По формата на корема ще разберете здравословните си проблеми

По формата на корема ще разберете здравословните си проблеми

Освен от суета, може да погледнете как напълнявате в корема, защото според типа на напълняването може да определите някои здравословни проблеми.

1

Корем

Корем - последните теми, авторски публикаци и препоръки. Информация на тема Корем от Ezine.bg. Списък на статиите за Корем. Online портал за здраве, звезди, дом, семейство и деца и Корем.
Корем - Упражнения на стол – пет гениални предложения

Упражнения на стол – пет гениални предложения

17.09.20170122

Всеки трябва да спортува – независимо от пол, възраст и вероизповедание. Ако нямате време и мотивация, упражненията на стол са едно идеално решение за вас. С помощта на подръчни материали за няколко минути всеки ден скоро ще усетите как формите ви се пром

Корем - Най-после: Ето за коя част от мъжкото тяло си умират жените

Най-после: Ето за коя част от мъжкото тяло си умират жените

16.09.20170135

Всеки има своите предпочитания, що се отнася до любов и чувства. Оказва се обаче, че жените се обединяват, когато става въпрос за любима част от мъжкото тяло.

Корем - Йога срещу газове и подут корем. Ето как

Йога срещу газове и подут корем. Ето как

21.08.20170494

Стомашните проблеми възникват, когато чревните бактерии не могат да разграждат храната правилно. Йогата може да намали газовете в стомаха и червата и да нормализира храносмилането, подобрява функционирането на черния дроб и. . .

Корем - Стегнете корема с 4 полезни съвета

Стегнете корема с 4 полезни съвета

28.07.201704619

Мечтаете за стегнат корем, но нещо по пътя винаги ви спира – не се плашете. Лесно може да се сдобиете със стегнат корем без грам излишна тлъстинка по него само като следвате нашите съвети.

Корем - С растително масло топим коремните мазнини

С растително масло топим коремните мазнини

11.11.20160526

Според ново проучване активната употреба на рапично масло в диетата може да ви помогне да се отървете от коремните мазнини в рамките само на четири седмици. В семената на рапицата се съдържат по-малко наситени мазнини от зехтина, както и специални елемент

Корем - Срам ви е от гънките по корема на плажа? Има решение

Срам ви е от гънките по корема на плажа? Има решение

19.08.201601065

Женственото коремче може да е много секси, стига да знаем как да го покажем. Излагането на пъпа на показ може да е много добро решение, но може и да ви изиграе много лоша шега.

Корем - Дихателни упражнения за плосък корем

Дихателни упражнения за плосък корем

19.07.2016013980

За намаляване на тлъстините в областта на корема съществуват алтернативи на физическите упражнения. Правилното поемане на въздух изгаря мазнините и повишава нивото на метаболизъм в организма.

Корем - Маска за топене на мазнините в корема

Маска за топене на мазнините в корема

14.06.201605082

Смес от мед и горчица на прах помага при топенето на мазнини в коремната област. Маската ускорява отслабването и е много подходяща, за жени, които тренират.

Корем - Топ 5 причини за подуване на корема

Топ 5 причини за подуване на корема

03.06.201606362

Метеоризмът се изразява най-вече в неприятното усещане за пълнота и за подут корем и може да се прояви дори и при хора, тежащи не повече от 50 кг.

Корем - Ето как да постигнете изящна талия и да стопите мазнините по корема

Ето как да постигнете изящна талия и да стопите мазнините по корема

08.05.201602379

В даден етап от възрастта килограмите започват драстично да се качват дори и без да сте сменили коренно начина си на хранене, а най-лошото е и че все по-трудно се свалят.

Корем - Бързо премахване на мазнинките от корема

Бързо премахване на мазнинките от корема

15.01.2016015690

Ако искате да премахнете натрупалите се върху корема и ханша мазнинки, променете начина си на хранене - яжте червени и зелени зеленчуци, див ориз и картофи, пиле и риба.

Корем - Доказани методи за сваляне на корема

Доказани методи за сваляне на корема

02.01.201605109

Въпреки че кантарът може да показва едва 1-2 килограма нагоре от обичайното тегло, мазнините в тази област създават илюзия за много повече. Ако искате да се отървете завинаги от тях, ето кои са трите най-важни стъпки според специалистите.