Кървенето на венците може да е знак за този неподозиран проблем

Кървенето на венците може да е знак за този неподозиран проблем

Кървенето на венците е проблем, който засяга много от мъжете и жените в средна и напреднала възраст. Най-лошото е, че през последните години оплакването се появява и при много млади хора.

1

Кървене на Венците

Кървене на Венците - последните заглавия, подбрани публикаци и съвети. Всичко на тема Кървене на Венците от Ezine.bg. Преглед на статиите за Кървене на Венците. Online портал за здравословен живот, красота, дом и градина, семейство и деца и Кървене на Венците.
Кървене на Венците - Не пренебрегвайте кървенето на венците!

Не пренебрегвайте кървенето на венците!

27.09.20150787

Ако венците ви кървят, то това е сигурен знак за наличието на определен проблем. Той варира от грешки в хигиената до сериозно заболяване. Състоянието в никакъв случай не бива да се пренебрегва.

Кървене на Венците - Как тялото ни подсказва, че сме стресирани

Как тялото ни подсказва, че сме стресирани

27.04.201503356

Шарлот Уотс, която е хранителен експерт, обяснява, че стресът много бързо изсмуква хранителните вещества от тялото, а след това организмът дава сигнал, че има някакъв проблем.

Кървене на Венците - Кървящи венци

Кървящи венци

08.04.2015011290

Кървящите венци са неприятно състояние, което се среща след 20-годишна възраст. Симптоми и лечение на кървящи венци. Билки и народна медицина при кървящи венци.

Кървене на Венците - Народни илачи при зъбобол

Народни илачи при зъбобол

04.04.2014017674

Още от нашите баби до днешни дни са достигнали народните рецепти за борба със зъбобола и болни венци. Народната медицина за зъбобола препоръчва рецепти със синап, сланина, мед, карамфил.

Кървене на Венците - Народна медицина при болни венци

Народна медицина при болни венци

01.02.2013013587

Едно от най-неприятните състояния, в които може да изпаднем, е кървенето на венците. Ако все пак сте решили да се посъветвате с народната медицина, ето какво има да ви каже тя по въпроса с кървенето на венците.

Кървене на Венците - Съвети за добра орална хигиена

Съвети за добра орална хигиена

16.01.201304009

Според скоро направено проучване, 2/3 от българите не си мият редовно зъбите. Едва 33 процента от сънародниците ни поддържат оралната си хигиена и си купуват паста и четка редовно.

Кървене на Венците - Възпаление на небцето и венците

Възпаление на небцето и венците

10.01.2013041934

Възпалението на небцето и венците са два проблема, които трябва задължително да се лекуват, за да не доведат до много по- лоши последици.

Кървене на Венците - Тайните сигнали на стреса - болки в корема и шоколад

Тайните сигнали на стреса - болки в корема и шоколад

03.10.2010012699

Болки в корема, гърба и главоболие са сред тайните симптоми на хроничния стрес. Постоянното желание за шоколад и кървенето на венците също са провокирани от стреса.

Кървене на Венците - Райските ябълки пазят мъжкото либидо

Райските ябълки пазят мъжкото либидо

15.01.201001113

Райските ябълки съдържат витамин С, полезни вещества като ликопен и магнезий. Вкусните плодове се препоръчват при стомашно разстойство, проблеми с венците /например кървене/ и хипертония.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни