Жената, която носи годежния си пръстен повече от година, без дори да подозира

Жената, която носи годежния си пръстен повече от година, без дори да подозира

Австралиец изненада партньорката си, изваждайки пръстен от най-невероятното място за нея. Пръстенът е в партньорката му в продължение на година и половина, но тя дори и не подозира за това.

1

Годеж

Годеж - актуални заглавия, подбрани публикаци и съвети. Всичко на тема Годеж от Ezine.bg. Преглед на статиите за Годеж. Онлайн журнал за здраве, красота, дом, семейство и Годеж.
Годеж - Цели 65 процента от дамите не харесват годежния си пръстен

Цели 65 процента от дамите не харесват годежния си пръстен

17.08.20150353

Един от най-стресиращите за един мъж моменти е изборът на годежен пръстен. Ново проучване показва, че 65 процента от представителките на нежния пол не харесват годежния си пръстен. Това допълнително засилва притеснението на нежния пол.

Годеж - Пуснаха в продажба проследяващ годежен пръстен

Пуснаха в продажба проследяващ годежен пръстен

10.06.201501037

Иновативното бижу е оборудвано със специално проследяващо устройство, което да посочва местонахождението на бъдещата съпруга.

Годеж - Август е най-предпочитаният месец за сгодяване

Август е най-предпочитаният месец за сгодяване

21.08.20140237

Август е най-предпочитаният месец за предложение за брак, показва прочуване на британска бижутерна компания. Данните показват, че продажбите на годежни пръстени през този месец скачат с 30 процента.

Годеж - Коледните празници са най-подходящото време за предлагане на брак

Коледните празници са най-подходящото време за предлагане на брак

23.12.20130632

Проучване във Великобритания сочи, че коледните празници са най-подходящото време, в което мъжете могат да направят предложение за брак на своята половинка.

Годеж - Пет начина да го накараш да предложи брак

Пет начина да го накараш да предложи брак

02.04.201308475

Когато е сигурна, че това е нейната половинка, жената смята, че е време за продължение на връзката като годеж или направо сватба. Обаче ситуацията се оказва сложна, ако мъжът не е много съгласен или изобщо не се сеща за това.