Декоративните контактни лещи са опасни

Декоративните контактни лещи са опасни

Шантавите контактни лещи, които си поставяме, за да изглеждаме по-интересно, могат да се окажат много опасни за здравето ни.

1

Контактни лещи

Контактни лещи - актуални теми, подбрани публикаци и идеи. Всичко на тема Контактни лещи от Ezine.bg. Списък на статиите за Контактни лещи. Онлайн журнал за здраве, мода, красота, дом, семейство и Контактни лещи.
Контактни лещи - Как да боравим с контактни лещи?

Как да боравим с контактни лещи?

15.04.20130803

Лещата трябва да се намира точно на върха на показалеца ви, преди да я поставите в окото си. Тя не трябва да бъде изкривена и ръбът и не трябва да докосва върха на пръста ви.

Контактни лещи - Причини за сълзене на очите

Причини за сълзене на очите

06.03.2013039140

Очите могат да сълзят по много причини. Това може да е в следствие на възпалителен процес, атония, алергия или преумора. На това трябва да се обърне внимание, тъй като организмът сигнализира за някакви проблеми.

Контактни лещи - Очила или контактни лещи?

Очила или контактни лещи?

27.02.20130953

Носите очила? Ако е така, но се колебаете дали не е по-добре да ползвате контактни лещи, следващите сравнителни обяснения могат да ви помогнат да решите какъв да бъде вашият избор.

Контактни лещи - Как да се грижим за контактните лещи

Как да се грижим за контактните лещи

12.02.20130513

Има задължителните стъпки за правилното и без усложнение използване на контактни лещи. Винаги измивайте старателно с антимикробен сапун ръцете си преди да ги докоснете. Задължително използвайте дезинфектираща течност.

Контактни лещи - Да нося ли контактни лещи?

Да нося ли контактни лещи?

03.12.201201389

Всеки от нас е малко или много суетен. Носенето на контактни лещи е въпрос на избор – в първия случай хората, които имат проблеми със зрението могат да предпочетат да ползват контактни лещи или очила, а в другия - за козметична цел.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни