Това са най-досадните неща, с които колегите ти те тормозят

Това са най-досадните неща, с които колегите ти те тормозят

Ако честно никога не сте се чувствали раздразнени от някого в офиса, вероятно това е така, защото сте твърде заети вие да досаждате на другите. Вижте най-дразнещите неща, които колегите ви могат да ви причинят, докато се опитвате да си изкарате хляба

1

Колеги

Колеги - последните статии, авторски публикаци и препоръки. Информация за Колеги от Ezine.bg. Списък на статиите за Колеги. Online портал за здравословен живот, фитнес, дом и градина, семейство и деца и Колеги.
Колеги - Преобразете офис клюките в позитивна комуникация

Преобразете офис клюките в позитивна комуникация

21.04.20170186

Клюките в офиса са сред нещата, за които всеки знае, че съществуват, но се прави, че ги няма. Волно или не, ние ставаме участници в тяхното разпространение всеки ден.

Колеги - Колегите могат да бъдат най-добрите ви приятели

Колегите могат да бъдат най-добрите ви приятели

01.11.20150330

Установено е, че във всяка работа, която започне човек, той намира близки приятели. Има няколко причини, които обясняват този феномен.

Колеги - Какво винаги забелязва шефът в служителите

Какво винаги забелязва шефът в служителите

09.10.201506113

Без значение в коя сфера точно се изявявате, трябва да сте сигурни, че определени ваши действия не убягват от началниците ви.

Колеги - Диетата ни е пълен провал заради колегите

Диетата ни е пълен провал заради колегите

27.08.20150298

В един офис почти постоянно има някой, който има повод да почерпи – я с бонбони, я с парче торта за рожден ден или нещо друго нездравословно и примамващо.

Колеги - Как да станете симпатичен на колегите си

Как да станете симпатичен на колегите си

08.08.20150349

Да бъдеш симпатичен е важно, ако искаш да оцелееш в съвременната среда. Според мнозина пътят към върха е тежката работа. От професионална гледна точка идеята да бъдеш симпатичен не означава да бъдеш твърде добър или мекушав с колегите или подчинените.

Колеги - Жените шефове стресират повече служителите си мъже

Жените шефове стресират повече служителите си мъже

20.07.20150229

В рамките на проучването специалистите от Италия предложили на студентите да играят на игра, в която са имали за задача да си намерят работа.

Колеги - Как да се държим подобаващо на коледно парти с колегите

Как да се държим подобаващо на коледно парти с колегите

18.12.20140443

Анкети от американски изследвания показват, че 97 процента от компаниите в САЩ правят коледни партита за служителите си. Една трета от тези служители обаче не се държат подобаващо на подобен празник.

Колеги - Определиха най-големите дразнители в офиса

Определиха най-големите дразнители в офиса

13.05.20140459

Британска класация, публикувана в Дейли експрес, показа кои са най-дразнещите черти на един служител в офиса. Класацията се базира на проучване, проведено сред 2000 души.

Колеги - Дразнят те на работа? Постави всеки на мястото му

Дразнят те на работа? Постави всеки на мястото му

13.11.201205559

Колегите ви побъркват с поведението си? Е не е нужно да сменяте работата, съветват психолози. Ето и типовете гадове лесни за разкарване - скандалджии, клюкарки и недоволни.

Колеги - Как да се държим с новите колеги

Как да се държим с новите колеги

07.05.20120989

В социалния ни живот има редица неписани правила, с които трябва да се съобразяваме, за да имаме успех. Как се държим на работното място е от огромно значение. Как да се отнасяме с новите колеги?

Колеги - Какво пречи на кариерата

Какво пречи на кариерата

24.06.20110475

Не пазете амбициите си в тайна от шефове и колеги, защото всички предпочитат амбициозните хищници в професията. Не работете извънредно само за да направите впечатление на шефа.

Колеги - Как да намалим стреса на работното място

Как да намалим стреса на работното място

10.06.201101071

За да намалите до минимум стреса на работното място, сдържайте отрицателните си емоции. Закусвайте пълноценно преди работа и намерете баланс между личния живот и работните ангажименти.