Електронните цигари при бременност носят риск от астма за бебето

Електронните цигари при бременност носят риск от астма за бебето

Пушенето на електронни цигари по време на бременността значително увеличава риска от астма за детето, показват ново изследване. Електронните цигари могат да причинят потенциално животозастрашаващо белодробно състояние дори ако не съдържат никотин

1

Електронни Цигари

Електронни Цигари - актуални заглавия, авторски публикаци и препоръки. Информация за Електронни Цигари от Ezine.bg. Преглед на статиите за Електронни Цигари. Онлайн журнал за здравословен живот, фитнес, дом и градина, семейство и Електронни Цигари.
Електронни Цигари - Електронните цигари рушат ДНК-то

Електронните цигари рушат ДНК-то

15.06.20170120

Човешкото ДНК може да бъде изменено, та дори и разрушено от нещо толкова просто, каквото са електронните цигари. Създадени в услуга на човечеството, те се оказват толкова вредни, колкото никой не е и подозирал.

Електронни Цигари - Вижте защо ароматизираните електронни цигари са изключително опасни

Вижте защо ароматизираните електронни цигари са изключително опасни

16.11.20160377

Ново проучване на ефекта от ароматизираните електронни цигари показа смразяващи резултати. Според него пушенето им може да доведе до неприемливо опасни нива на формалдехид и други канцерогенни съединения.

Електронни Цигари - Съвети при избора на електронни цигари

Съвети при избора на електронни цигари

02.05.20150507

Електронната цигара е безвреден алтернативен вариант на обикновените цигари. Чрез електронна цигара може да откажете, намалите или просто да заместите обикновените цигари.

Електронни Цигари - Ароматите в електронните цигари водят до дихателни проблеми

Ароматите в електронните цигари водят до дихателни проблеми

22.04.20150315

След приемането на забраната за тютюнопушене на обществени места електронните цигари стават все по-популярни – купуват се и в Европа, и в САЩ. Учените обаче са категорични, че гражданите изобщо не си задават въпроса вредни ли са те и доколко?

Електронни Цигари - Електронните цигари били по-канцерогенни от тютюна

Електронните цигари били по-канцерогенни от тютюна

01.12.20140577

Това е заключението на японски учени, които са провели проучване по поръчка на министерството на здравеопазването. Идеята на властите е да стане ясно кой от двата вида цигари вреди повече на хората.

Електронни Цигари - Електронните цигари ни водят към твърди наркотици

Електронните цигари ни водят към твърди наркотици

09.09.20140347

Изследвания показват, че всъщност никотинът променя мозъка и развива нуждата от кокаин. Анализ, направен при хора, показва подобен ефект, като се твърди, че последиците са най-изявени сред т. нар. бивши пушачи.

Електронни Цигари - Електронните цигари са новата мода сред децата

Електронните цигари са новата мода сред децата

01.09.20140401

Никотина погълнат от младите хора може да доведе до необратими и трайни дефицити в когнитивните ( мисловнитв ) им функции.

Електронни Цигари - Ню Йорк каза Сбогом и на електронните цигари

Ню Йорк каза Сбогом и на електронните цигари

05.05.20140797

Не само в Ню Йорк се опитват да се справят с този неприятен и вреден навик – в Чикаго също има мярка за забрана на електронни цигари на обществени места.

Електронни Цигари - Електронни цигари и бременност

Електронни цигари и бременност

01.09.201203284

Подобно на консумацията на твърде много алкохол или наркотици , тютюнопушенето също е много вредно за вашето здраве. То може да предизвика сериозни здравословни проблеми, включително рак, сърдечни заболявания, инсулт и заболявания на венците.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни