Топ 5 зимни грешки, които ни правят дебели и депресирани

Топ 5 зимни грешки, които ни правят дебели и депресирани

1

Зимата е тук и сме готови на всичко, за да сме на най-топлото и уютно място. През студените дни всичко е по-лежерно, поспиваме си повече и спим повече от необходимото. Вижте обаче как ще ви се отрази залежаването и похапването по празниците

1

Грешки

Грешки - последните заглавия, избрани публикаци и препоръки. Информация на тема Грешки от Ezine.bg. Списък на статиите за Грешки. Online портал за здраве, звезди, дом, семейство и деца и Грешки.
Грешки - Двете големи грешки на родителите, отглеждащи едно дете

Двете големи грешки на родителите, отглеждащи едно дете

24.06.20170330

Когато родителите са решили да имат само едно дете, трябва да бъдат два пъти по-прецизни при възпитанието на своя наследник, тъй като натискът, под който е само едно дете в семейството е по-голям.

Грешки - Преди да вземете решение, задайте си тези въпроси!

Преди да вземете решение, задайте си тези въпроси!

31.03.20170815

Преди да вземете решение, което е заредено със силна емоционалност, то спрете и си задайте ключовите въпроси. Те ще ви помогнат да видите нещата от една много по-реалистична гледна точка и ще ви предпазят от грешки.

Грешки - Най-големите ни грешки в банята

Най-големите ни грешки в банята

21.03.2016011765

Желанието на мнозина да се предпазят от микробите често се превръща в мания. В тази връзка те редовно използват антибактериални сапуни и дори не могат да си представят ежедневието си без тях.

Грешки - Грешки при избора на парфюм

Грешки при избора на парфюм

23.05.201005701

Когато избирате парфюм, избягвайте основните грешки, които се допускат при купуването на аромати. Сърцевината на парфюма проличава едва след половин час.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни