Китайският часовник, който показва от какво ще се разболееш

Китайският часовник, който показва от какво ще се разболееш

Китайският часовник е уникален метод, който с точност ни показва от какво ще се разболеем. Той се ръководи от меридианите в тялото и часовете, през които те се свързват с дадени органи или система от органи.

1

Диагностика

Диагностика - актуални заглавия, подбрани публикаци и идеи. Информация за Диагностика от Ezine.bg. Преглед на статиите за Диагностика. Онлайн журнал за здравословен живот, мода, красота, дом и градина, семейство и Диагностика.
Диагностика - Проверете колко сте здрави! Лекарски съвети за домашна профилактика

Проверете колко сте здрави! Лекарски съвети за домашна профилактика

20.05.201602338

За съжаление, повечето хора обръщат повече внимание на колата си например, отколкото на себе си, стане ли въпрос за посещението при доктора. Вярно е, че повечето от нас знаят, че редовно трябва да се проверяват съмнителните бенки, бучки и подутини

Диагностика - По езика може да разпознаем 14 болести

По езика може да разпознаем 14 болести

13.12.2014013744

По езика лекарите могат да разпознаят 14 различни болести, твърдят индийски учени. По вида и цвета на езика могат да се разберат симптоми като стомашно неразположение, главоболие, кашлица, висока температура

Диагностика - Изпражненията са показател за здравето ни

Изпражненията са показател за здравето ни

09.04.20130231560

Наблюдението на това колко често ходите до тоалетната и какви точно екскременти отделяте, може да се използва като инструмент за диагностициране на проблеми в храносмилането и стомашно-чревния тракт.

Диагностика - Диагностика на ноктите

Диагностика на ноктите

28.01.201306190

Различната форма на ноктите също може да ни покаже какво е здравословното състояние на човека или поне да го насочат къде може да се появи евентуален проблем.

Диагностика - Не всяка миома се оперира

Не всяка миома се оперира

18.10.201007379

При диагностицирана миома не винаги е задължително тя да се отстрани оперативно. Жените трябва редовно да посещават гинеколог, за да се открие миомата навреме.