Какво предизвиква симптомите на задух?

Какво предизвиква симптомите на задух?

Задухът се определя като субективно усещане. Обикновено задух се получава, когато има нарушение в нивата на молекулите с кислород в кръвта и наличните водородни йони.

1

Задух

Задух - последните теми, авторски публикаци и препоръки. Информация за Задух от Ezine.bg. Списък на статиите за Задух. Online портал за здравословен живот, фитнес, дом и градина, семейство и деца и Задух.
Задух - Препоръчителни храни при астма

Препоръчителни храни при астма

21.12.201601660

В никакъв случай не прекалявайте с месото и наблягайте на постните ястия, млякото и млечните продукти, както и на пастата от твърда пшеница

Задух - Диспнея

Диспнея

14.05.201503596

Диспнеята, позната още като задух, е учестено и задълбочено дишане, в което участва и спомагателната дихателна мускулатура. В някои случаи при диспнея дишането е твърде повърхностно. Видове диспнея и лечение на диспнея.

Задух - Умората се дължи на недостиг на желязо

Умората се дължи на недостиг на желязо

22.05.201402991

Желязото е минерал, който се използва от организма в производството на червени кръвни клетки. Според Националната служба за хранителни добавки дневният прием на желязо при жени в детеродна възраст трябва да е 18 мг, а при мъжете 8 мг.

Задух - Лечение на сърдечен задух

Лечение на сърдечен задух

06.12.201307379

Следващите рецепти за лечение на сърдечен задух са с помощта на билки и са едни от най-разпространените. При задух отлично средство са билките черен оман, индрише, момина сълза, подбел и др.

Задух - Опасните сигнали на сърцето

Опасните сигнали на сърцето

22.08.201208615

Болките в гърдите най-често се приемат като следствие на проблеми със сърцето. Тези болки могат да бъдат не само от сърдечно-съдовата система, но и остеохондроза или настинка.