Вижте трансформацията на тези хора, които са били като грозното пате

Вижте трансформацията на тези хора, които са били като грозното пате

0

Не всеки може да се похвали със забележителна външност в детските и тинейджърски години, но трансформацията при някои хора е наистина феноменална.

1
Външност - най-новите статии, избрани публикаци и съвети. Практична информация за Външност от Ezine.bg. Обзор на статиите за Външност. Български сайт за здравословен живот, красота, дом и градина, родители и деца и Външност.
Външност - Преимуществата на малките гърди

Преимуществата на малките гърди

13.12.20121917296

Малките гърди създават комплекси на жените откакто свят светува. Прието е гърдите да са главната емблема за женската красота. Една жена не трябва да бъде отценяване само по външност.

Външност - Неочаквани методи за борба със стреса

Неочаквани методи за борба със стреса

05.09.201101586

За да намалите нивото на стреса, не пестете пари от прически и дрехи, говорете по-бавно, за да се успокоите, и се заредете с позитивна енергия.

Външност - Вечер - ярки и страстни устни

Вечер - ярки и страстни устни

06.08.20110477

Топлото време предразполага да сме смели, разкрепостени и да не преставаме да експериментираме със своята външност. Червилото е един от най-важните акценти в макияжа на всяка жена.

Външност - Вече има сайт за запознанства за грозни

Вече има сайт за запознанства за грозни

25.08.201001757

Британски мултиммилионер създаде сайт за запознанства, в който могат да се регистрират савмо грозни хора. Според него и хората с неугледна външност имат право на семейно щастие.

  • Новини и Съвети

  • Нови
  • Последно коментирани
  • Популярни
  • Най-коментирани