Какъв е бракът с жена Скорпион

Какъв е бракът с жена Скорпион

0

Дамите, родени под знак Скорпион, подхождат много сериозно към брака. Винаги избират партньора със сърцето, а не с разума. Способни са на всичко, за да направят щастливи децата и съпруга си. От друга страна, в замяна очакват да бъдат безкрайно обичани

1
Зодия Скорпион - последните теми, избрани публикаци и идеи. Информация на тема Зодия Скорпион от Ezine.bg. Обзор на статиите за Зодия Скорпион. Online портал за здравословен живот, красота, дом и градина, семейство и деца и Зодия Скорпион.
Каква е връзката с жена Скорпион?Зодия Скорпион - Каква е връзката с жена Скорпион?

05.05.20150516

Ако ви трябва урок как да съблазните един мъж, можете да се обърнете за съвет към жена от зодия Скорпион. Очаквайте от дама с тази зодия да има секси излъчване, да бъде страстна, съблазнителна и емоционална.

Любов в годината на Козата за СкорпионЗодия Скорпион - Любов в годината на Козата за Скорпион

24.04.20150706

В годината на Дървената Коза родените под знака на Скорпиона се радват на успех във всичко - както в кариерата и отношенията с колеги и приятели, така и в любовта.

Какъв любовник е зодия СкорпионЗодия Скорпион - Какъв любовник е зодия Скорпион

18.02.201443836

Мъжът Скорпион ще помете всички пречки по пътя си към завоюването на желаната от него жена. В леглото с него всяка жена ще се почувства така, както с никой друг мъж, защото Скорпионът предусеща всяко нейно желание.

Какво харесва мъжът СкорпионЗодия Скорпион - Какво харесва мъжът Скорпион

17.11.201306503

Това, което харесват мъжете Скорпиони и на което безкрайно много държат в отношенията си с другите, е честност и лоялност. Не приемат лъжата под никакъв претекст. Имат заложено чувство за справедливост и търсят подобно в човека срещу себе си.

Здраве и хранене на зодия СкорпионЗодия Скорпион - Здраве и хранене на зодия Скорпион

09.10.201322007

Хората, родени под знака на Скорпиона, имат проблеми най-вече с качването на излишни килограми. Затова през целия си живот те трябва да внимават как и с какво се хранят.

Как да впечатлите жената СкорпионЗодия Скорпион - Как да впечатлите жената Скорпион

01.08.201343932

Жената, родена под знака на Скорпиона, ще се впечатли лесно от мъж, който ще й достави усещане за битка с достоен противник. Тя обича да спори.

Съвместимост между жена Риби и мъж СкорпионЗодия Скорпион - Съвместимост между жена Риби и мъж Скорпион

28.06.201379555

Жената Риби и мъжът Скорпион могат да бъдат идеална двойка, ако правят съвместни малки отстъпки и разчитат моментното настроение на другия правилно.

Съвместимост между жена Скорпион и мъж КозирогЗодия Скорпион - Съвместимост между жена Скорпион и мъж Козирог

11.06.201338407

Скорпионът и Козирогът лесно се спогаждат един с друг. Козирогът таи много страхове, но и жадува за интимност, докато Скорпион е вълнуващ и доста интригуващ. И за двете страни е приятно предизвикателство да се опознаят един друг.

Как да впечатлите мъжа СкорпионЗодия Скорпион - Как да впечатлите мъжа Скорпион

07.06.201347073

Мъжът Скорпион е добре известен със своята интензивност, страст и присъщата нуждата да бъде обичан. Именно поради тези причини, всяка жена, която се ангажира с мъж Скорпион ще попадне в едно незабравимо преживяване.

Съвместимост между жена Скорпион и мъж СтрелецЗодия Скорпион - Съвместимост между жена Скорпион и мъж Стрелец

29.05.201367240

Мъжът Стрелец и жената Скорпион са интересна двойка, тъй като представляват съюз на Огъня и Водата. Техните отношения са доста странни, защото и двамата ще се опитват да манипулират другия.

Съвместимост между жена Скорпион и мъж БлизнациЗодия Скорпион - Съвместимост между жена Скорпион и мъж Близнаци

27.05.201389594

Любовта между жена Скорпион и мъж Близнаци е драматична, но и много завладяваща. Те постоянно ще се карат и ще се сдобряват, ще се разделят и ще се събират, но любовта им ще е много силна.

Съвместимост между жена Скорпион и мъж ТелецЗодия Скорпион - Съвместимост между жена Скорпион и мъж Телец

09.05.201399683

Често ще спорите за ревността ту на единия, ту на другия, понякога дори ще стигате до доста ожесточени скандали, но това е всичко. В крайна сметка отново ще се връщате един към друг.

 • Google+
 • Pinterest

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни

Какво другите търсят

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Зодия Скорпион - практични статии и идеи от Езине.бг. Всичко за Зодия Скорпион, твоето здраве, български и световни звезди и дома в сайта на модерния българин. Вижте най-актуалното на тема Зодия Скорпион. Обадете ни се ако инфромацията на текущата подстраница не е за Зодия Скорпион.