2013020525

Колко често да се боядисва косата зависи най-вече от вида боя, който ползвате, тъй като трябва да прецените доколко сте склонни да подложите често косата си на третиране с прекалено силни химикали.

Боя за коса - Модерни цветове в прическите за 2013 г.

Модерни цветове в прическите за 2013 г.

17.03.2013214601

Ако сте от дамите, които не обичат да експериментират с различните нюанси и оцветените кичури, най-добре изберете нюанс от фините тонове на всеки един от изброените цветове.

Боя за коса - Кои са опасните съставки в боите за коса

Кои са опасните съставки в боите за коса

28.02.201301883

За опасности, като алергия например, вече сме осведомени от опаковките на боите за коса. Сега обаче се оказва, че това е най-малкият проблем, който може да имаме след употребата на съединението.

Боя за коса - Как да боядисаме косата си без боя

Как да боядисаме косата си без боя

26.02.2013461626

С помощта на изпитани през вековете средства можете да боядисате косата си и няма да се наложи използването на боя.

Боя за коса - Рак дебне в боята за коса

Рак дебне в боята за коса

21.02.201308511

Когато си купувате боя за коса от магазина обръщали ли сте внимание на съдържанието й. Оцветителите, които милиони жени използват всекидневно по цял свят могат да причинят рак.

Боя за коса - Домашни хитринки за красива коса

Домашни хитринки за красива коса

06.02.201309273

Красивата коса е запазена марка на всяка уважаваща себе си дама. Но в забързаното ежедневие не всички имат време или възможност да поверят грижите за косата си на професионалист.

Боя за коса - Няколко мита за красивата коса

Няколко мита за красивата коса

13.08.201212602

Митове и истини за красива коса. Истините за това кога косата опада, колко често косата се подстригва, колко често се мие, вредни ли са боите за косата, губене на коса.

Боя за коса - Как да си върнем естествения цвят на косата

Как да си върнем естествения цвят на косата

21.05.2012529141

Има няколко различни подхода при връщане на косата към естествения й цвят, чрез които в по-малка или в по-голяма степен, косъмът се щади. Ето няколко съвета как това може да се постигне.

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Боя за коса - любопитни материали и заръки от Ezine.bg. Авторски публикации за Боя за коса, здраве, красота и семейстото в портала на съвременния българин. Разгледайте най-новото за Боя за коса. Пишете ни ако инфромацията на тази страница не е за Боя за коса.