Директно от кухненския шкаф: Лесни трикове за перфектна кожа на лицето

Директно от кухненския шкаф: Лесни трикове за перфектна кожа на лицето

Има различни начини, за да се справите с проблемната кожа на лицето. Най-хубавото е, че някои от тях се крият във вашата кухня. Има лесни и бързи трикове, с които можете да си приготвите перфектна маска за лице

1

Кожа на лицето

Кожа на лицето - актуални теми, избрани публикаци и препоръки. Информация на тема Кожа на лицето от Ezine.bg. Обзор на статиите за Кожа на лицето. Онлайн журнал за здравословен живот, красота, дом и градина, семейство и Кожа на лицето.
Кожа на лицето - Вредните навици, които съсипват кожата на лицето ни

Вредните навици, които съсипват кожата на лицето ни

26.08.201702040

За да се радваме на красиво лице, не трябва само да използваме правилните козметични продукти, но и да се откажем от някои наши вредни навици,

Кожа на лицето - Звездите проговориха! Ето как кожата им сияе

Звездите проговориха! Ето как кожата им сияе

20.08.201701578

Знаменитостите впечатляват с външния си вид. Добре поддържани и винаги в изрядна форма – те са пример за останалата част от света. Самите те избраха да разкрият пред света тайната им кожата им да сияе толкова ослепително.

Кожа на лицето - Да детоксикираме лицето си за лятото

Да детоксикираме лицето си за лятото

16.06.2017084

Лицето ни е тази част от тялото, която най-често е изложена на вредните слънчеви лъчи. Това е и причината да се опитаме да го предпазим още преди да е пострадало и най-вече - преди старта на лятото.

Кожа на лицето - Подмладяващ масаж за лице в 4 лесни стъпки

Подмладяващ масаж за лице в 4 лесни стъпки

25.05.20170319

Кожата на лицето е подложена на най-много външни фактори през всички сезони. Освен кремове и маски, е добре да се грижим за нея и с масажи. Има няколко универсални техники, които ще ви помогнат да изглеждате по-млади с поне 5 години.

Кожа на лицето - Простички пролетни маски за съвършена кожа

Простички пролетни маски за съвършена кожа

08.04.20170370

Вижте три идеи за подхранващи и озаряващи маски за лице, с които да направите кожата си здрава и красива през пролетта. Започнете да ги прилагате още днес и се сбогувайте с уморения вид, сенките под очите и раздразненията.

Кожа на лицето - Как да преборим акнето без козметични продукти?

Как да преборим акнето без козметични продукти?

03.03.201703510

Акнето е проблем, който вълнува не само тийнейджърите. Всички козметични компании буквално се надпреварват в създаването на иновативни решения, които завинаги да премахнат досадните пъпки от нежните женски лица.

Кожа на лицето - Професионални маски за лице у дома само с няколко продукта

Професионални маски за лице у дома само с няколко продукта

27.01.20170417

За да сме сигурни, че нашата кожа получава най-доброто, можем да посетим салон за красота. Това за съжаление невинаги може да се случи, а специално през зимния сезон грижата за кожата ни е особено важна. Вижте как да поддържате красотата си у дома

Кожа на лицето - Хидрафейшъл - уникална процедура за почистване на лице

Хидрафейшъл - уникална процедура за почистване на лице

17.01.20170593

Вече има начин да се справите с два от най-големите проблема – акнето и бръчките, и то завинаги. Той се нарича Хидрафейшъл.

Кожа на лицето - Химичният пилинг ви подмладява с няколко години

Химичният пилинг ви подмладява с няколко години

09.01.20170371

Видът на кожата ни ясно показва, когато годините напредват, но въпреки че не можем да преборим с трупането на годинки, може да се погрижим кожата ни да изглежда по-млада, отколкото всъщност е.

Кожа на лицето - Как правилно да почистваме очите

Как правилно да почистваме очите

26.12.201602099

Миенето на очите с вода изобщо не е достатъчно, нито пък е добра идея да комбинирате водата с обикновен сапун. За да съхраните опънатата си и хубава кожа на лицето, е задължително ежедневно да почиствате грима.

Кожа на лицето - Почистете кожата си с филия черен хляб

Почистете кожата си с филия черен хляб

13.08.201601909

Може много бързо и ефективно да почистите кожата на лицето си, като си направите маска с меката част от филия черен хляб. Маската се подготвя много лесно в домашни условия.

Кожа на лицето - Седемте престъпления срещу кожата

Седемте престъпления срещу кожата

30.03.201603078

Хората сами могат да нанесат най-големите щети върху кожата си. С неправилната грижа и пренебрегване на основни здравни препоръки след време дори най-скъпият крем няма да възстанови кожата ви.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни