По-красива с тези 5 неочаквани приложения на зехтина

По-красива с тези 5 неочаквани приложения на зехтина

Зехтинът е много повече от кулинарен продукт. Той може да ви помогне в най-различни ситуации

1

Възпалена кожа

Възпалена кожа - последните теми, авторски публикаци и съвети. Практична информация на тема Възпалена кожа от Ezine.bg. Обзор на статиите за Възпалена кожа. Online портал за здраве, фитнес, дом, семейство и деца и Възпалена кожа.
Възпалена кожа - Как да се справим с възпалената кожа след епилация

Как да се справим с възпалената кожа след епилация

16.06.201701835

много от жените избягват епилацията, защото след нея кожата става зачервена, раздразнена и болезнена. Освен това се появяват неприятни пъпчици. Вижте как се справите с тези нежелани ефекти.

Възпалена кожа - Пет метода за лечение на слънчево изгаряне

Пет метода за лечение на слънчево изгаряне

15.08.201601182

Макар щетите от слънчево изгаряне да не могат да се избегнат напълно, има няколко лесни метода, които може да се приложат, за да се ускори процесът на оздравяване и успокояване на червената и възпалена от Слънцето кожа.

Възпалена кожа - Природни лекове при раздразнена кожа

Природни лекове при раздразнена кожа

12.04.201501127

Природата ни е дарила с много билки в помощ на кожата, които днес се използват широко в медицината и козметиката. Кои са основните герои в борбата с чувствителната и раздразнена кожа - ще прочетете именно в тази статия.

Възпалена кожа - Маски и компреси за възпалена кожа

Маски и компреси за възпалена кожа

05.02.201308369

Всеки с раздразнена или възпалена кожа вероятно иска решение или метод, които да действат възможно най-бързо. Възпалението на кожата е често срещано явление и почти всеки от нас е изпадал в подобно състояние.