Трите зодии, които са твърде критични към себе си и към другите

Трите зодии, които са твърде критични към себе си и към другите

Когато човек е твърде критичен, с лекота вижда недостатъците, но оставя сляп за редица положителни качества и възможности. Има няколко зодии, които са по-склонни към това качество.

1

Козирог

Козирог - последните теми, авторски публикаци и съвети. Информация за Козирог от Ezine.bg. Списък на статиите за Козирог. Online портал за здравословен живот, красота, дом и градина, семейство и деца и Козирог.
Козирог - Трите зодии, които ще са най-големи късметлии през 2018-та

Трите зодии, които ще са най-големи късметлии през 2018-та

24.12.2017078576

Новата година ще се окаже по-благосклонна за три от зодиите. Може и асцендентът ви да е някои от посочените в галерията знаци и ще се радвате на истински късметлийска година.

Козирог - Любов в годината на Огнения петел за Козирог

Любов в годината на Огнения петел за Козирог

31.12.201601314

Огненият петел ще пробуди у Козирозите съвършено неподозирани таланти. Тези от обвързаните представители на зодията, които доскоро са били пословични купонджии, сега ще вложат цялото си въображение и енергия в дома си и ще го превърнат в истинско любовно

Козирог - Четирите най-суетни зодии в хороскопа

Четирите най-суетни зодии в хороскопа

12.02.2016028503

Няколко зодиакални знака не могат да издържат и минута, без да се погледнат в огледалото. При тях външният им вид не е плод на случайността, а грижливо изпипват всеки детайл по себе си.

Козирог - Какъв е бракът с жена Козирог

Какъв е бракът с жена Козирог

23.08.201503060

Жената Козирог е равностоен партньор в един брак и ще остане до любимия си, когато нещата се усложнят. Перфектната връзка с жена от този зодиакален знак е комбинация от любов и сигурност.

Козирог - Вечните ергени в хороскопа

Вечните ергени в хороскопа

21.06.201509303

За три от зодиакалните знаци сватбеният ден е по-скоро утопия, която никога няма да се осъществи. Представителите на тези зодии са най-големите фенове на ергенския живот.

Козирог - Съвместимост между мъж Козирог и жена Близнаци

Съвместимост между мъж Козирог и жена Близнаци

24.04.2014014344

Ще има известни сътресения в отношенията между мъж Козирог и жена Близнаци, най-вероятно заради сериозността на Козирога и до голяма степен липсата на отговорност при Близнаците.

Козирог - Какво харесва мъжът Козирог

Какво харесва мъжът Козирог

19.11.2013019316

Козирозите си падат по точността, но не обичат натрапчивостта. Освен това харесва да бъде покровителстван в спалнята – нещо, което никой мъж не би си признал. Дори той да е взел нещата в свои ръце, ти си тази която ще определя темпото и вариантите.

Козирог - Каква е връзката с мъжа Козирог

Каква е връзката с мъжа Козирог

29.02.2012022533

Той играе по правилата. Ще ви ухажва усърдно и целенасочено, защото вярва, че вече изпробваните методи винаги вършат работа.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни