Ето как да спрете да преяждате!

Ето как да спрете да преяждате!

Пийте през целия ден много вода и винаги 1- 2 чаши преди основното хранене, за да можете да притъпите усещането за глад.

1

Глад

Глад - последните теми, подбрани публикаци и препоръки. Информация на тема Глад от Ezine.bg. Списък на статиите за Глад. Online портал за здраве, звезди, дом, семейство и деца и Глад.
Глад - Интуитивното хранене ви помага да сте по-слаби и по-здрави

Интуитивното хранене ви помага да сте по-слаби и по-здрави

08.07.2018041

Професор Стив Хоукс от университета Бригъл Йънг сподели, че е отслабнал с 20 килограма, доверявайки се на интуитивното хранене. Подобен принцип е наистина иновативен, понеже повечето диети съветват да се придържаме към определени правила.

Глад - Не става с глад! Махни тези 6 навика и ще отслабнеш наистина

Не става с глад! Махни тези 6 навика и ще отслабнеш наистина

17.04.2018023288

Много хора си мислят, че тайната на стройното и красиво тяло се крие в зверските диети и продължителните тренировки във фитнеса, но не е точно така.

Глад - Ако искате косата ви да расте по-бързо, гладувайте

Ако искате косата ви да расте по-бързо, гладувайте

19.09.201701225

Ново проучване показа, че за да засилите растежа на косата си, освен с хубава козметика, трябва и да промените хранителния си режим, като се лишите от едно от основните хранения за деня.

Глад - Не яжте преди тренировка! Ето защо

Не яжте преди тренировка! Ето защо

04.05.20170231

Какво трябва да се яде преди тренировка е чест въпрос, който си задават хората, решили да се поддържат във форма. Има много спорове и мнения по темата, но според ново проучване те са безпочвени.

Глад - Тридневен глад може да възстанови напълно имунната ви система

Тридневен глад може да възстанови напълно имунната ви система

05.01.201702401

Три поредни дни на пълен глад може да възстановят разклатената ви имунна система в сезона на грипа и настинките и дори да намалят риска от ракови заболявания.

Глад - Периодично гладуване – защо, какво и как?

Периодично гладуване – защо, какво и как?

04.01.201702597

Периодичното гладуване е сред новите методи за отслабване. То набира все по-широка популярност и наистина действа. Освен върху тялото то действа и върху мозъка.

Глад - Как да изваем мечтаното тяло с принципите на интуитивното хранене

Как да изваем мечтаното тяло с принципите на интуитивното хранене

01.01.201701708

Един от най-актуалните и ефективни методи за отслабване е така нареченото интуитивно хранене. При него се изисква да забравим всичко, което знаем за диетите, и да имаме предвид само някои основни правила.

Глад - Какво да правим, ако не можем да спазваме диета

Какво да правим, ако не можем да спазваме диета

15.11.201601449

Макар повечето приятелки около нас да спазват редовно последната наложила се диета и тя да дава идеален резултат при тях, за нас спазването ѝ да е невъзможно. Вижте решението за вас

Глад - Силното обоняние е виновно за затлъстяването

Силното обоняние е виновно за затлъстяването

18.06.20160386

Учени от Университета в Портсмут твърдят, че има връзка между силното обоняние и затлъстяването, предава Би Би Си. Според тях именно по-добрата способност на някои хора да улавят различни миризми е виновна за наднорменото им тегло.

Глад - Как да контролираме хормона на глада - грелин?

Как да контролираме хормона на глада - грелин?

23.05.201605344

Един от начините за контролиране на грелина е редовната и обилна закуска – нивото на хормона расте преди всяко хранене, а най-лесният начин да бъде потиснат е, ако се закусва.

Глад - Пет причини, поради които сте винаги гладни

Пет причини, поради които сте винаги гладни

03.05.201602110

Без значение колко възвишени са намеренията ви, когато гладът за пореден път се обади, за вас е почти невъзможно да му устоите. Само час или два след като сте хапнали, желанието да се хапнете още нещо става неконтролируемо.

Глад - Уникално! Слабеем без диети и операции

Уникално! Слабеем без диети и операции

05.04.20160394

Затлъстяването е един от най-големите проблеми на съвременното общество. Търсенето на учените в последните години е насочено към все по-щадящи, бързи и трайни методи за справяне с проблема. Специалисти от Балтимор са открили най-доброто средство

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни