Ако искате косата ви да расте по-бързо, гладувайте

Ако искате косата ви да расте по-бързо, гладувайте

Ново проучване показа, че за да засилите растежа на косата си, освен с хубава козметика, трябва и да промените хранителния си режим, като се лишите от едно от основните хранения за деня.

1

Глад

Глад - последните теми, подбрани публикаци и препоръки. Информация на тема Глад от Ezine.bg. Списък на статиите за Глад. Online портал за здраве, звезди, дом, семейство и деца и Глад.
Глад - Не яжте преди тренировка! Ето защо

Не яжте преди тренировка! Ето защо

04.05.20170144

Какво трябва да се яде преди тренировка е чест въпрос, който си задават хората, решили да се поддържат във форма. Има много спорове и мнения по темата, но според ново проучване те са безпочвени.

Глад - Ето как да спрете да преяждате!

Ето как да спрете да преяждате!

15.04.201702610

Пийте през целия ден много вода и винаги 1- 2 чаши преди основното хранене, за да можете да притъпите усещането за глад.

Глад - Тридневен глад може да възстанови напълно имунната ви система

Тридневен глад може да възстанови напълно имунната ви система

05.01.201701621

Три поредни дни на пълен глад може да възстановят разклатената ви имунна система в сезона на грипа и настинките и дори да намалят риска от ракови заболявания.

Глад - Периодично гладуване – защо, какво и как?

Периодично гладуване – защо, какво и как?

04.01.201701316

Периодичното гладуване е сред новите методи за отслабване. То набира все по-широка популярност и наистина действа. Освен върху тялото то действа и върху мозъка.

Глад - Как да изваем мечтаното тяло с принципите на интуитивното хранене

Как да изваем мечтаното тяло с принципите на интуитивното хранене

01.01.201701565

Един от най-актуалните и ефективни методи за отслабване е така нареченото интуитивно хранене. При него се изисква да забравим всичко, което знаем за диетите, и да имаме предвид само някои основни правила.

Глад - Какво да правим, ако не можем да спазваме диета

Какво да правим, ако не можем да спазваме диета

15.11.201601283

Макар повечето приятелки около нас да спазват редовно последната наложила се диета и тя да дава идеален резултат при тях, за нас спазването ѝ да е невъзможно. Вижте решението за вас

Глад - Силното обоняние е виновно за затлъстяването

Силното обоняние е виновно за затлъстяването

18.06.20160289

Учени от Университета в Портсмут твърдят, че има връзка между силното обоняние и затлъстяването, предава Би Би Си. Според тях именно по-добрата способност на някои хора да улавят различни миризми е виновна за наднорменото им тегло.

Глад - Как да контролираме хормона на глада - грелин?

Как да контролираме хормона на глада - грелин?

23.05.201604953

Един от начините за контролиране на грелина е редовната и обилна закуска – нивото на хормона расте преди всяко хранене, а най-лесният начин да бъде потиснат е, ако се закусва.

Глад - Пет причини, поради които сте винаги гладни

Пет причини, поради които сте винаги гладни

03.05.201601814

Без значение колко възвишени са намеренията ви, когато гладът за пореден път се обади, за вас е почти невъзможно да му устоите. Само час или два след като сте хапнали, желанието да се хапнете още нещо става неконтролируемо.

Глад - Уникално! Слабеем без диети и операции

Уникално! Слабеем без диети и операции

05.04.20160286

Затлъстяването е един от най-големите проблеми на съвременното общество. Търсенето на учените в последните години е насочено към все по-щадящи, бързи и трайни методи за справяне с проблема. Специалисти от Балтимор са открили най-доброто средство

Глад - Половин милион умират от глад до 2050 година

Половин милион умират от глад до 2050 година

18.03.20160151

Сложната ситуация с климата на планетата ще доведе до измирането на 529 хиляди души до 2050 година. Измененията в климата ще доведат до дефицит на редица продукти и промяна на хранителните навици.

Глад - Доброто похапване прави жените ненаситни тигрици

Доброто похапване прави жените ненаситни тигрици

02.09.20150405

Доброто похапване е ключът към това жените да станат ненаситни в леглото. Физическият дискомфорт е несъвместим с желанието за какъвто и да било сексуален контакт, твърдят учени.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни