Хитринки в гримирането за умни красавици

Хитринки в гримирането за умни красавици

0

Истината е, че не всички суетни дами имат време за грим рано сутрин, когато трябва да излязат за работа по възможно най-бързия начин и дори нямат време за глътка кафе.

1
Гримиране - последните статии, подбрани публикаци и препоръки. Информация за Гримиране от Ezine.bg. Списък на статиите за Гримиране. Online портал за здравословен живот, диети, дом и градина, семейство и деца и Гримиране.

Популярни

Гримиране - Да увеличим визуално устните си с грим

Да увеличим визуално устните си с грим

30.10.20150332

Някои жени използват грима, за да подчертаят своите предимства, други, за да прикрият своите недостатъци. Плътните и обемни устни винаги са били харесвани и са изкушавали не едно или две мъжки сърца.

Гримиране - Подходящ грим за блондинки

Подходящ грим за блондинки

26.10.20150356

Русата коса може да има много нюанси - от светло платинено русо и хладни бронзови тонове до пшенично русо и карамелени нюанси.

Гримиране - Хитринки за бърз грим

Хитринки за бърз грим

17.10.20150607

Когато нямате време, нямате достатъчно търпение или просто ви мързи да се гримирате прецизно, то е най-добре да се запознаете с хитринките за гримиране.

Гримиране - Новите тенденции в грима, които ще ни направят по-красиви

Новите тенденции в грима, които ще ни направят по-красиви

16.10.201503011

Последните два модни сезона категорично наложиха няколко тенденции и при грима, които могат да ни направят още по-привлекателни, подчертавайки естествената ни красота.

Гримиране - Коя е правилната очна линия според формата на окото?

Коя е правилната очна линия според формата на окото?

17.09.201502072

Целта на очната линия е да отваря окото и да внесе елемент на загадъчност, но за да постигнете това е важно да се съобразите с формата на очите си, когато нанасяте очната линия.

Гримиране - Кошмар! Гланцовете за устни бъкат от олово

Кошмар! Гланцовете за устни бъкат от олово

15.09.20150222

От направените анализи върху червила и гланцове за устни става ясно, че те съдържат олово, кадмий, хром, алуминий, както и други 5 токсични метала.

Гримиране - Миглите стават по-обемни с бебешка пудра

Миглите стават по-обемни с бебешка пудра

19.08.201501119

Тънък слой бебешка пудра между нанасянията със спирала придават по-кукленски вид на миглите, тъй като видимо увеличават техния обем. С този трик ще предотвратите и размазването на спиралата.

Гримиране - Кои гримове могат да ни направят по-фотогенични?

Кои гримове могат да ни направят по-фотогенични?

13.08.201501199

Усмивката доказано е най-доброто средство да изглеждате добре на снимки. Но дори и в случаите, когато сте безкрайно щастливи и лъчезарни, има странични фактори, които могат да помрачат фотографираните ви спомени от лятната почивка.

Гримиране - Как да направим перфектния грим котешки очи

Как да направим перфектния грим котешки очи

11.08.20150961

Макиажът, издържан в стил котешко око, от години е фаворит сред представителките на нежния пол. Постигането му е истинско предизвикателство, но крайният резултат винаги си заслужава.

Гримиране - Как правилно да нанасяме пудра

Как правилно да нанасяме пудра

16.06.20150457

Пудрата премахва лъскавината и прави кожата на лицето копринено матова. Освен че придава на лицето равномерен цвят, който е задължително условие за изискан грим, пудрата фиксира основата.

Гримиране - Какви са четките за грим и как да ги използваме

Какви са четките за грим и как да ги използваме

16.05.20150655

Четките за грим за нужни, тъй като с тях козметичните продукти се нанасят по-лесно, покриват много по-добре кожата и гарантират по-голяма продължителност, отколкото ако нанесете гримовете си с пръсти.

Гримиране - Идеална кожа с гримове в три стъпки

Идеална кожа с гримове в три стъпки

08.05.201501155

Фон дьо тен, основа за грим и коректор са единствените продукти, с които може да си осигурите идеален вид на кожата. Трикът е да спазвате точно стъпките на гримиране, да използвате качествена козметика и правилните четки.

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Гримиране - интересни новини и съвети от Езине.бг. Всичко за Гримиране, твоето здраве, български и световни звезди и дома в сайта на модерния българин. Потърсете най-любопитното на тема Гримиране. Обадете ни се ако инфромацията на текущата подстраница не е за Гримиране.