Оптималните храни за ползотворна тренировка

Оптималните храни за ползотворна тренировка

Когато се захванем с даден спорт, често се сблъскваме с въпроса кои са ползотворните храни за една тренировка и това кога трябва да се приемат – преди, по време или след нея. Тук ще намерите няколко прости правила за по-ползотворни тренировки.

1

Изгаряне на Мазнини

Изгаряне на Мазнини - последните заглавия, подбрани публикаци и идеи. Всичко на тема Изгаряне на Мазнини от Ezine.bg. Преглед на статиите за Изгаряне на Мазнини. Онлайн сайт за здравословен живот, диети, дом и градина, семейство и деца и Изгаряне на Мазнини.
Изгаряне на Мазнини - Симптоми при недостиг на витамин В4

Симптоми при недостиг на витамин В4

21.05.201601347

Витамин В4, познат още като холин, е водоразтворим витамин, който оказва влияние върху обмяната на мазнините и протеините в организма. Той е най-доброто средство за изгаряне на мазнини.

Изгаряне на Мазнини - Мъжете тренират преди хранене, а жените - след

Мъжете тренират преди хранене, а жените - след

27.01.20160259

Тренировките са нещо изключително важно за здравето и на двата пола. Оказва се обаче, че мъжете и жените трябва да тренират по различно време, ако искат да изгорят максимално количество мазнини.

Изгаряне на Мазнини - Ниските температури ни помагат при отслабване

Ниските температури ни помагат при отслабване

11.01.20150698

Минусовите температури, въпреки че са неприятни, се оказват полезни за хората, които искат да се разделят с излишните килограми, показва ново проучване, цитирано от Дейли експрес.

Изгаряне на Мазнини - Любими храни на слабите жени

Любими храни на слабите жени

03.11.201403408

За да изглеждате добре и да поддържате тялото си стройно, не е необходимо да умирате от глад и да се подлагате на нечовешки диети.

Изгаряне на Мазнини - Добри и лоши мазнини в тялото

Добри и лоши мазнини в тялото

09.01.201402924

Изследователите от Университета в Япония твърдят, че хората на по-зряла възраст трябва да бъдат много по-стриктни в спазването на диетите си от останалите – не бива да пропускат хранене или да променят диетата.

Изгаряне на Мазнини - Банани и стафиди преди фитнес горят мазнини

Банани и стафиди преди фитнес горят мазнини

31.07.201302529

Специалистите опровергават всеобщото мнение, че преди и след тренировка не бива да се храним. Твърдят, че има продукти, които помагат за изгарянето на мазнини по време на тренировката, освен това стимулират работата на организма.

Изгаряне на Мазнини - Как да приемаме L-карнитин

Как да приемаме L-карнитин

05.07.201304413

Когато започнете прием на Л-карнитин, имайте в предвид, че тялото привиква към него и с времето ефектът му започва да намалява. Това е така, тъй като рецепторите се насищат на витамина и чувствителността им намалява.

Изгаряне на Мазнини - Вредни навици, с които коремът расте

Вредни навици, с които коремът расте

11.06.20130182289

Начинът ви на живот влияе пряко върху размера на корема ви. Тук не става въпрос само за хранителните ви навици. Вижте кои вредни навици ще помогнат на корема ви да порасне.

Изгаряне на Мазнини - Храни, които горят мазнините

Храни, които горят мазнините

19.04.2013025293

Храните, които горят мазнините, са тези, които горят повече калории от тези, свързани със самата храна, т. е. – се борят с натрупването на мазнините.

Изгаряне на Мазнини - Влезте във форма с плуване

Влезте във форма с плуване

18.04.201301594

Плуването е най-лесният начин да влезете във форма. За час плуване в стил крол ще изгорите 570 калории. Колко пъти в седмицата да плувате.

Изгаряне на Мазнини - Да събудим хормона на отслабването

Да събудим хормона на отслабването

17.03.20130112772

Един от най-важните хормони, отнасящи се до хранителното поведение при хората, е лептина. Той регулира приема и разхода на енергия в човешкия организъм.

Изгаряне на Мазнини - Да поговорим за домашните тренажори

Да поговорим за домашните тренажори

18.12.201202011

Удобството при използването на домашни тренажори е безспорно. Но има ли опасност за здравето при тренировките с велоергометри, степери и други видове тренажори?

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни