Какъв е бракът с жена Стрелец

Какъв е бракът с жена Стрелец

1

Жената Стрелец е много различна от всички и това се забелязва почти веднага. Тя има свой собствен поглед върху света и житейските предизвикателства. Любовта за нея е една от вечните загадки, които надали някога ще бъдат разгадани. Бракът още повече.

1
Жена Стрелец - най-новите теми, избрани публикаци и препоръки. Всичко на тема Жена Стрелец от Ezine.bg. Обзор на статиите за Жена Стрелец. Български сайт за здравословен живот, мода, красота, дом и градина, родители и деца и Жена Стрелец.
Каква е връзката с жена Стрелец?Жена Стрелец - Каква е връзката с жена Стрелец?

06.05.20150978

Жената Стрелец привлича мъжете, но те не винаги разбират, че за нея сексът не е първостепенното нещо. Да, тя няма нищо против секса, но повече я интересува приятелството.

Съвместимост между жена Стрелец и мъж ВодолейЖена Стрелец - Съвместимост между жена Стрелец и мъж Водолей

27.04.201403249

За представители на зодия Водолей и Стрелец е от особено значение да могат да си споделят с половинката нещо по-интелектуално и различно от злободневните теми.

Какъв любовник е зодия СтрелецЖена Стрелец - Какъв любовник е зодия Стрелец

17.02.201414231

След като прави любов с мъж, роден под знака на Стрелец, всяка жена има чувството, че досега не е живяла пълноценно.

Как да впечатлите жената СтрелецЖена Стрелец - Как да впечатлите жената Стрелец

31.07.201353935

За да впечатлите жената Стрелец, трябва да й предложите нещо, което да е различно от тривиалното – вместо ресторант й предложете разходка с коне или с лодка.

Съвместимост между жена Стрелец и мъж ВезниЖена Стрелец - Съвместимост между жена Стрелец и мъж Везни

18.06.201307973

Стрелеца и Везната обикновено са много съвместими, и това със сигурност ще е връзка, в която двамата партньори ще се ценят взаимно. Съюзът на огъня и водата предвещава много ентусиазъм и положителна енергия, които ще се генерират между двамата.

Съвместимост между жена Стрелец и мъж ДеваЖена Стрелец - Съвместимост между жена Стрелец и мъж Дева

14.06.201316940

Тъй като обичта между тези жена Стрелец и мъж Дева расте с истинска отдаденост един към друг, резултатът на това единство е смесица на земната стабилност на любовта с топлината на страстния огън.

Съвместимост между жена Стрелец и мъж БлизнациЖена Стрелец - Съвместимост между жена Стрелец и мъж Близнаци

05.06.201316995

Когато мъжът Близнаци е в емоционална връзка с жената Стрелец, те се изкачват на по-високо ниво на преданост и разбирателство, където двамата стоят настрана, но само за да се подкрепят взаимно.

Съвместимост между жена Стрелец и мъж РакЖена Стрелец - Съвместимост между жена Стрелец и мъж Рак

30.05.201307151

Примерното поведение на мъжа Рак и способността му да ухажва жената до себе си дори, след като вече я е спечелил, провокират жената Стрелец да бъде много привлечена.

Съвместимост между жена Стрелец и мъж СтрелецЖена Стрелец - Съвместимост между жена Стрелец и мъж Стрелец

29.04.201314255

Връзката между жена Стрелец и мъж Стрелец е наистина перфектна. Двамата си приличат като две капки вода и могат да предвидят желанията на другия партньор още преди те да са се оформили окончателно в ума му.

Съвместимост между жена Стрелец и мъж ОвенЖена Стрелец - Съвместимост между жена Стрелец и мъж Овен

28.04.201328556

Когато два противоположни знака като Овен и Стрелец се свържат помежду си, те го правят перфектно. Въпреки че Овена е наивен, а Стрелеца - по– скоро философ и двамата се радват на добри доводи при разгорещените си спорове.

Съвместимост между жена Стрелец и мъж ТелецЖена Стрелец - Съвместимост между жена Стрелец и мъж Телец

18.03.201346385

Любовта между мъж Телец и жена Стрелец е трудна и почти невъзможна. В съюза им има повече разногласия, отколкото приятни моменти.

Съвместимост между жена Стрелец и мъж СкорпионЖена Стрелец - Съвместимост между жена Стрелец и мъж Скорпион

15.03.201317762

Жената Стрелец не изпитва необходимост да се крие – тя представя се бе си още на първата среща и дори е убедена, че това е съвсем нормално. Мъжът Скорпион обаче се затваря в себе си и за да излезе наяве, такъв какъвто е му е необходимо доста време.

 • Google+
 • Pinterest

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни

Какво другите търсят

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Жена Стрелец - практични статии и идеи от Ezine.bg. Актуални заглавия за Жена Стрелец, здравословно хранене, мода и дома и семейството в журнала на модерния българин. Вижте най-актуалното относно Жена Стрелец. Свържете се с нас ако инфромацията на актуалната подстраница не е за Жена Стрелец.