Мъжете се притесняват за тялото си цял живот

Мъжете се притесняват за тялото си цял живот

25 на сто от мъжете във Великобритания предпочитат да правят секс на тъмно, сочат резултатите от проучване. Господата не харесвали телата си, като според специалистите най-проблемната част при мъжете се оказва коремът.

1

Голям Корем

Голям Корем - актуални теми, авторски публикаци и съвети. Информация на тема Голям Корем от Ezine.bg. Преглед на статиите за Голям Корем. Онлайн журнал за здраве, красота, дом, семейство и Голям Корем.
Голям Корем - Хората с бирено коремче страдат по-често от деменция

Хората с бирено коремче страдат по-често от деменция

17.10.201301074

Американски учени установиха, че биреното коремче увеличава опасността от деменция.

Голям Корем - Вредни навици, с които коремът расте

Вредни навици, с които коремът расте

11.06.20130182115

Начинът ви на живот влияе пряко върху размера на корема ви. Тук не става въпрос само за хранителните ви навици. Вижте кои вредни навици ще помогнат на корема ви да порасне.

Голям Корем - Развенчаха мита за биреното коремче

Развенчаха мита за биреното коремче

13.02.201301835

Добра новина за всички любители на бирата беше публикувана не отдавна в доклада Бира и калории - научен преглед“ изготвен от д-р Катрин О`Съливън. В него са развенчани най-широкоразпространените митове за тази пенлива напитка.

Голям Корем - Митове и истини за пола на бебето

Митове и истини за пола на бебето

29.11.2012013897

Въпросът момче или момиче ще се роди, вълнува всички майки. Митове или истина са вярванията, че полът зависи от възрастта, теглото и големината на корема на майката.

Голям Корем - Вредата от големия корем

Вредата от големия корем

03.06.2012015749

Големият стомах е проблем за много хора. Той не изглежда приятно и създава усещане за дискомфорт. Оказва се, че освен да нарушава фигурата ни, той носи и здравословни последствия.

Голям Корем - Големият корем предразполага към Алцхаймер

Големият корем предразполага към Алцхаймер

22.05.201001122

Онези от нас, които се сдобият с изпъкнал корем преди навършването на 50 години са предразположени към мозъчни проблеми. Биреното коремче предразполага към Алцхаймер и форми на деменция в по-късен ета