Лесни съвети за перфектен грим

Лесни съвети за перфектен грим

0

Гримът има различно значение за хората. За някои той е начин да покажат най-доброто от лицето си, за други е способ да изразят себе си, а за трети е метод за скриване на дребните несигурности и за уверено излизане пред света.

1
Гримиране - последните статии, подбрани публикаци и препоръки. Информация за Гримиране от Ezine.bg. Списък на статиите за Гримиране. Online портал за здравословен живот, диети, дом и градина, семейство и деца и Гримиране.
Гримиране - Как да направим перфектния грим котешки очи

Как да направим перфектния грим котешки очи

04.10.201601557

Макиажът, издържан в стил котешко око, от години е фаворит сред представителките на нежния пол. Постигането му е истинско предизвикателство, но крайният резултат винаги си заслужава.

Гримиране - Идеална кожа с гримове в три стъпки

Идеална кожа с гримове в три стъпки

12.09.201601593

Фон дьо тен, основа за грим и коректор са единствените продукти, с които може да си осигурите идеален вид на кожата. Трикът е да спазвате точно стъпките на гримиране, да използвате качествена козметика и правилните четки.

Гримиране - Топ 5 грешки при гримирането

Топ 5 грешки при гримирането

22.08.20160612

Гримирането е неделима част от ежедневието на всяка уважаваща себе си жена. Понякога обаче, в стремежа си да изглеждате перфектно, може да допуснете фатални грешки, които да доведат до точно обратния ефект.

Гримиране - Хитринки в гримирането за умни красавици

Хитринки в гримирането за умни красавици

29.07.201606832

Истината е, че не всички суетни дами имат време за грим рано сутрин, когато трябва да излязат за работа по възможно най-бързия начин и дори нямат време за глътка кафе.

Гримиране - Ежедневните техники за красота на Бионсе

Ежедневните техники за красота на Бионсе

08.07.201601268

Най-влиятелната жена в музиката – Бионсе Ноулс спазва няколко основни техники, с които поддържа красотата си всеки ден. Тайните ѝ методи разкрива личният ѝ гримьор.

Гримиране - Кои гримове могат да ни направят по-фотогенични?

Кои гримове могат да ни направят по-фотогенични?

07.07.201601532

Усмивката доказано е най-доброто средство да изглеждате добре на снимки. Но дори и в случаите, когато сте безкрайно щастливи и лъчезарни, има странични фактори, които могат да помрачат фотографираните ви спомени от лятната почивка.

Гримиране - Как да направите погледа си по-изразителен с грим

Как да направите погледа си по-изразителен с грим

29.06.20160160

Казва се, че очите са прозорецът към душата на човек и затова не е никак чудно, че жените използват какви ли не козметични средства, за да ги направят по-изразителни и впечатляващи.

Гримиране - Често срещаните грешки в грима, които ви състаряват

Често срещаните грешки в грима, които ви състаряват

15.05.20160314

С помощта на грима една жена може да подчертае предимствата на лицето си и да повиши самочувствието си, но ако не внимавате, вместо да изглеждате по-добре от обикновено, ще се състарите.

Гримиране - Мислите, че знаете каква е формата на очите ви? Помислете пак

Мислите, че знаете каква е формата на очите ви? Помислете пак

02.05.20160506

Когато се гримираме е много важно да знаем точната форма на очите си, за да ги направим още по-привлекателни. Отговорете на въпросите и разберете в каква форма са вашите очи.

Гримиране - Как да си направите 3D грим?

Как да си направите 3D грим?

03.04.201601040

3D гримът е нов вид начин за гримиране, който прави лицето много по-изразително, а чертите - по-изпъкнали. За целта ви трябват руж, хайлайтър и червило.

Гримиране - Мисия красота: Пет ежедневни съвета за разкрасяване

Мисия красота: Пет ежедневни съвета за разкрасяване

27.03.20160885

Съветите за разкрасяване са сред нещата, които най-много искаме да знаем. Има лесен начин да изглеждате прекрасно, като използвате тези трикове в ежедневното си гримиране.

Гримиране - Модни тенденции в грима за 2016 година

Модни тенденции в грима за 2016 година

07.03.201602994

През изминалата 2015 година контурирането на лицето постигана невероятна популярност. Ежегодно се появяват нови и нови тенденции в грима, които всяка уважаваща се дама неотлъчно следва, за да е във вихъра на модата.

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

  • Новини и Съвети

  • Нови
  • Последно коментирани
  • Популярни
  • Най-коментирани