Виж тук 3-те зодии, които не могат без любовник!

Виж тук 3-те зодии, които не могат без любовник!

Хората разбират любовта по различен начин. За някои тя върви ръка за ръка със страстта. За други обаче страстта е нещо, което означава секс и нищо повече. Те са напълно убедени, че в изневярата няма нищо лошо.

1

Зодия Скорпион

Зодия Скорпион - последните теми, избрани публикаци и идеи. Информация на тема Зодия Скорпион от Ezine.bg. Обзор на статиите за Зодия Скорпион. Online портал за здравословен живот, красота, дом и градина, семейство и деца и Зодия Скорпион.
Зодия Скорпион - Най-готините зодии за връзка

Най-готините зодии за връзка

21.06.2017011878

Любовта е непредвидима. Когато те връхлети, никога не знаеш дали е за добро или не. Тя може да ти донесе както красиви и незабравими мигове, така и мъка и разочарования. Но само хората, които се хвърлят презглава в нея, получават щедра отплата в замяна.

Зодия Скорпион - Кои са зодиите, които се целуват най-страстно

Кои са зодиите, които се целуват най-страстно

18.01.2017076142

Астролозите определят кои са зодиакалните знаци, които са истинския виртуози в целувките. Вижте кои са те в галерията по-горе и се проверете дали новият обект на вашите желания е сред тях. Разгадайте го, още преди да сте си станали опасно близки!

Зодия Скорпион - Какъв е сексът с мъж Скорпион?

Какъв е сексът с мъж Скорпион?

02.01.201602889

Ако се чудите как да побъркате от страст един истински Скорпион, то правилният начин е да го накарате да копнее за вас. Очакването го възбужда, така че не се притеснявайте да заголите небрежно рамо с палава усмивка.

Зодия Скорпион - Незабравимите любовници според зодиакалния знак

Незабравимите любовници според зодиакалния знак

26.10.2015027440

Само 3 от общо 12-те зодии в хороскопа могат да се смятат за истински крале и кралици в леглото, тъй като сексуалните им умения ги правят незабравими любовници за техните партньори.

Зодия Скорпион - Какъв е бракът с мъж Скорпион

Какъв е бракът с мъж Скорпион

12.09.201504140

Мъжът Скорпион е воин, който винаги ще ви защитава от всичко и от всички, без при това да е досадно ревнив. Може да се каже, че бракът с мъж Скорпион е направо идеален.

Зодия Скорпион - Какъв е бракът с жена Скорпион

Какъв е бракът с жена Скорпион

22.08.201508961

Дамите, родени под знак Скорпион, подхождат много сериозно към брака. Винаги избират партньора със сърцето, а не с разума. Способни са на всичко, за да направят щастливи децата и съпруга си. От друга страна, в замяна очакват да бъдат безкрайно обичани

Зодия Скорпион - Каква е връзката с жена Скорпион?

Каква е връзката с жена Скорпион?

05.05.201502469

Ако ви трябва урок как да съблазните един мъж, можете да се обърнете за съвет към жена от зодия Скорпион. Очаквайте от дама с тази зодия да има секси излъчване, да бъде страстна, съблазнителна и емоционална.

Зодия Скорпион - Любов в годината на Козата за Скорпион

Любов в годината на Козата за Скорпион

24.04.201501515

В годината на Дървената Коза родените под знака на Скорпиона се радват на успех във всичко - както в кариерата и отношенията с колеги и приятели, така и в любовта.

Зодия Скорпион - Какъв любовник е зодия Скорпион

Какъв любовник е зодия Скорпион

18.02.2014010869

Мъжът Скорпион ще помете всички пречки по пътя си към завоюването на желаната от него жена. В леглото с него всяка жена ще се почувства така, както с никой друг мъж, защото Скорпионът предусеща всяко нейно желание.

Зодия Скорпион - Какво харесва мъжът Скорпион

Какво харесва мъжът Скорпион

17.11.2013021536

Това, което харесват мъжете Скорпиони и на което безкрайно много държат в отношенията си с другите, е честност и лоялност. Не приемат лъжата под никакъв претекст. Имат заложено чувство за справедливост и търсят подобно в човека срещу себе си.

Зодия Скорпион - Здраве и хранене на зодия Скорпион

Здраве и хранене на зодия Скорпион

09.10.201304620

Хората, родени под знака на Скорпиона, имат проблеми най-вече с качването на излишни килограми. Затова през целия си живот те трябва да внимават как и с какво се хранят.

Зодия Скорпион - Как да впечатлите жената Скорпион

Как да впечатлите жената Скорпион

01.08.201306334

Жената, родена под знака на Скорпиона, ще се впечатли лесно от мъж, който ще й достави усещане за битка с достоен противник. Тя обича да спори.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни