Жените масово не съжаляват за абортите, които са направили

Жените масово не съжаляват за абортите, които са направили

0

95 на сто от жените, които са правили аборт, изобщо не съжаляват, че са взели подобно решение, показват резултати от изследване на американски учени.

1
Забременяване - актуални заглавия, избрани публикаци и идеи. Информация на тема Забременяване от Ezine.bg. Преглед на статиите за Забременяване. Онлайн журнал за здраве, диети, дом, семейство и Забременяване.
Плодовитостта на мъжете е най-висока през лятотоЗабременяване - Плодовитостта на мъжете е най-висока през лятото

27.06.20150233

Понякога, за да може една двойка да се превърне в семейство, освен много любов, е нужен и малко късмет. Всички знаем, че подходящият период за зачеване е овулацията. Кога обаче е най-подходящият момент за зачеване от мъжка гледна точка?

Забременявайте за здраве!Забременяване - Забременявайте за здраве!

08.05.20150962

Лекари от израелския университет Хадаш в Йерусалим твърдят, че износването на дете е полезно за цялостното здравословно състояние на майката.

Защо вече е време да имате деца?Забременяване - Защо вече е време да имате деца?

09.02.201511590

Важно е човек да си припомня, че животът е достатъчно кратък, за да се отлагат промените. Достатъчно кратък е, за да не се забавляваме и радваме и с едно малко мъниче.

С Контрацептивна инжекция се заразяваме по-лесно с ХИВЗабременяване - С Контрацептивна инжекция се заразяваме по-лесно с ХИВ

14.01.20150293

Хормоналните контрацептивни инжекции са известни още под наименованието Депо-Провера и могат да увеличат опасността от заразяване с ХИВ с почти 40 на сто

Бебе след 40, но само с млад партньорЗабременяване - Бебе след 40, но само с млад партньор

31.10.201413674

Жените над 40 години имат по-големи шансове да забременеят, ако са избрали за баща на детето си по-млад партньор. Това показват резултати от проучване на канадски специалисти.

Защо възрастта на бременната е от значение?Забременяване - Защо възрастта на бременната е от значение?

30.10.201429724

По-големи мутации в митохондриални ДНК варианти се наблюдават при деца, родени от по-възрастни майки, установи скорошно проучване. Митохондриите представляват структури в клетките, които произвеждат енергия и носят ДНК информация.

Липсата на витамин D затруднява забременяванетоЗабременяване - Липсата на витамин D затруднява забременяването

04.09.20140939

Витамин D има способността да насърчава производството на качествени яйцеклетки от организма на жената. Жените, които се подлагат на методите за асистирана репродукция и страдат от недостиг на витамин D, забременяват два пъти по-трудно

Високият холестерол пречи на забременяванетоЗабременяване - Високият холестерол пречи на забременяването

06.08.20140279

Високите нива на лошия LDL холестерол са причина освен за проблеми от страна на сърдечносъдовата система, но и за трудности при забременяването.

Първи признаци на бременностЗабременяване - Първи признаци на бременност

24.07.201417181

В момента, в който плодното яйце се прикрепи към маточната лигавица, то започва с по-голям интезитет да отделят хормони, насочващи ни към диагнозата бременност. Първи симптоми на бременност

Импланти от бъдещето пазят жените от забременяванеЗабременяване - Импланти от бъдещето пазят жените от забременяване

11.07.20140224

Американски учени разработват чип, който ще може да предпазва жените от забременяване, като по този начин замени познатите ни противозачатъчни хапчета.

Неподозирани ползи от бременносттаЗабременяване - Неподозирани ползи от бременността

29.06.201401885

През бременността наличието на високи хормонални нива не насърчават само развитието на плода, а оказват и положителен ефект върху майчиния организъм.

Глутен и бременностЗабременяване - Глутен и бременност

16.05.20140412

По време на бременност е желателно да се сведат до минимум продуктите съдържащи глутен, а да се консумират повече плодове, зеленчуци и млечни храни.

 • Google+
 • Pinterest

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни

Какво другите търсят

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Забременяване - любопитни материали и идеи от Ezine.bg. Всичко за Забременяване, здраве, красота и семейстото в портала на съвременния българин. Разгледайте най-новото за Забременяване. Пишете ни ако инфромацията на тази страница не е за Забременяване.