Коледа и Нова година – най-доброто време за зачеване

Коледа и Нова година – най-доброто време за зачеване

0

Установено е, че най-доброто време за зачеване от годината, са почивните дни около Коледа и Нова година. Студеният месец декември предразполага към повече ласки, което често води до бременност.

1
Забременяване - актуални заглавия, избрани публикаци и идеи. Информация на тема Забременяване от Ezine.bg. Преглед на статиите за Забременяване. Онлайн журнал за здраве, диети, дом, семейство и Забременяване.

Популярни

Забременяване - Вредни навици и храни, пречещи на забременяването

Вредни навици и храни, пречещи на забременяването

16.11.201501491

Според специалистите проблемът до голяма степен може да бъде повлиян от промяната на някои вредни навици и преминаването към по-здравословно хранене.

Забременяване - Билки, които ще ви помогнат да заченете

Билки, които ще ви помогнат да заченете

08.10.201501175

Билките са естествените лекарства, дадени ни от природата. Освен за лечение на заболявания те се използват от народната медицина и при проблеми със зачеването.

Забременяване - Жените масово не съжаляват за абортите, които са направили

Жените масово не съжаляват за абортите, които са направили

29.07.20150320

95 на сто от жените, които са правили аборт, изобщо не съжаляват, че са взели подобно решение, показват резултати от изследване на американски учени.

Забременяване - Плодовитостта на мъжете е най-висока през лятото

Плодовитостта на мъжете е най-висока през лятото

27.06.20150336

Понякога, за да може една двойка да се превърне в семейство, освен много любов, е нужен и малко късмет. Всички знаем, че подходящият период за зачеване е овулацията. Кога обаче е най-подходящият момент за зачеване от мъжка гледна точка?

Забременяване - Забременявайте за здраве!

Забременявайте за здраве!

08.05.201501323

Лекари от израелския университет Хадаш в Йерусалим твърдят, че износването на дете е полезно за цялостното здравословно състояние на майката.

Забременяване - Защо вече е време да имате деца?

Защо вече е време да имате деца?

09.02.201511978

Важно е човек да си припомня, че животът е достатъчно кратък, за да се отлагат промените. Достатъчно кратък е, за да не се забавляваме и радваме и с едно малко мъниче.

Забременяване - С Контрацептивна инжекция се заразяваме по-лесно с ХИВ

С Контрацептивна инжекция се заразяваме по-лесно с ХИВ

14.01.20150403

Хормоналните контрацептивни инжекции са известни още под наименованието Депо-Провера и могат да увеличат опасността от заразяване с ХИВ с почти 40 на сто

Забременяване - Бебе след 40, но само с млад партньор

Бебе след 40, но само с млад партньор

31.10.201415188

Жените над 40 години имат по-големи шансове да забременеят, ако са избрали за баща на детето си по-млад партньор. Това показват резултати от проучване на канадски специалисти.

Забременяване - Защо възрастта на бременната е от значение?

Защо възрастта на бременната е от значение?

30.10.2014212742

По-големи мутации в митохондриални ДНК варианти се наблюдават при деца, родени от по-възрастни майки, установи скорошно проучване. Митохондриите представляват структури в клетките, които произвеждат енергия и носят ДНК информация.

Забременяване - Липсата на витамин D затруднява забременяването

Липсата на витамин D затруднява забременяването

04.09.201401483

Витамин D има способността да насърчава производството на качествени яйцеклетки от организма на жената. Жените, които се подлагат на методите за асистирана репродукция и страдат от недостиг на витамин D, забременяват два пъти по-трудно

Забременяване - Високият холестерол пречи на забременяването

Високият холестерол пречи на забременяването

06.08.20140363

Високите нива на лошия LDL холестерол са причина освен за проблеми от страна на сърдечносъдовата система, но и за трудности при забременяването.

Забременяване - Първи признаци на бременност

Първи признаци на бременност

24.07.2014210853

В момента, в който плодното яйце се прикрепи към маточната лигавица, то започва с по-голям интезитет да отделят хормони, насочващи ни към диагнозата бременност. Първи симптоми на бременност

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Забременяване - любопитни материали и идеи от Ezine.bg. Всичко за Забременяване, здраве, красота и семейстото в портала на съвременния българин. Разгледайте най-новото за Забременяване. Пишете ни ако инфромацията на тази страница не е за Забременяване.