Топ съвети за стягане на мускулите

Топ съвети за стягане на мускулите

Здрав дух в здраво тяло е девиз, който всички сме чували. Стягането на мускулите освен че ще ви даде повече увереност да се разхождате по плажа през престоящия летен сезон, но ще укрепи и здравето ви.

1

Кардио Упражнения

Кардио Упражнения - най-новите статии, подбрани публикаци и идеи. Информация на тема Кардио Упражнения от Ezine.bg. Обзор на статиите за Кардио Упражнения. Онлайн сайт за здравословен живот, мода, красота, дом и градина, родители и деца и Кардио Упражнения.
Кардио Упражнения - Диетата и упражненията на Синди Крауфорд

Диетата и упражненията на Синди Крауфорд

24.10.201401558

48-годишният супермодел Синди Крауфорд и до днес може да се похвали с перфектна фигура. Звездата има стабилна програма от диета и упражнения, с които поддържа тялото си.

Кардио Упражнения - Фитнес режимът на Люси Дяковска

Фитнес режимът на Люси Дяковска

08.09.201402896

Българската изпълнителка Люси Дяковска разкри режима, с който могат да се свалят излишните килограми само за 60 дни. Освен това видимо ще стегнете мускулатурата си.

Кардио Упражнения - Кардио пилатес за изваяно тяло

Кардио пилатес за изваяно тяло

23.09.201301474

Ефектът от него е бързо сваляне на килограми, благодарение на кардио упражненията, както и постигане на стегната и оформена фигура и изправена стойка, благодарение на пилатес елементите.

Кардио Упражнения - Кардио тренировка за стройни крака

Кардио тренировка за стройни крака

24.04.2013012729

Ако нямате време за разходки и кросове в близкия парк, то можете да тренирате и в къщи, и пак да постигнете желания резултат. Настоящата програма за трениране е наречена Пирамидата на стройните крака.

Кардио Упражнения - Идеи за домашни кардио упражнения

Идеи за домашни кардио упражнения

25.05.201202703

Кардио упражненията имат за цел да подобрят дейността на сърцето, но освен това те се отразяват тонизиращо на целия организъм и спомагат за отслабването.

Кардио Упражнения - Полезно ли е тичането с тежести

Полезно ли е тичането с тежести

25.11.201101906

Използването им ускорява интензитета на тренировките, но в същото време намалява времето, за което се провеждат, поради свръх натовареността на мускулите.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни