Как да се храните правилно за здраво сърце? Топ 6 съвети

Как да се храните правилно за здраво сърце? Топ 6 съвети

Правилната профилактика за предпазване от сърдечно-съдови заболявания се дължи на-вече на добрата осведоменост. Ето защо тук ще Ви информираме на кои напитки и храни трябва да наблягате и кои да избягвате, ако искате здраво сърце

1

Здраво Сърце

Здраво Сърце - последните теми, подбрани публикаци и съвети. Практична информация за Здраво Сърце от Ezine.bg. Списък на статиите за Здраво Сърце. Online портал за здравословен живот, диети, дом и градина, семейство и деца и Здраво Сърце.
Здраво Сърце - Всеки ден сауна за здраво сърце

Всеки ден сауна за здраво сърце

25.03.20150759

Посещаването на сауна между 4 и 7 пъти седмично ще намали опасността от сърдечни проблеми с почти 50 на сто. Това се посочва се в резултатите от ново проучване.

Здраво Сърце - Гъделичкането на ушите е ключът към здраво сърце

Гъделичкането на ушите е ключът към здраво сърце

16.09.201402588

Чрез дразнене на нерва nervus vagus се стимулират значими органи, сред които е и сърцето. Едно от разклоненията на същия нерв се намира във външната страна на ухото.

Здраво Сърце - Женените имат здраво сърце, разведените - не

Женените имат здраво сърце, разведените - не

05.04.20140499

Американски колеж по кардиология обяви данните от мащабно проучване, проведено наскоро. То е с интересната тема относно връзката между семейното положение и здравето на сърцето.

Здраво Сърце - Превенция на ракови образувания

Превенция на ракови образувания

19.06.201305077

Рискът от рак може да бъде намален с малко промени в начина ви на живот. Те не са много трудни за постигане, просто обърнете внимание на следните предложения

Здраво Сърце - Здравото сърце е щедрото сърце

Здравото сърце е щедрото сърце

11.02.201301216

Щедростта не е просто жест към близки и непознати. Тя може да удължи живота ви и да подпомогне работата на сърцето ви. Наскоро приключило петгодишно изследване на учените от университета в Бъфало, САЩ

Здраво Сърце - Искате ли здраво сърце, не топете пищните кълки

Искате ли здраво сърце, не топете пищните кълки

10.12.201202393

При хората с по-дебели бедра вероятността да заболеят от сърдечни проблеми е по-ниска в сравнение с тези, чията обиколка е под 60 см. За здраво сърце си отглеждайте дебели бедра.

Здраво Сърце - Храни за здраво сърце

Храни за здраво сърце

31.07.201102232

За да не разболеете сърцето си, трябва да са носочите към предотвратяване развитието на атеросклероза или с други думи да се предотврати уплътняването на артериите.

Здраво Сърце - Искате здраво сърце – медитирайте

Искате здраво сърце – медитирайте

28.06.201101059

Блаженото медитиране не просто ни прави по-спокойни, намалявайки стреса, но и заздравява сърцето ни. Положителното мислене, може да се окаже ключът към съвършено здраве и спокоен ум.