Анджелина Джоли спечели Оскар

Анджелина Джоли спечели Оскар

Холивудската актриса Анджелина Джоли ще бъде наградена с почетен Оскар заради различните ѝ хуманитарни каузи. Американската киноакадемия ще организира специална церемония на 16 ноември за връчване на статуетките.

1

Елизабет Тейлър

Елизабет Тейлър - актуални теми, авторски публикаци и идеи. Практична информация за Елизабет Тейлър от Ezine.bg. Обзор на статиите за Елизабет Тейлър. Онлайн журнал за здравословен живот, красота, дом и градина, семейство и Елизабет Тейлър.
Елизабет Тейлър - Никол Кидман е новата Грейс Кели

Никол Кидман е новата Грейс Кели

14.10.20120313

Холивудската звезда Никол Кидман ще блесне в ролята на прочутата принцеса на Монако Грейс Кели. Тя е избрана за ролята заради изискания си външен вид, който донякъде напомня за излъчването на красивата принцеса.

Елизабет Тейлър - Анджелина Джоли ще се превъплъти в Клеопатра

Анджелина Джоли ще се превъплъти в Клеопатра

01.04.20110562

Анджелина Джоли ще влезе в ролята на обичаната кралица на Египет. Звездата официално се е разписала да изиграе поредната екранизация на Клеопатра.

Елизабет Тейлър - Бой за наследството на Елизабет Тейлър

Бой за наследството на Елизабет Тейлър

29.03.20110251

Огромното наследство на неотдавна починалата легенда на Холивуд Елизабет Тейлър се оказа ябълката на раздора за наследниците й. Наследството е шестстотин милиона долара, картини на Моне и Ван Гог.