Облекчете кашлицата с инхалации

Облекчете кашлицата с инхалации

0

Този универсален метод за лечение продължава да бъде предпочитан в борбата в кашлицата и хремата, а причината за това е съвсем проста-парите атакуват точно там, където трябва, без да имат странични ефекти като антибиотиците.

1
Инхалации - най-новите статии, авторски публикаци и препоръки. Практична информация за Инхалации от Ezine.bg. Обзор на статиите за Инхалации. Български сайт за здравословен живот, диети, дом и градина, родители и деца и Инхалации.

Популярни

Инхалации - Домашно лечение на хрема

Домашно лечение на хрема

09.11.201502305

С идването на есента и падането на температурите настъпва и бумът на хремите. Трябва да знаем, че невинаги скъпите лекарства са необходими при лечението на хрема.

Инхалации - Важните стъпки, когато получите астматичен пристъп

Важните стъпки, когато получите астматичен пристъп

21.09.20150309

Едно от най-често срещаните хронични заболявания е астмата. У нас всеки 10-ти българин страда от това заболяване, като 150 000 от общия брой са деца. Астматичните пристъпи са обичайни за засегнатите от астма.

Инхалации - Как да облекчим течащия нос само за 1 мин

Как да облекчим течащия нос само за 1 мин

17.09.201505570

Известно е, че традиционната китайска техника акупресура може да облекчи и болките в главата, и запушения нос. Техниката представлява лек натиск върху определени точки от тялото с помощта само на пръстите.

Инхалации - За какво са полезни инхалациите с прополис

За какво са полезни инхалациите с прополис

30.07.20150524

Прополисът (пчелният клей), подобно на всички пчелни продукти, се смята за силно лекарствено средство. Той е панацеята за редица здравни състояния и проблеми, резултат от понижен имунитет. Как да направим инхалация с прополис

Инхалации - За какво помагат инхалациите с мента

За какво помагат инхалациите с мента

01.06.20150479

Инхалациите с ароматната билка често се препоръчват и при проблеми с дихателните пътища – помагат при бронхити. Изпаренията от ментата ще успокоят и състояние като ларингита.

Инхалации - Как да си направим инхалация

Как да си направим инхалация

10.11.2013023241

Инхалацията се препоръчва при бронхит, настинка и други дихателни и синусни заболявания. Тя отпушва запушените синуси и белодробни пътища, като помага да се освободи секрета, за да се диша по-леко и да се излекува настинката по-бързо.

Инхалации - Инхалации при синузит

Инхалации при синузит

04.04.2013012343

Изключително важна роля за лечение на синузита имат инхалациите. Като вдишвате настойки от билки, вие имате възможност да противодействате на застоялата гной в хайморовите кухини и да стимулирате нейното отделяне.

Инхалации - Спешна помощ при досадна кашлица

Спешна помощ при досадна кашлица

26.03.201308817

Има много фактори, които могат да доведат до кашлица, те могат да варират от леко неразположение до животозастрашаващ проблем. Независимо от причина, обаче, кашлицата е проява на дразнене на белия дроб или дразнене в гърлото

Инхалации - Дафинов лист срещу хрема

Дафинов лист срещу хрема

06.03.201308110

Дафиновият лист помага при настинка и хрема, тъй като увеличава защитните сили на организма. Можете да направите отвара от дафинов лист, която да пиете.

Инхалации - Гаргара за болно гърло

Гаргара за болно гърло

12.11.2012015249

Гърлото трябва да се лекува с гаргара шест пъти дневно. Топлата гаргара ефективно отстранява бактериите и насъбралия се секрет. Гаргарата помага за по-лесно преглъщане.

Инхалации - Инхалации с лайка срещу настинка

Инхалации с лайка срещу настинка

02.11.2012011883

Когато усещате първите симптоми на настинката, преди да посегнете към лекарствата, опитайте се да се справите със стар, но изпитан метод – инхалации с лайка.

Инхалации - Мащерката гони хрема, сок от лук против кашлица

Мащерката гони хрема, сок от лук против кашлица

23.11.201004750

С домашни инхалации с масло от мащерка или евкалипт, ще излекуват хремата. Досадната кашлица си отива лесно със сок от лук и чай от корен от ружа. Против болки в гърлото - компрес с извара

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Инхалации - практични новини и заръки от Езине.бг. Авторски публикации за Инхалации, здравословно хранене, мода и дома и семейството в журнала на модерния българин. Вижте най-актуалното относно Инхалации. Свържете се с нас ако инфромацията на актуалната подстраница не е за Инхалации.