Топ 5 на най-красивите жени според зодията

Топ 5 на най-красивите жени според зодията

Макар че отделните хора имат различни представи за женска красота, астролозите казват, че 5 от зодиакалните знаци са по-щедро надарени от природата за разлика от други.

1
Жена Стрелец - най-новите теми, избрани публикаци и препоръки. Всичко на тема Жена Стрелец от Ezine.bg. Обзор на статиите за Жена Стрелец. Български сайт за здравословен живот, мода, красота, дом и градина, родители и деца и Жена Стрелец.
Жена Стрелец - Какъв е сексът с жена Стрелец?

Какъв е сексът с жена Стрелец?

14.12.20150937

Жената Стрелец подхожда към секса като към чисто физическо изживяване и понякога е способна да игнорира емоционалността му. Въпреки това дамите с тази зодия имат нужда от умни сексуални партньори.

Жена Стрелец - Какъв е бракът с жена Стрелец

Какъв е бракът с жена Стрелец

20.08.201504337

Жената Стрелец е много различна от всички и това се забелязва почти веднага. Тя има свой собствен поглед върху света и житейските предизвикателства. Любовта за нея е една от вечните загадки, които надали някога ще бъдат разгадани. Бракът още повече.

Жена Стрелец - Каква е връзката с жена Стрелец?

Каква е връзката с жена Стрелец?

06.05.201503290

Жената Стрелец привлича мъжете, но те не винаги разбират, че за нея сексът не е първостепенното нещо. Да, тя няма нищо против секса, но повече я интересува приятелството.

Жена Стрелец - Съвместимост между жена Стрелец и мъж Водолей

Съвместимост между жена Стрелец и мъж Водолей

27.04.2014010725

За представители на зодия Водолей и Стрелец е от особено значение да могат да си споделят с половинката нещо по-интелектуално и различно от злободневните теми.

Жена Стрелец - Какъв любовник е зодия Стрелец

Какъв любовник е зодия Стрелец

17.02.201408477

След като прави любов с мъж, роден под знака на Стрелец, всяка жена има чувството, че досега не е живяла пълноценно.

Жена Стрелец - Как да впечатлите жената Стрелец

Как да впечатлите жената Стрелец

31.07.201305822

За да впечатлите жената Стрелец, трябва да й предложите нещо, което да е различно от тривиалното – вместо ресторант й предложете разходка с коне или с лодка.

Жена Стрелец - Съвместимост между жена Стрелец и мъж Везни

Съвместимост между жена Стрелец и мъж Везни

18.06.2013015989

Стрелеца и Везната обикновено са много съвместими, и това със сигурност ще е връзка, в която двамата партньори ще се ценят взаимно. Съюзът на огъня и водата предвещава много ентусиазъм и положителна енергия, които ще се генерират между двамата.

Жена Стрелец - Съвместимост между жена Стрелец и мъж Дева

Съвместимост между жена Стрелец и мъж Дева

14.06.2013014837

Тъй като обичта между тези жена Стрелец и мъж Дева расте с истинска отдаденост един към друг, резултатът на това единство е смесица на земната стабилност на любовта с топлината на страстния огън.

Жена Стрелец - Съвместимост между жена Стрелец и мъж Близнаци

Съвместимост между жена Стрелец и мъж Близнаци

05.06.2013014588

Когато мъжът Близнаци е в емоционална връзка с жената Стрелец, те се изкачват на по-високо ниво на преданост и разбирателство, където двамата стоят настрана, но само за да се подкрепят взаимно.

Жена Стрелец - Съвместимост между жена Стрелец и мъж Рак

Съвместимост между жена Стрелец и мъж Рак

30.05.2013013671

Примерното поведение на мъжа Рак и способността му да ухажва жената до себе си дори, след като вече я е спечелил, провокират жената Стрелец да бъде много привлечена.

Жена Стрелец - Съвместимост между жена Стрелец и мъж Стрелец

Съвместимост между жена Стрелец и мъж Стрелец

29.04.201309934

Връзката между жена Стрелец и мъж Стрелец е наистина перфектна. Двамата си приличат като две капки вода и могат да предвидят желанията на другия партньор още преди те да са се оформили окончателно в ума му.

Жена Стрелец - Съвместимост между жена Стрелец и мъж Овен

Съвместимост между жена Стрелец и мъж Овен

28.04.2013016824

Когато два противоположни знака като Овен и Стрелец се свържат помежду си, те го правят перфектно. Въпреки че Овена е наивен, а Стрелеца - по– скоро философ и двамата се радват на добри доводи при разгорещените си спорове.