Кои са най-сексапилните брадати звезди

Кои са най-сексапилните брадати звезди

0

При направени наскоро анкети се оказва, че дамите вече възприемат мъжете с брада за изключително мъжествени и сексапилни. Освен това те считат, че тези мъже са с ясно изразена индивидуалност и имат артистичен дух.

1
Брада - последните теми, подбрани публикаци и препоръки. Информация на тема Брада от Ezine.bg. Списък на статиите за Брада. Online портал за здраве, мода, красота, дом, семейство и деца и Брада.
Брада - Мъже с брада: Защо са толкова секси?

Мъже с брада: Защо са толкова секси?

18.10.20160127

Ако попитате приятелките си дали харесват мъже с брада или предпочитат гладко избръснатите мъже, вероятно ще получите най-разнообразни отговори.

Брада - Категорично: Мъжете с брада са по-предпочитани за сериозна връзка

Категорично: Мъжете с брада са по-предпочитани за сериозна връзка

21.09.2016097

По-стари изследвания разкриват и други причини, поради които представителките на нежния пол избират да са с брадясали мъже.

Брада - Любипитни факти за брадата

Любипитни факти за брадата

31.08.20160238

Заради нашумелите напоследък лъмбърсексуални мъже по улиците в момента можем да видим изобилие от господа с бурно окосмени лица. Мъжката брада обаче е нещо повече от модем аксесоар.

Брада - Мъжката брада предпазва мачовците от болести

Мъжката брада предпазва мачовците от болести

19.06.20160234

Носенето на брада доби изключителна популярност в последно време. Оказва се, че тя може да ви предпази от болести. Видът на градски дървосекач е не само модерен, но и доста здравословен.

Брада - Как да укротите непослушната брада?

Как да укротите непослушната брада?

01.06.20160118

Грижата за брадата е едно от неотменните задължения на един мъж. Въпреки това поддържането ѝ често е непосилно за мнозина. В повечето случаи тя е непослушна, расте в неправилната посока и изисква специална грижа.

Брада - Мъжете пръскат луди пари за сгъстяване на брадата си

Мъжете пръскат луди пари за сгъстяване на брадата си

19.10.20150331

Нова мода във Великобритания кара хиляди мъже да дават крупни суми, само и само брадите им да станат по-гъсти и пищни. Мъжете, които вече могат да се похвалят с по-гъсти бради, се увеличават драстично въпреки цената, която варира между 13 и 15 хиляди паун

Брада - Нова мода: Коледни играчки за брада

Нова мода: Коледни играчки за брада

13.12.20140573

Коледната украса вече може да се закача навсякъде у дома, а и не само, защото вече има коледни украшения дори за мъжка брада. Господата с брада стават все по-актуални и общо взето брадата се превръща в истински символ на мъжествеността.

Брада - Лицето ни е прозорец към нашето здраве

Лицето ни е прозорец към нашето здраве

05.04.201305689

Всички неща, които се случват в живота ни, оставят трайни последици за нас, но оказва се не само за съзнанието ни, а дори външно. Рядко обръщаме внимание на подобни детайли, смятаме ги за дребни и не особено интересни.

Брада - Предимствата на мустаците и брадите

Предимствата на мустаците и брадите

05.03.201311382

Да си мъж има цял куп предимства. На първо място бельото ти е значително по-евтино и удобно от това на дамите, монтьорите не се опитват да те лъжат така безобразно и не ти се налага да се гримираш всяка сутрин.

Брада - Киану Рийвс бавно става кьосе

Киану Рийвс бавно става кьосе

25.10.20120490

48-годишният актьор е изправен пред сериозен проблем, който засяга окосмяването по лицето му. Бавно, но сигурно холивудският красавец става кьосе.

Избрани

Популярно по Темата

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Новини и Съвети

  • Нови
  • Последно коментирани
  • Популярни
  • Най-коментирани