Страхотна визия всеки ден с 9 лесни съвета

Страхотна визия всеки ден с 9 лесни съвета

0

Не е лесно да изглеждаме добре. Но противно на общоприетото схващане е, че не е нужно да сме роби на себе си и да прекарваме часове пред огледалото.

1
Гримиране - последните статии, подбрани публикаци и препоръки. Информация за Гримиране от Ezine.bg. Списък на статиите за Гримиране. Online портал за здравословен живот, диети, дом и градина, семейство и деца и Гримиране.

Популярни

Гримиране - Звезден грим в новогодишната нощ

Звезден грим в новогодишната нощ

31.12.20150134

Новогодишната нощ е едно от ежегодните събития, в които всяка дама трябва да е неустоима. Тържеството и бляскавото парти позволяват пищност и ярки цветове. За това ще ви помогне най-вече изборът на правилен грим.

Гримиране - Как да се гримираме, за да изглеждаме по-млади?

Как да се гримираме, за да изглеждаме по-млади?

30.12.201501657

Гримът е едно от универсалните средства, които ни помагат да изглеждаме млади и красиви. Има обаче няколко универсални грешки в гримирането, които ни карат ни карат да изглеждаме с няколко годинки отгоре.

Гримиране - Как да се гримират блондинките според цвета на очите?

Как да се гримират блондинките според цвета на очите?

08.12.20150465

Като цяло блондинките, могат да изглеждат превъзходно и ефектно с малко грим. Но независимо от количеството, има някои особености, с които русокосите дами трябва да се съобразят. Една от тях несъмнено е цветът на очите.

Гримиране - Хитринки в гримирането за умни красавици

Хитринки в гримирането за умни красавици

27.11.201506502

Истината е, че не всички суетни дами имат време за грим рано сутрин, когато трябва да излязат за работа по възможно най-бързия начин и дори нямат време за глътка кафе.

Гримиране - Да увеличим визуално устните си с грим

Да увеличим визуално устните си с грим

30.10.20150426

Някои жени използват грима, за да подчертаят своите предимства, други, за да прикрият своите недостатъци. Плътните и обемни устни винаги са били харесвани и са изкушавали не едно или две мъжки сърца.

Гримиране - Подходящ грим за блондинки

Подходящ грим за блондинки

26.10.20150540

Русата коса може да има много нюанси - от светло платинено русо и хладни бронзови тонове до пшенично русо и карамелени нюанси.

Гримиране - Хитринки за бърз грим

Хитринки за бърз грим

17.10.201501015

Когато нямате време, нямате достатъчно търпение или просто ви мързи да се гримирате прецизно, то е най-добре да се запознаете с хитринките за гримиране.

Гримиране - Новите тенденции в грима, които ще ни направят по-красиви

Новите тенденции в грима, които ще ни направят по-красиви

16.10.201503286

Последните два модни сезона категорично наложиха няколко тенденции и при грима, които могат да ни направят още по-привлекателни, подчертавайки естествената ни красота.

Гримиране - Коя е правилната очна линия според формата на окото?

Коя е правилната очна линия според формата на окото?

17.09.201502666

Целта на очната линия е да отваря окото и да внесе елемент на загадъчност, но за да постигнете това е важно да се съобразите с формата на очите си, когато нанасяте очната линия.

Гримиране - Кошмар! Гланцовете за устни бъкат от олово

Кошмар! Гланцовете за устни бъкат от олово

15.09.20150379

От направените анализи върху червила и гланцове за устни става ясно, че те съдържат олово, кадмий, хром, алуминий, както и други 5 токсични метала.

Гримиране - Миглите стават по-обемни с бебешка пудра

Миглите стават по-обемни с бебешка пудра

19.08.201501360

Тънък слой бебешка пудра между нанасянията със спирала придават по-кукленски вид на миглите, тъй като видимо увеличават техния обем. С този трик ще предотвратите и размазването на спиралата.

Гримиране - Кои гримове могат да ни направят по-фотогенични?

Кои гримове могат да ни направят по-фотогенични?

13.08.201501372

Усмивката доказано е най-доброто средство да изглеждате добре на снимки. Но дори и в случаите, когато сте безкрайно щастливи и лъчезарни, има странични фактори, които могат да помрачат фотографираните ви спомени от лятната почивка.

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Гримиране - интересни новини и съвети от Езине.бг. Всичко за Гримиране, твоето здраве, български и световни звезди и дома в сайта на модерния българин. Потърсете най-любопитното на тема Гримиране. Обадете ни се ако инфромацията на текущата подстраница не е за Гримиране.