Красавици в Инстаграм – Пепеляшки в ежедневието

Красавици в Инстаграм – Пепеляшки в ежедневието

Социалните мрежи са навсякъде. Влиянието им върху хората и цялостния им живот не могат нито да бъдат спрени, нито – променени.

1

Грим

Грим - последните статии, подбрани публикаци и препоръки. Информация на тема Грим от Ezine.bg. Списък на статиите за Грим. Online портал за здраве, красота, дом, семейство и деца и Грим.
Грим - Грим за новогодишната нощ: Блясък в ултравиолетово

Грим за новогодишната нощ: Блясък в ултравиолетово

31.12.20170174

Дни преди новата 2018-та година стана ясно кой ще е цветът, който ще властва в следващите 12 месеца. Гримът в новогодишната нощ трябва да бъде съобразен с него.

Грим - Ето това е гримът на бъдещето

Ето това е гримът на бъдещето

15.10.20170243

Грим, с който може да пресъздадете красивите цветове на Галактиката, е последният хит сред тенденциите при макиажа. Креативно е и определено ще привлечете погледите върху себе си.

Грим - Топ 10 съвета за стил от супермоделите

Топ 10 съвета за стил от супермоделите

02.09.201701815

Красавиците от модните подиуми изглеждат така, сякаш са на ревю, дори в ежедневието си. Те решиха да разкрият просите трикове, с които всяко момиче може да изглежда като модел в ежедневието си.

Грим - Ето го гримът, с който Кендъл Дженър е винаги ослепителна

Ето го гримът, с който Кендъл Дженър е винаги ослепителна

28.08.20170194

Кендъл Дженър от няколко години е по-известна като професионален модел, отколкото като по-малката сестра на Ким Кардашиян. Красотата ѝ донесе световна слава, а как я поддържа всеки ден, може да прочетете в нашата галерия.

Грим - Звездите проговориха! Ето как кожата им сияе

Звездите проговориха! Ето как кожата им сияе

20.08.201701581

Знаменитостите впечатляват с външния си вид. Добре поддържани и винаги в изрядна форма – те са пример за останалата част от света. Самите те избраха да разкрият пред света тайната им кожата им да сияе толкова ослепително.

Грим - Перфектна лятна визия в две стъпки

Перфектна лятна визия в две стъпки

10.08.20170582

Летните дни и нощи са време за почивка, щастливи моменти и купони. Всяка жена иска да изглежда перфектно във всеки един от тези моменти.

Грим - Лесни съвети за перфектен грим

Лесни съвети за перфектен грим

08.08.20170847

Гримът има различно значение за хората. За някои той е начин да покажат най-доброто от лицето си, за други е способ да изразят себе си, а за трети е метод за скриване на дребните несигурности и за уверено излизане пред света.

Грим - Що за чудо е ефектът на червилото и как помага той?

Що за чудо е ефектът на червилото и как помага той?

06.08.2017087

Ново проучване твърди, че гримът може да помогне на дамите да бъдат по-успешни в живота, като накара човек да се чувства по-умен и уверен в себе си. Тази взаимовръзка учените нарекоха ефекта на червилото.

Грим - Трикове за красота, които ще улеснят живота ви

Трикове за красота, които ще улеснят живота ви

31.07.201703672

Гримът е сред нещата, които най-бързо и лесно могат да подчертаят красотата на една дама. Понякога обаче това ни отнема повече време, отколкото ни се иска. За щастие има няколко трика, които със сигурност ще ни спестят време.

Грим - Те са истински! Вижте световните звезди без грим и фотошоп

Те са истински! Вижте световните звезди без грим и фотошоп

21.07.20170294307

Свикнали сте да виждаме любимите си звезди покрити отгоре до долу в блясък. Когато светлините на камерите угаснат обаче, лъсва истината.

Грим - Триковете за разкрасяване, които ще улеснят живота ви

Триковете за разкрасяване, които ще улеснят живота ви

04.07.201702694

С няколко фантастични съвети за разкрасяване може да изглеждате изключително добре, без да се налага да отделяте часове за гримиране или оформяне на косата.

Грим - Перфектен грим в горещите дни – мисията възможна

Перфектен грим в горещите дни – мисията възможна

28.06.2017086

В летните жеги едно от най-трудоемките неща е да запазим целостта на грима. Жегата определено е пречка да се почувстваме истински красиви. За щастие има начин да се справим с това предизвикателство и да удължим живота на грима.