Как да се справим с интригите на работното място

Как да се справим с интригите на работното място

Взаимоотношенията на работното място могат да бъдат изключително сложни. Всеки офис е изпълнен с интриги, които могат да изкарат извън равновесие и най-спокойния служител и перфектния професионалист.

1

Колеги

Колеги - последните статии, авторски публикаци и препоръки. Информация за Колеги от Ezine.bg. Списък на статиите за Колеги. Online портал за здравословен живот, фитнес, дом и градина, семейство и деца и Колеги.
Колеги - Как да се справим с хора, които ни вбесяват

Как да се справим с хора, които ни вбесяват

26.06.20180222

Колкото и мил и толерантен да е човек, не може да се разбира с всички. Все някой ще го дразни. Хората, които ни вбесяват, могат да са колеги, съседи, познати, а често и роднини. Няма как да ги променим и превъзпитаме, за да ни се нравят. На първо място

Колеги - Това са най-досадните неща, с които колегите ти те тормозят

Това са най-досадните неща, с които колегите ти те тормозят

05.12.20170114

Ако честно никога не сте се чувствали раздразнени от някого в офиса, вероятно това е така, защото сте твърде заети вие да досаждате на другите. Вижте най-дразнещите неща, които колегите ви могат да ви причинят, докато се опитвате да си изкарате хляба

Колеги - Преобразете офис клюките в позитивна комуникация

Преобразете офис клюките в позитивна комуникация

21.04.20170218

Клюките в офиса са сред нещата, за които всеки знае, че съществуват, но се прави, че ги няма. Волно или не, ние ставаме участници в тяхното разпространение всеки ден.

Колеги - Колегите могат да бъдат най-добрите ви приятели

Колегите могат да бъдат най-добрите ви приятели

01.11.20150370

Установено е, че във всяка работа, която започне човек, той намира близки приятели. Има няколко причини, които обясняват този феномен.

Колеги - Какво винаги забелязва шефът в служителите

Какво винаги забелязва шефът в служителите

09.10.201506145

Без значение в коя сфера точно се изявявате, трябва да сте сигурни, че определени ваши действия не убягват от началниците ви.

Колеги - Диетата ни е пълен провал заради колегите

Диетата ни е пълен провал заради колегите

27.08.20150310

В един офис почти постоянно има някой, който има повод да почерпи – я с бонбони, я с парче торта за рожден ден или нещо друго нездравословно и примамващо.

Колеги - Как да станете симпатичен на колегите си

Как да станете симпатичен на колегите си

08.08.20150369

Да бъдеш симпатичен е важно, ако искаш да оцелееш в съвременната среда. Според мнозина пътят към върха е тежката работа. От професионална гледна точка идеята да бъдеш симпатичен не означава да бъдеш твърде добър или мекушав с колегите или подчинените.

Колеги - Жените шефове стресират повече служителите си мъже

Жените шефове стресират повече служителите си мъже

20.07.20150239

В рамките на проучването специалистите от Италия предложили на студентите да играят на игра, в която са имали за задача да си намерят работа.

Колеги - Как да се държим подобаващо на коледно парти с колегите

Как да се държим подобаващо на коледно парти с колегите

18.12.20140463

Анкети от американски изследвания показват, че 97 процента от компаниите в САЩ правят коледни партита за служителите си. Една трета от тези служители обаче не се държат подобаващо на подобен празник.

Колеги - Определиха най-големите дразнители в офиса

Определиха най-големите дразнители в офиса

13.05.20140490

Британска класация, публикувана в Дейли експрес, показа кои са най-дразнещите черти на един служител в офиса. Класацията се базира на проучване, проведено сред 2000 души.

Колеги - Дразнят те на работа? Постави всеки на мястото му

Дразнят те на работа? Постави всеки на мястото му

13.11.201205599

Колегите ви побъркват с поведението си? Е не е нужно да сменяте работата, съветват психолози. Ето и типовете гадове лесни за разкарване - скандалджии, клюкарки и недоволни.

Колеги - Как да се държим с новите колеги

Как да се държим с новите колеги

07.05.201201023

В социалния ни живот има редица неписани правила, с които трябва да се съобразяваме, за да имаме успех. Как се държим на работното място е от огромно значение. Как да се отнасяме с новите колеги?