Три йога пози за детоксикация

Три йога пози за детоксикация

Освен чрез правилно хранене, можем да детоксикираме организма си и с 3 лесни за прилагане йога упражнения. И трите пози не отнемат повече от 10 минути, но помагат да пречистите тялото си.

1

Детоксикация

Детоксикация - последните теми, подбрани публикаци и препоръки. Всичко за Детоксикация от Ezine.bg. Списък на статиите за Детоксикация. Online портал за здравословен живот, мода, красота, дом и градина, семейство и деца и Детоксикация.
Детоксикация - Кажете Не на токсините с пролетно хелиране на организма!

Кажете Не на токсините с пролетно хелиране на организма!

12.04.20180924

Хелирането е малко познат метод у нас, който по своята същност е вид детоксикация. Представлява прочистване на човешкия организъм от натрупалите се отрови и тежки метали

Детоксикация - Това са знаците, че спешно се нуждаете от детоксикация на черния дроб

Това са знаците, че спешно се нуждаете от детоксикация на черния дроб

18.10.201702272

Ако не се чувствате във форма, не бързайте да видните стреса на работа, защото с няколко симптоми, тялото ви може да ви подсказва, че спешно се нуждаете от детоксикация на черния дроб.

Детоксикация - Активен въглен и всичките му ползи за твоето здраве

Активен въглен и всичките му ползи за твоето здраве

16.09.201702064

Активният въглен е универсално средство за неутрализиране на токсини в организма. Пие се при отравяния, диария и проблеми със стомашно-чревния тракт. Той обаче има сериозни ползи за здравето.

Детоксикация - Спешен детокс след празниците! Вижте как и с какво

Спешен детокс след празниците! Вижте как и с какво

19.04.201701354

Празниците може и да са зад гърба ни, но последствията от обилното похапване ще са на лице още дълго. За да се избавите от тях, заложете на спешния детокс.

Детоксикация - Пийте вода с краставица за супердетокс на тялото!

Пийте вода с краставица за супердетокс на тялото!

14.04.20170797

Всяка година се харчат десетки хиляди за справяне с така неприятния целулит. Макар и да не се различават по състав от нормалните мазнини в тялото ни, тези натрупвания се разпределят в тъканите по неприятен начин, който се отразява на цялостната ни визия.

Детоксикация - Топ 5 на мощните антиоксиданти, борещи се със свободните радикали

Топ 5 на мощните антиоксиданти, борещи се със свободните радикали

21.06.20160654

Наличието на свободни радикали в организма причинява щети, които не могат да бъдат избегнати. Един от вариантите е да ограничим тяхното количество до минимум, за да не доведат до развитието на опасни, нелечими и фатални последствия.

Детоксикация - Пречистете черния дроб с този плодово-зеленчуков еликсир!

Пречистете черния дроб с този плодово-зеленчуков еликсир!

07.06.20160588

Става въпрос за плодово-зеленчуков микс, който е сравняван от мнозина с натурален еликсир не само заради здравословните ползи, но и заради вкусовите си качества. Ето защо неговите съставки са толкова полезни и как можете да си го направите

Детоксикация - Народна медицина за дезинтоксикация на черния дроб

Народна медицина за дезинтоксикация на черния дроб

23.05.201603560

Предлагаме ви няколко лесни съвета, чрез които ще изчистите черния дроб и ще му помогнете да изпълнява функциите си по-добре. Рецептите се препоръчват и за хора, които работят в токсична среда.

Детоксикация - Пречистването на организма е ключът към доброто здраве!

Пречистването на организма е ключът към доброто здраве!

03.05.201601757

Пречистването на организма е процес, който ви позволява да изведете от тялото си всички вредни вещества, които са се натрупали в него.

Детоксикация - Бърза детоксикираща диета със смути

Бърза детоксикираща диета със смути

26.03.201603494

С 3-дневен детоксикиращ план може лесно да се отървете от токсичните вещества и да засилите метаболизма си. Диетичният план се състои от здравословни смутита

Детоксикация - Рецепта за прочистване на червата от отрови

Рецепта за прочистване на червата от отрови

17.12.2015017624

Има доста начини, чрез които да изчистим организма си – можете да си приготвите отвари от различни билки. Но далеч по-лесна е рецептата за изчистване на шлаките от червата с ленено семе или с ленено брашно.

Детоксикация - Кажете Сбогом на целулита с вълшебния гръмотрън

Кажете Сбогом на целулита с вълшебния гръмотрън

15.09.201501200

Корените на гръмотрън са богати на етерични масла, минерални соли, смоли и други полезни съставки, които помагат за сваляне на килограми и премахване на целулит.