Вижте трансформацията на тези хора, които са били като грозното пате

Вижте трансформацията на тези хора, които са били като грозното пате

Не всеки може да се похвали със забележителна външност в детските и тинейджърски години, но трансформацията при някои хора е наистина феноменална.

1

Външност

Външност - най-новите статии, избрани публикаци и съвети. Практична информация за Външност от Ezine.bg. Обзор на статиите за Външност. Български сайт за здравословен живот, красота, дом и градина, родители и деца и Външност.
Външност - Преимуществата на малките гърди

Преимуществата на малките гърди

13.12.20121917635

Малките гърди създават комплекси на жените откакто свят светува. Прието е гърдите да са главната емблема за женската красота. Една жена не трябва да бъде отценяване само по външност.

Външност - Неочаквани методи за борба със стреса

Неочаквани методи за борба със стреса

05.09.201101670

За да намалите нивото на стреса, не пестете пари от прически и дрехи, говорете по-бавно, за да се успокоите, и се заредете с позитивна енергия.

Външност - Вечер - ярки и страстни устни

Вечер - ярки и страстни устни

06.08.20110536

Топлото време предразполага да сме смели, разкрепостени и да не преставаме да експериментираме със своята външност. Червилото е един от най-важните акценти в макияжа на всяка жена.

Външност - Вече има сайт за запознанства за грозни

Вече има сайт за запознанства за грозни

25.08.201002160

Британски мултиммилионер създаде сайт за запознанства, в който могат да се регистрират савмо грозни хора. Според него и хората с неугледна външност имат право на семейно щастие.