Името ни показва дали ще имаме успех в любовта

Името ни показва дали ще имаме успех в любовта

0

Изследвания на психолози, социолози и други експерти от сферата на поведенчески науки са стигнали до любопитното заключение, че ако името ви започва с буквите от А до М, шансът ви да откриете любовта е много по-голям.

1
Влюбване - най-новите заглавия, авторски публикаци и идеи. Практична информация за Влюбване от Ezine.bg. Обзор на статиите за Влюбване. Български сайт за здравословен живот, мода, красота, дом и градина, родители и деца и Влюбване.
Синдромът Адел или да си влюбен до лудостВлюбване - Синдромът Адел или да си влюбен до лудост

25.06.201501340

Адел Юго е петото и най-малко дете на великия френски писател Виктор Юго. Нейната любовна история става описателна за психическо отклонение очертаващо маниакалната и несподелена любов.

Алкохолът ни кара да се чувстваме влюбениВлюбване - Алкохолът ни кара да се чувстваме влюбени

27.05.20150370

Учените потвърждават - и влюбването, и алкохолът влияят еднакво на мозъка. Причината за това е окситоцинът – това е хормон, отделящ се от мозъка, когато човек е влюбен или пиян, допълват специалистите.

Най-влюбчивите знаци в хороскопаВлюбване - Най-влюбчивите знаци в хороскопа

06.03.201516435

Хората се влюбват по различен начин и им трябва различен период от време, за да изпитат това чувство. Според астрологията обаче 4 знака са по-податливи на любовта и по-бързо от останалите се влюбват.

Правилата на привличането или защо двама души се влюбватВлюбване - Правилата на привличането или защо двама души се влюбват

09.02.201504491

През последните няколко десетилетия учени от различни сфери успяха да определят кое ни кара да се влюбим в един човек, а друг да ни е напълно безразличен.

Защо мъжете вървят по-бавно, когато са влюбени?Влюбване - Защо мъжете вървят по-бавно, когато са влюбени?

10.09.20140713

Когато мъжете вървят заедно със своята романтична половинка, скоростта има на ходене се забавя с близо 7 процента. Когато мъжът и жената вървят заедно, скоростта се уеднаквява и то от страна на мъжката половинка.

Как да разберем, че мъжът е влюбен според зодиятаВлюбване - Как да разберем, че мъжът е влюбен според зодията

28.07.2014010889

Много дами често се колебаят за чувствата на един мъж към тях, заради което търсят знаци в неговото поведение. Според астролозите за любовта може да говори зодиакалният знак.

Почти половината мъже се влюбват от пръв погледВлюбване - Почти половината мъже се влюбват от пръв поглед

15.05.201401314

Изследване доказа, че 48 процента от мъжете се влюбват от пръв поглед за разлика от жените, при които процентът на влюбените от пръв поглед е само 28.

Мъжът прави оценка на жената за части от секундатаВлюбване - Мъжът прави оценка на жената за части от секундата

14.05.201406882

На мъжа са му достатъчни части от секундата, за да прецени дали харесва една жена. Това се базира върху древния му инстинкт да търси най-добрата кандидатка за майка на децата си.

Романтиката може да лекува психикатаВлюбване - Романтиката може да лекува психиката

13.05.20140316

Учени от университетите на Йена и Касел са стигнали до заключението, че романтиката в една връзка може да лекува хората от пристъпи на тревожност и раздразнителност.

Поведението на мъжа в любовта се определя от зодиятаВлюбване - Поведението на мъжа в любовта се определя от зодията

13.04.2014861829

Зодията определя какъв е мъжът в любовните отношения. Козирогът иска сериозни отношения само с жена, която според него е идеална за съпруга, а мъжът Риба остава влюбен години наред в една дама.

Как да разпознаем влюбването според ДъновВлюбване - Как да разпознаем влюбването според Дънов

10.02.2014313156

Разсъжденията и съвети на великия духовен учител Петър Дънов относно любовните взаимоотношения между мъжа и жената са приложими и днес.

Как да имаме пълноценна връзка според ДъновВлюбване - Как да имаме пълноценна връзка според Дънов

07.02.2014010754

На един от най-често задаваните въпроси: Как да имаме пълноценна връзка? , отговаря духовния учител Петър Дънов в своята беседа относно емоционалните отношения между мъжа и жената.

 • Google+
 • Pinterest

Популярно по Темата

Избрани

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни

Какво другите търсят

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Влюбване - практични материали и заръки от Езине.бг. Авторски публикации за Влюбване, здравословно хранене, мода и дома и семейството в журнала на модерния българин. Вижте най-актуалното относно Влюбване. Свържете се с нас ако инфромацията на актуалната подстраница не е за Влюбване.