Сигурен лек против възпаленията – обикновена тренировка!

Сигурен лек против възпаленията – обикновена тренировка!

Едва 20 минути умерени упражнения на ден могат значително да намалят появата на възпаления, твърди ново проучване.

1

Възпаления

Възпаления - най-новите статии, подбрани публикаци и съвети. Информация на тема Възпаления от Ezine.bg. Обзор на статиите за Възпаления. Български сайт за здраве, красота, дом, родители и деца и Възпаления.
Възпаления - Болки в подмишниците? Прочетете това

Болки в подмишниците? Прочетете това

27.03.20170539

Болките в подмишницата могат да се дължат на много причини. Някои от тях не трябва да ни притесняват, но има заболявания, предизвикващи подобен симптом. Точно и по тази причина при появата на това неразположение незабавно потърсете лекар

Възпаления - Най-добрите природни лекове за лечение на възпаления

Най-добрите природни лекове за лечение на възпаления

03.11.201604598

По последни проучвания на Американската асоциация по храните и лекарствата обаче повечето от тези медикаменти повишават значително риска от сърдечно-съдови инциденти, като инфаркт и инсулт.

Възпаления - Вторите деца боледуват по-рядко от първите

Вторите деца боледуват по-рядко от първите

30.08.20160170

Съперничеството между децата не е нещо ново, особено с навика на по-голямите деца да гледат отгоре на досадните си малки братя и сестри. Но ново проучване установи, че малките действително имат предимство, поне що се отнася до здравето.

Възпаления - Честото пиене на ибупрофен води до инфаркт и смърт

Честото пиене на ибупрофен води до инфаркт и смърт

14.03.201601113

Подтискането на симптомите на хронично възпаление и прекомерната употреба на нестероидни противовъзпалителни средства като ибупрофена може да е опасна и дори животозастрашаваща.

Възпаления - Нелекуваните възпаления заплашват сърцето

Нелекуваните възпаления заплашват сърцето

27.11.201502160

Ново изследване показа, че не толкова наднорменото тегло и лошият холестерол са причините за инфарктите и инсултите, покосяващи ежегодно милиони хора по света, а нелекуваните възпаления, на които лекарите не обръщат внимание.

Възпаления - Природни лекове срещу болката

Природни лекове срещу болката

20.08.201503053

Много често болките, които човек изпитва, се дължат на възпаление. Природата ни дава много натурални дарове, които може да предпочетем пред фармацевтичните обезболяващи, сред които са канелата, джинджифилът и лукът

Възпаления - Възпаление на яйчниците

Възпаление на яйчниците

03.04.2015083358

Възпалението на яйчниците е опасно състояние. Възпаление на яйчниците може да се получи почти незабелязано за жената. Възпаление на яйчниците води до силен дискомфорт и безплодие.

Възпаления - Шок! Учени съветват да се къпем на 2-3 дена!

Шок! Учени съветват да се къпем на 2-3 дена!

31.01.201505732

Смята се, че къпането всеки ден е крайно (дерматолозите го наричат неумерено) и за тази мода вина имат най-вече рекламите за сапуни, душ-гелове, лосиони и пр.

Възпаления - Народната медицина при възпаление на ставите

Народната медицина при възпаление на ставите

15.05.2013078391

Лечението на ставите е една от най-важните процедури съставляващи прочистването на организма. Народната медицина предлага някои ефективни методи и рецепти, предназначени за лечение на ставите.

Възпаления - Какво са кортикостероидите?

Какво са кортикостероидите?

17.04.2013017979

Кортикостероидите представляват аналог на глюкокортикоидите – вид хормони, произвеждани от надбъбречната кора. Тези медикаменти имат противовъзпалително, антиалергично и имуносупресивно действие, поради което са широко разпространени в медицината.

Възпаления - Целината цери от диабет и хипертония

Целината цери от диабет и хипертония

13.10.201104024

Целината успокоява болките и възпаленията, укрепва капилярите, стимулира нервната система, възбужда апетита, улеснява храносмилането, активира обмяната на веществата. . .

Възпаления - Лайката помага при безсъние и лекува възпаления

Лайката помага при безсъние и лекува възпаления

20.09.201105512

Нежните цветчета на лайката се използват за лекуването и превенцията на редица неблагоприятни състояния. Ползите й за здравето са известни и прилагани от векове.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни