За какво са полезни инхалациите с прополис

За какво са полезни инхалациите с прополис

0

Прополисът (пчелният клей), подобно на всички пчелни продукти, се смята за силно лекарствено средство. Той е панацеята за редица здравни състояния и проблеми, резултат от понижен имунитет. Как да направим инхалация с прополис

1
Инхалации - най-новите статии, авторски публикаци и препоръки. Практична информация за Инхалации от Ezine.bg. Обзор на статиите за Инхалации. Български сайт за здравословен живот, диети, дом и градина, родители и деца и Инхалации.
За какво помагат инхалациите с ментаИнхалации - За какво помагат инхалациите с мента

01.06.20150249

Инхалациите с ароматната билка често се препоръчват и при проблеми с дихателните пътища – помагат при бронхити. Изпаренията от ментата ще успокоят и състояние като ларингита.

Как да си направим инхалацияИнхалации - Как да си направим инхалация

10.11.2013015344

Инхалацията се препоръчва при бронхит, настинка и други дихателни и синусни заболявания. Тя отпушва запушените синуси и белодробни пътища, като помага да се освободи секрета, за да се диша по-леко и да се излекува настинката по-бързо.

Инхалации при синузитИнхалации - Инхалации при синузит

04.04.201309366

Изключително важна роля за лечение на синузита имат инхалациите. Като вдишвате настойки от билки, вие имате възможност да противодействате на застоялата гной в хайморовите кухини и да стимулирате нейното отделяне.

Спешна помощ при досадна кашлицаИнхалации - Спешна помощ при досадна кашлица

26.03.201307342

Има много фактори, които могат да доведат до кашлица, те могат да варират от леко неразположение до животозастрашаващ проблем. Независимо от причина, обаче, кашлицата е проява на дразнене на белия дроб или дразнене в гърлото

Дафинов лист срещу хремаИнхалации - Дафинов лист срещу хрема

06.03.201306607

Дафиновият лист помага при настинка и хрема, тъй като увеличава защитните сили на организма. Можете да направите отвара от дафинов лист, която да пиете.

Гаргара за болно гърлоИнхалации - Гаргара за болно гърло

12.11.2012012273

Гърлото трябва да се лекува с гаргара шест пъти дневно. Топлата гаргара ефективно отстранява бактериите и насъбралия се секрет. Гаргарата помага за по-лесно преглъщане.

Инхалации с лайка срещу настинкаИнхалации - Инхалации с лайка срещу настинка

02.11.201208637

Когато усещате първите симптоми на настинката, преди да посегнете към лекарствата, опитайте се да се справите със стар, но изпитан метод – инхалации с лайка.

Мащерката гони хрема, сок от лук против кашлицаИнхалации - Мащерката гони хрема, сок от лук против кашлица

23.11.201003855

С домашни инхалации с масло от мащерка или евкалипт, ще излекуват хремата. Досадната кашлица си отива лесно със сок от лук и чай от корен от ружа. Против болки в гърлото - компрес с извара

 • Google+
 • Pinterest

Популярно по Темата

Избрани

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни

Какво другите търсят

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Инхалации - практични новини и заръки от Езине.бг. Авторски публикации за Инхалации, здравословно хранене, мода и дома и семейството в журнала на модерния българин. Вижте най-актуалното относно Инхалации. Свържете се с нас ако инфромацията на актуалната подстраница не е за Инхалации.