Какво са кръвните съсиреци и как да се предпазим от тях

Какво са кръвните съсиреци и как да се предпазим от тях

Ако кръвният съсирек се е образувал в гърдите, характерни в тази ситуация са сърцебиене, болка в гръдния кош, потене, задух и дискомфорт в горната част на тялото

1

Кръвни съсиреци

Кръвни съсиреци - най-новите заглавия, авторски публикаци и препоръки. Практична информация на тема Кръвни съсиреци от Ezine.bg. Преглед на статиите за Кръвни съсиреци. Български сайт за здравословен живот, диети, дом и градина, родители и деца и Кръвни съсиреци.
Кръвни съсиреци - Кръвни съсиреци

Кръвни съсиреци

12.05.2015012973

Кръвните съсиреци са краен продукт на хемостазата. Кръвните съсиреци се наричат още тромбове или съдови съсиреци. Причини за кръвни съсиреци. Лечение на кръвни съсиреци.

Кръвни съсиреци - Падането на температурите влияе на сърцето

Падането на температурите влияе на сърцето

13.01.20150730

След приятните пролетни температури през уикенда ни очаква студено и неприятно време през следващите няколко дни. Лекарите предупреждават, че резките температурни промени могат да повлияят на здравето ни.

Кръвни съсиреци - Калциране на артериите

Калциране на артериите

21.03.201308523

Калцираните артерии в сърцето са форма на коронарна атеросклероза. В това състояние, артериите стават твърди и се свиват. Това ограничава притока на кръв към сърцето, ограничава обема на работата му, която то може да изпълнява, дори до точката, в която

Кръвни съсиреци - Опасен ли е ускореният пулс?

Опасен ли е ускореният пулс?

04.02.2013027034

Измерването на пулса може да даде много важна информация за здравето на човек. Всяко отклонение от нормалната сърдечна честота може да сочи сериозно медицинско състояние.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни