Често срещаните грешки в грима, които ви състаряват

Често срещаните грешки в грима, които ви състаряват

0

С помощта на грима една жена може да подчертае предимствата на лицето си и да повиши самочувствието си, но ако не внимавате, вместо да изглеждате по-добре от обикновено, ще се състарите.

1
Гримиране - последните статии, подбрани публикаци и препоръки. Информация за Гримиране от Ezine.bg. Списък на статиите за Гримиране. Online портал за здравословен живот, диети, дом и градина, семейство и деца и Гримиране.

Популярни

Гримиране - Мислите, че знаете каква е формата на очите ви? Помислете пак

Мислите, че знаете каква е формата на очите ви? Помислете пак

02.05.20160401

Когато се гримираме е много важно да знаем точната форма на очите си, за да ги направим още по-привлекателни. Отговорете на въпросите и разберете в каква форма са вашите очи.

Гримиране - Как да си направите 3D грим?

Как да си направите 3D грим?

03.04.20160685

3D гримът е нов вид начин за гримиране, който прави лицето много по-изразително, а чертите - по-изпъкнали. За целта ви трябват руж, хайлайтър и червило.

Гримиране - Мисия красота: Пет ежедневни съвета за разкрасяване

Мисия красота: Пет ежедневни съвета за разкрасяване

27.03.20160679

Съветите за разкрасяване са сред нещата, които най-много искаме да знаем. Има лесен начин да изглеждате прекрасно, като използвате тези трикове в ежедневното си гримиране.

Гримиране - Модни тенденции в грима за 2016 година

Модни тенденции в грима за 2016 година

07.03.201602811

През изминалата 2015 година контурирането на лицето постигана невероятна популярност. Ежегодно се появяват нови и нови тенденции в грима, които всяка уважаваща се дама неотлъчно следва, за да е във вихъра на модата.

Гримиране - Страхотна визия всеки ден с 9 лесни съвета

Страхотна визия всеки ден с 9 лесни съвета

28.01.2016014459

Не е лесно да изглеждаме добре. Но противно на общоприетото схващане е, че не е нужно да сме роби на себе си и да прекарваме часове пред огледалото.

Гримиране - Звезден грим в новогодишната нощ

Звезден грим в новогодишната нощ

31.12.20150162

Новогодишната нощ е едно от ежегодните събития, в които всяка дама трябва да е неустоима. Тържеството и бляскавото парти позволяват пищност и ярки цветове. За това ще ви помогне най-вече изборът на правилен грим.

Гримиране - Как да се гримираме, за да изглеждаме по-млади?

Как да се гримираме, за да изглеждаме по-млади?

30.12.201506416

Гримът е едно от универсалните средства, които ни помагат да изглеждаме млади и красиви. Има обаче няколко универсални грешки в гримирането, които ни карат ни карат да изглеждаме с няколко годинки отгоре.

Гримиране - Как да се гримират блондинките според цвета на очите?

Как да се гримират блондинките според цвета на очите?

08.12.20150540

Като цяло блондинките, могат да изглеждат превъзходно и ефектно с малко грим. Но независимо от количеството, има някои особености, с които русокосите дами трябва да се съобразят. Една от тях несъмнено е цветът на очите.

Гримиране - Хитринки в гримирането за умни красавици

Хитринки в гримирането за умни красавици

27.11.201506691

Истината е, че не всички суетни дами имат време за грим рано сутрин, когато трябва да излязат за работа по възможно най-бързия начин и дори нямат време за глътка кафе.

Гримиране - Да увеличим визуално устните си с грим

Да увеличим визуално устните си с грим

30.10.20150468

Някои жени използват грима, за да подчертаят своите предимства, други, за да прикрият своите недостатъци. Плътните и обемни устни винаги са били харесвани и са изкушавали не едно или две мъжки сърца.

Гримиране - Подходящ грим за блондинки

Подходящ грим за блондинки

26.10.20150686

Русата коса може да има много нюанси - от светло платинено русо и хладни бронзови тонове до пшенично русо и карамелени нюанси.

Гримиране - Хитринки за бърз грим

Хитринки за бърз грим

17.10.201501186

Когато нямате време, нямате достатъчно търпение или просто ви мързи да се гримирате прецизно, то е най-добре да се запознаете с хитринките за гримиране.

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Гримиране - интересни новини и съвети от Езине.бг. Всичко за Гримиране, твоето здраве, български и световни звезди и дома в сайта на модерния българин. Потърсете най-любопитното на тема Гримиране. Обадете ни се ако инфромацията на текущата подстраница не е за Гримиране.