Бърз тест: Добра двойка ли сте?

Бърз тест: Добра двойка ли сте?

1

За да разберете, дали сте добра двойка и доколко сте подходящи един за друг, ще ви помогне бърз тест. Отговорете с да или не на въпросите и след това изчислете резултатите.

1
Влюбване - най-новите заглавия, авторски публикаци и идеи. Практична информация за Влюбване от Ezine.bg. Обзор на статиите за Влюбване. Български сайт за здравословен живот, мода, красота, дом и градина, родители и деца и Влюбване.

Популярни

Влюбване - Името ни показва дали ще имаме успех в любовта

Името ни показва дали ще имаме успех в любовта

08.08.201508366

Изследвания на психолози, социолози и други експерти от сферата на поведенчески науки са стигнали до любопитното заключение, че ако името ви започва с буквите от А до М, шансът ви да откриете любовта е много по-голям.

Влюбване - Синдромът Адел или да си влюбен до лудост

Синдромът Адел или да си влюбен до лудост

25.06.201501578

Адел Юго е петото и най-малко дете на великия френски писател Виктор Юго. Нейната любовна история става описателна за психическо отклонение очертаващо маниакалната и несподелена любов.

Влюбване - Алкохолът ни кара да се чувстваме влюбени

Алкохолът ни кара да се чувстваме влюбени

27.05.20150390

Учените потвърждават - и влюбването, и алкохолът влияят еднакво на мозъка. Причината за това е окситоцинът – това е хормон, отделящ се от мозъка, когато човек е влюбен или пиян, допълват специалистите.

Влюбване - Най-влюбчивите знаци в хороскопа

Най-влюбчивите знаци в хороскопа

06.03.201517866

Хората се влюбват по различен начин и им трябва различен период от време, за да изпитат това чувство. Според астрологията обаче 4 знака са по-податливи на любовта и по-бързо от останалите се влюбват.

Влюбване - Правилата на привличането или защо двама души се влюбват

Правилата на привличането или защо двама души се влюбват

09.02.201505035

През последните няколко десетилетия учени от различни сфери успяха да определят кое ни кара да се влюбим в един човек, а друг да ни е напълно безразличен.

Влюбване - Защо мъжете вървят по-бавно, когато са влюбени?

Защо мъжете вървят по-бавно, когато са влюбени?

10.09.20140882

Когато мъжете вървят заедно със своята романтична половинка, скоростта има на ходене се забавя с близо 7 процента. Когато мъжът и жената вървят заедно, скоростта се уеднаквява и то от страна на мъжката половинка.

Влюбване - Как да разберем, че мъжът е влюбен според зодията

Как да разберем, че мъжът е влюбен според зодията

28.07.2014011879

Много дами често се колебаят за чувствата на един мъж към тях, заради което търсят знаци в неговото поведение. Според астролозите за любовта може да говори зодиакалният знак.

Влюбване - Почти половината мъже се влюбват от пръв поглед

Почти половината мъже се влюбват от пръв поглед

15.05.201401354

Изследване доказа, че 48 процента от мъжете се влюбват от пръв поглед за разлика от жените, при които процентът на влюбените от пръв поглед е само 28.

Влюбване - Мъжът прави оценка на жената за части от секундата

Мъжът прави оценка на жената за части от секундата

14.05.201407022

На мъжа са му достатъчни части от секундата, за да прецени дали харесва една жена. Това се базира върху древния му инстинкт да търси най-добрата кандидатка за майка на децата си.

Влюбване - Романтиката може да лекува психиката

Романтиката може да лекува психиката

13.05.20140327

Учени от университетите на Йена и Касел са стигнали до заключението, че романтиката в една връзка може да лекува хората от пристъпи на тревожност и раздразнителност.

Влюбване - Поведението на мъжа в любовта се определя от зодията

Поведението на мъжа в любовта се определя от зодията

13.04.2014863364

Зодията определя какъв е мъжът в любовните отношения. Козирогът иска сериозни отношения само с жена, която според него е идеална за съпруга, а мъжът Риба остава влюбен години наред в една дама.

Влюбване - Как да разпознаем влюбването според Дънов

Как да разпознаем влюбването според Дънов

10.02.2014313761

Разсъжденията и съвети на великия духовен учител Петър Дънов относно любовните взаимоотношения между мъжа и жената са приложими и днес.

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Влюбване - практични материали и заръки от Езине.бг. Авторски публикации за Влюбване, здравословно хранене, мода и дома и семейството в журнала на модерния българин. Вижте най-актуалното относно Влюбване. Свържете се с нас ако инфромацията на актуалната подстраница не е за Влюбване.