В първите 15 минути мъжете решават дали харесват една жена

В първите 15 минути мъжете решават дали харесват една жена

0

На мъжете са им необходими само 15 минути, за да решат дали дадена жена ги интересува или не. Нежната половинка има нужда поне от 1 час, показват данните от ново проучване.

1
Влюбване - най-новите заглавия, авторски публикаци и идеи. Практична информация за Влюбване от Ezine.bg. Обзор на статиите за Влюбване. Български сайт за здравословен живот, мода, красота, дом и градина, родители и деца и Влюбване.

Популярни

Влюбване - Признаци, които издават влюбения мъж

Признаци, които издават влюбения мъж

04.11.201501942

Когато човек е влюбен, дори и да се мъчи да се прикрие, той все пак се издава чрез някои едва доловими сигнали. Мъжете не са толкова емоционални и често трудно говорят за чувствата си.

Влюбване - Името ни показва дали ще имаме успех в любовта

Името ни показва дали ще имаме успех в любовта

21.10.201509063

Изследвания на психолози, социолози и други експерти от сферата на поведенчески науки са стигнали до любопитното заключение, че ако името ви започва с буквите от А до М, шансът ви да откриете любовта е много по-голям.

Влюбване - Бърз тест: Добра двойка ли сте?

Бърз тест: Добра двойка ли сте?

14.09.2015114982

За да разберете, дали сте добра двойка и доколко сте подходящи един за друг, ще ви помогне бърз тест. Отговорете с да или не на въпросите и след това изчислете резултатите.

Влюбване - Синдромът Адел или да си влюбен до лудост

Синдромът Адел или да си влюбен до лудост

25.06.201501646

Адел Юго е петото и най-малко дете на великия френски писател Виктор Юго. Нейната любовна история става описателна за психическо отклонение очертаващо маниакалната и несподелена любов.

Влюбване - Алкохолът ни кара да се чувстваме влюбени

Алкохолът ни кара да се чувстваме влюбени

27.05.20150422

Учените потвърждават - и влюбването, и алкохолът влияят еднакво на мозъка. Причината за това е окситоцинът – това е хормон, отделящ се от мозъка, когато човек е влюбен или пиян, допълват специалистите.

Влюбване - Най-влюбчивите знаци в хороскопа

Най-влюбчивите знаци в хороскопа

06.03.2015110316

Хората се влюбват по различен начин и им трябва различен период от време, за да изпитат това чувство. Според астрологията обаче 4 знака са по-податливи на любовта и по-бързо от останалите се влюбват.

Влюбване - Правилата на привличането или защо двама души се влюбват

Правилата на привличането или защо двама души се влюбват

09.02.201505295

През последните няколко десетилетия учени от различни сфери успяха да определят кое ни кара да се влюбим в един човек, а друг да ни е напълно безразличен.

Влюбване - Защо мъжете вървят по-бавно, когато са влюбени?

Защо мъжете вървят по-бавно, когато са влюбени?

10.09.201401257

Когато мъжете вървят заедно със своята романтична половинка, скоростта има на ходене се забавя с близо 7 процента. Когато мъжът и жената вървят заедно, скоростта се уеднаквява и то от страна на мъжката половинка.

Влюбване - Как да разберем, че мъжът е влюбен според зодията

Как да разберем, че мъжът е влюбен според зодията

28.07.2014012944

Много дами често се колебаят за чувствата на един мъж към тях, заради което търсят знаци в неговото поведение. Според астролозите за любовта може да говори зодиакалният знак.

Влюбване - Почти половината мъже се влюбват от пръв поглед

Почти половината мъже се влюбват от пръв поглед

15.05.201401412

Изследване доказа, че 48 процента от мъжете се влюбват от пръв поглед за разлика от жените, при които процентът на влюбените от пръв поглед е само 28.

Влюбване - Мъжът прави оценка на жената за части от секундата

Мъжът прави оценка на жената за части от секундата

14.05.201407903

На мъжа са му достатъчни части от секундата, за да прецени дали харесва една жена. Това се базира върху древния му инстинкт да търси най-добрата кандидатка за майка на децата си.

Влюбване - Романтиката може да лекува психиката

Романтиката може да лекува психиката

13.05.20140330

Учени от университетите на Йена и Касел са стигнали до заключението, че романтиката в една връзка може да лекува хората от пристъпи на тревожност и раздразнителност.

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Влюбване - практични материали и заръки от Езине.бг. Авторски публикации за Влюбване, здравословно хранене, мода и дома и семейството в журнала на модерния българин. Вижте най-актуалното относно Влюбване. Свържете се с нас ако инфромацията на актуалната подстраница не е за Влюбване.