Какъв е сексът с мъж Скорпион?

Какъв е сексът с мъж Скорпион?

0

Ако се чудите как да побъркате от страст един истински Скорпион, то правилният начин е да го накарате да копнее за вас. Очакването го възбужда, така че не се притеснявайте да заголите небрежно рамо с палава усмивка.

1
Зодия Скорпион - последните теми, избрани публикаци и идеи. Информация на тема Зодия Скорпион от Ezine.bg. Обзор на статиите за Зодия Скорпион. Online портал за здравословен живот, красота, дом и градина, семейство и деца и Зодия Скорпион.
Зодия Скорпион - Незабравимите любовници според зодиакалния знак

Незабравимите любовници според зодиакалния знак

26.10.2015118419

Само 3 от общо 12-те зодии в хороскопа могат да се смятат за истински крале и кралици в леглото, тъй като сексуалните им умения ги правят незабравими любовници за техните партньори.

Зодия Скорпион - Какъв е бракът с мъж Скорпион

Какъв е бракът с мъж Скорпион

12.09.201503233

Мъжът Скорпион е воин, който винаги ще ви защитава от всичко и от всички, без при това да е досадно ревнив. Може да се каже, че бракът с мъж Скорпион е направо идеален.

Зодия Скорпион - Какъв е бракът с жена Скорпион

Какъв е бракът с жена Скорпион

22.08.201508136

Дамите, родени под знак Скорпион, подхождат много сериозно към брака. Винаги избират партньора със сърцето, а не с разума. Способни са на всичко, за да направят щастливи децата и съпруга си. От друга страна, в замяна очакват да бъдат безкрайно обичани

Зодия Скорпион - Каква е връзката с жена Скорпион?

Каква е връзката с жена Скорпион?

05.05.201501447

Ако ви трябва урок как да съблазните един мъж, можете да се обърнете за съвет към жена от зодия Скорпион. Очаквайте от дама с тази зодия да има секси излъчване, да бъде страстна, съблазнителна и емоционална.

Зодия Скорпион - Любов в годината на Козата за Скорпион

Любов в годината на Козата за Скорпион

24.04.201501266

В годината на Дървената Коза родените под знака на Скорпиона се радват на успех във всичко - както в кариерата и отношенията с колеги и приятели, така и в любовта.

Зодия Скорпион - Какъв любовник е зодия Скорпион

Какъв любовник е зодия Скорпион

18.02.201447941

Мъжът Скорпион ще помете всички пречки по пътя си към завоюването на желаната от него жена. В леглото с него всяка жена ще се почувства така, както с никой друг мъж, защото Скорпионът предусеща всяко нейно желание.

Зодия Скорпион - Какво харесва мъжът Скорпион

Какво харесва мъжът Скорпион

17.11.2013012274

Това, което харесват мъжете Скорпиони и на което безкрайно много държат в отношенията си с другите, е честност и лоялност. Не приемат лъжата под никакъв претекст. Имат заложено чувство за справедливост и търсят подобно в човека срещу себе си.

Зодия Скорпион - Здраве и хранене на зодия Скорпион

Здраве и хранене на зодия Скорпион

09.10.201323885

Хората, родени под знака на Скорпиона, имат проблеми най-вече с качването на излишни килограми. Затова през целия си живот те трябва да внимават как и с какво се хранят.

Зодия Скорпион - Как да впечатлите жената Скорпион

Как да впечатлите жената Скорпион

01.08.201344932

Жената, родена под знака на Скорпиона, ще се впечатли лесно от мъж, който ще й достави усещане за битка с достоен противник. Тя обича да спори.

Зодия Скорпион - Съвместимост между жена Риби и мъж Скорпион

Съвместимост между жена Риби и мъж Скорпион

28.06.2013715865

Жената Риби и мъжът Скорпион могат да бъдат идеална двойка, ако правят съвместни малки отстъпки и разчитат моментното настроение на другия правилно.

Зодия Скорпион - Съвместимост между жена Скорпион и мъж Козирог

Съвместимост между жена Скорпион и мъж Козирог

11.06.2013314025

Скорпионът и Козирогът лесно се спогаждат един с друг. Козирогът таи много страхове, но и жадува за интимност, докато Скорпион е вълнуващ и доста интригуващ. И за двете страни е приятно предизвикателство да се опознаят един друг.

Зодия Скорпион - Как да впечатлите мъжа Скорпион

Как да впечатлите мъжа Скорпион

07.06.2013410026

Мъжът Скорпион е добре известен със своята интензивност, страст и присъщата нуждата да бъде обичан. Именно поради тези причини, всяка жена, която се ангажира с мъж Скорпион ще попадне в едно незабравимо преживяване.

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани