Никога не използвайте емоджита с шефа и колегите! Ето защо

Никога не използвайте емоджита с шефа и колегите! Ето защо

Следващия път, когато започнете да пишете имейл на колега или на някой от преките си ръководители, на всяка цена се въздържайте от усмихнатите личица. За ваше добро е!

1

Комуникация

Комуникация - последните теми, подбрани публикаци и идеи. Информация на тема Комуникация от Ezine.bg. Списък на статиите за Комуникация. Online портал за здраве, красота, дом, семейство и деца и Комуникация.
Комуникация - Малки трикове за водене на успешен разговор с непознати

Малки трикове за водене на успешен разговор с непознати

20.10.20160344

Вижте няколко съвета, които ще ви направят по-уверени при общуването с околните и ще ви помогнат да завържете успешни познанства.

Комуникация - Това са фразите, които умните хора никога не използват

Това са фразите, които умните хора никога не използват

05.10.20160866

Ако сте интелигентни и ерудирани, то най-вероятно сте успели да овладеете добри социални умения. Умните хора могат да се поставят на мястото на събеседника си и в никакъв случай не биха си позволили да го обидят.

Комуникация - Ето как да оставите перфектно първо впечатление

Ето как да оставите перфектно първо впечатление

25.03.201601087

Първото впечатление, което правите, е от изключително голямо значение за това как ще ви възприема съответният човек оттук нататък.

Комуникация - Чертите, които правят един човек магнетичен

Чертите, които правят един човек магнетичен

23.11.201505805

Повечето хора можем да станем магнетични за противоположния пол като развием някои основни черти на характера. Магнетизмът освен по-привлекателни, ще ни направи и по-усмихнати.

Комуникация - За какво можем да си говорим с непознати

За какво можем да си говорим с непознати

22.06.201401522

Редица психоаналитици казват, че когато повечето хора идват на терапия, споделят, че имат проблеми с общуването и то най-вече в ситуация, в която трябва да разговарят с непознати.

Комуникация - Модерните технологии правят жените щастливи

Модерните технологии правят жените щастливи

16.03.201401147

Модерните технологии и особено средствата за комуникация са собено ефективни върху положителната женска психика. Модерните технологии са отлично средство за разтоварване на дамите от стреса

Комуникация - Как да впечатлим мъжа с чувството си за хумор

Как да впечатлим мъжа с чувството си за хумор

20.10.201301571

Чувството за хумор е много крехка константа. Преценката дали нещо е смешно зависи до голяма степен от културата ни, зрелостта ни, образоваността ни и разбира се - контекста.

Комуникация - Невербална комуникация

Невербална комуникация

29.09.201301232

Всеки човек участва в общуването с останалите хора не само с помощта на речта, но също така и с помощта на така наречената невербална комуникация.