Вижте трансформацията на тези хора, които са били като грозното пате

Вижте трансформацията на тези хора, които са били като грозното пате

Не всеки може да се похвали със забележителна външност в детските и тинейджърски години, но трансформацията при някои хора е наистина феноменална.

1
Външен Вид - най-новите статии, подбрани публикаци и препоръки. Всичко за Външен Вид от Ezine.bg. Обзор на статиите за Външен Вид. Български сайт за здравословен живот, красота, дом и градина, родители и деца и Външен Вид.
Външен Вид - Съветите на Миранда Кер за красота

Съветите на Миранда Кер за красота

05.01.201701267

Известният модел Миранда Кер сподели в интервю своите тактики, с които запазва красотата и свежия си вид. Кер казва, че не е трудно да запазим безупречния си вид.

Външен Вид - Как Гуинет Полтроу поддържа външния си вид

Как Гуинет Полтроу поддържа външния си вид

14.11.20160869

Сочената няколко пъти за най-красива жена на планетата - Гуинет Полтроу, често е критикувана заради манията си по здравословния начин на живот.

Външен Вид - Кожата ти има нужда от тези храни

Кожата ти има нужда от тези храни

22.10.201602258

Необходими са подходящи продукти за почистване, за подхранване. Освен това, желателно е да се храним правилно – има няколко храни, които са особено полезни за здравия вид на всяка кожа.

Външен Вид - Мъжете ценят тези неща повече от външния ви вид!

Мъжете ценят тези неща повече от външния ви вид!

06.01.2016022857

Нещата, по които мъжете избират партньорката си, изобщо не са тези, за които една жена би се сетила първосигнално. Оказва се, че силният пол има доста нетипични изисквания, които не се ограничават до размер на сутиена и външен вид.

Външен Вид - Четири идеи за празнична визия

Четири идеи за празнична визия

23.12.201501085

Несъмнено роклята е сред най-предпочитаните варианти за празнична визия – без значение за Коледа или Нова година. Причината е ясна – правилно подбраната рокля прави жената женствена и много красива, вдъхва увереност и придава празничен вид.

Външен Вид - Как да разкриеш натуралния си чар и красота

Как да разкриеш натуралния си чар и красота

01.12.20150908

Красотата сама по себе си понякога може да остане незабелязана, ако липсва одухотворение. Най-важната съставка на красотата е чарът, който остава осезаема следа.

Външен Вид - Децата копират предразсъдъците за външния вид от майките си

Децата копират предразсъдъците за външния вид от майките си

29.11.20150791

Възпитавайки своите деца, голяма част от майките дори не осъзнават как изграждат в съзнанието им определени стереотипи относно външния вид на хората.

Външен Вид - Дамите губят 3 дни в годината в чудене какво да облекат

Дамите губят 3 дни в годината в чудене какво да облекат

14.07.20150164

Мащабно изследване, проведено сред повече от две хиляди жени, показа, че представителките на нежния пол губят солидна част от живота си в чудене какъв да е дневният им тоалет.

Външен Вид - Жените се мислят за най-грозни в четвъртък следобед

Жените се мислят за най-грозни в четвъртък следобед

02.07.20150169

В следобедните часове в четвъртък, жените вече са изгубили увереност в красотата, която са демонстрирали в началото на седмицата.

Външен Вид - Да бъдем по-привлекателни

Да бъдем по-привлекателни

01.05.20150944

Няма писано правило как човек да изглежда по-привлекателен, но определено облеклото е от значение. Гледайте събеседника в очите, не бъдете егоцентрични и полагайте грижи за външния си вид

Външен Вид - Недостатъците във външния вид, които мъжете обожават

Недостатъците във външния вид, които мъжете обожават

22.01.2015011568

Почти всяка жена иска да изглежда перфектно и във външния ѝ вид да няма нито един недостатък, но ново проучване показва, че някои от тези недостатъци са много любими на мъжете.

Външен Вид - Гримирайте очите според цвета им

Гримирайте очите според цвета им

27.07.201408251

Да умееш да се гримираш е цяло изкуство. Всяка жена е свободна да експерименира с цветовете, но ако държи на перфектния си външен вид, е задължително да прилага тези, които най-много й подхождат.