Малки трикове за водене на успешен разговор с непознати

Малки трикове за водене на успешен разговор с непознати

Вижте няколко съвета, които ще ви направят по-уверени при общуването с околните и ще ви помогнат да завържете успешни познанства.

1
Комуникация - последните теми, подбрани публикаци и идеи. Информация на тема Комуникация от Ezine.bg. Списък на статиите за Комуникация. Online портал за здраве, красота, дом, семейство и деца и Комуникация.
Комуникация - Това са фразите, които умните хора никога не използват

Това са фразите, които умните хора никога не използват

05.10.20160799

Ако сте интелигентни и ерудирани, то най-вероятно сте успели да овладеете добри социални умения. Умните хора могат да се поставят на мястото на събеседника си и в никакъв случай не биха си позволили да го обидят.

Комуникация - Ето как да оставите перфектно първо впечатление

Ето как да оставите перфектно първо впечатление

25.03.20160999

Първото впечатление, което правите, е от изключително голямо значение за това как ще ви възприема съответният човек оттук нататък.

Комуникация - Чертите, които правят един човек магнетичен

Чертите, които правят един човек магнетичен

23.11.201505524

Повечето хора можем да станем магнетични за противоположния пол като развием някои основни черти на характера. Магнетизмът освен по-привлекателни, ще ни направи и по-усмихнати.

Комуникация - За какво можем да си говорим с непознати

За какво можем да си говорим с непознати

22.06.201401315

Редица психоаналитици казват, че когато повечето хора идват на терапия, споделят, че имат проблеми с общуването и то най-вече в ситуация, в която трябва да разговарят с непознати.

Комуникация - Модерните технологии правят жените щастливи

Модерните технологии правят жените щастливи

16.03.201401101

Модерните технологии и особено средствата за комуникация са собено ефективни върху положителната женска психика. Модерните технологии са отлично средство за разтоварване на дамите от стреса

Комуникация - Как да впечатлим мъжа с чувството си за хумор

Как да впечатлим мъжа с чувството си за хумор

20.10.201301519

Чувството за хумор е много крехка константа. Преценката дали нещо е смешно зависи до голяма степен от културата ни, зрелостта ни, образоваността ни и разбира се - контекста.

Комуникация - Невербална комуникация

Невербална комуникация

29.09.201301040

Всеки човек участва в общуването с останалите хора не само с помощта на речта, но също така и с помощта на така наречената невербална комуникация.