Как да се справим с корема след раждане

Как да се справим с корема след раждане

По време на бременността тялото на жената претърпява промени, с които тя трябва да се справи, след като се сдобие с рожба. Една от тях е размерът на корема, който значително се е увеличил.

1

Корем

Корем - последните теми, авторски публикаци и препоръки. Информация на тема Корем от Ezine.bg. Списък на статиите за Корем. Online портал за здраве, звезди, дом, семейство и деца и Корем.
Корем - Искате плочки на корема? Хранете се така

Искате плочки на корема? Хранете се така

03.07.20180488

Коремната мазнина не е просто естетичен проблем. Всъщност, наличието на много мазнини в коремната област е силно свързано с болести като диабет тип 2 и сърдечни заболявания.

Корем - Най-после: Ето за коя част от мъжкото тяло си умират жените

Най-после: Ето за коя част от мъжкото тяло си умират жените

23.06.20180950

Всеки има своите предпочитания, що се отнася до любов и чувства. Оказва се обаче, че жените се обединяват, когато става въпрос за любима част от мъжкото тяло.

Корем - Ефективни упражнения за странични коремни мускули

Ефективни упражнения за странични коремни мускули

04.06.20180102

Ако искате перфектно изваяни мускули на корема си, трябва да обърнете специално внимание на всяка мускулна група, намираща се в тази така трудна за поддържане част от човешкото тяло.

Корем - Ето ги най-бързите начини да стопим коремчето за лятото

Ето ги най-бързите начини да стопим коремчето за лятото

18.05.201804456

Лятото официално настъпва след броени дни и ако още не сте успели да се отървете от зимните си килограми, сега е моментът да го направите.

Корем - Лесна тренировка за сваляне на корема

Лесна тренировка за сваляне на корема

09.05.201807228

Не е важно само желанието за свалянето на корема. От съществено значение са и упражненията, които трябва да се правят за целта. Искащите да имат плосък корем често се провалят в този си стремеж

Корем - Тайните на релефния корем

Тайните на релефния корем

06.05.20180262

Можете да тичате километри, да пракарвате часове в правене на коремни преси и да се изтощавате с какви ли не други упражнения, но това не е гаранция, че ще успеете да се сдобиете с така искания релефен корем.

Корем - Хитринки за секси коремче: Минус 5 см за 2 седмици

Хитринки за секси коремче: Минус 5 см за 2 седмици

02.05.201807722

Нека погледнем истината в очите! Отпуснатият корем не е приятна гледка за никого, но въпреки това се оказва номер едно проблем за все повече хора.

Корем - Деми Ловато с отпуснат корем и целулит, но по-щастлива от всякога

Деми Ловато с отпуснат корем и целулит, но по-щастлива от всякога

28.04.201803464

Във времената, когато усърдно се използва Фотошоп, за да се изчисти всеки малък недостатък, Деми пусна снимки на отпуснатото си коремче и целулита по бедрата си.

Корем - Топ 5 причини за подуване на корема

Топ 5 причини за подуване на корема

21.04.201807600

Метеоризмът се изразява най-вече в неприятното усещане за пълнота и за подут корем и може да се прояви дори и при хора, тежащи не повече от 50 кг.

Корем - По формата на корема ще разберете здравословните си проблеми

По формата на корема ще разберете здравословните си проблеми

10.12.20170112608

Освен от суета, може да погледнете как напълнявате в корема, защото според типа на напълняването може да определите някои здравословни проблеми.

Корем - Упражнения на стол – пет гениални предложения

Упражнения на стол – пет гениални предложения

17.09.20170204

Всеки трябва да спортува – независимо от пол, възраст и вероизповедание. Ако нямате време и мотивация, упражненията на стол са едно идеално решение за вас. С помощта на подръчни материали за няколко минути всеки ден скоро ще усетите как формите ви се пром

Корем - Йога срещу газове и подут корем. Ето как

Йога срещу газове и подут корем. Ето как

21.08.20170756

Стомашните проблеми възникват, когато чревните бактерии не могат да разграждат храната правилно. Йогата може да намали газовете в стомаха и червата и да нормализира храносмилането, подобрява функционирането на черния дроб и. . .