Да преборим косопада с маска от сминдух!

Да преборим косопада с маска от сминдух!

Сминдухът е подправка, която се ползва в цял свят. Тя е традиционна за много национални кухни, особено на тези в Индия, Пакистан и Бангладеш. Наред със специфичния си аромат и вкус, подправката е известна и с невероятните си здравословни ползи – от подпом

1

Лечение на Пърхот

Лечение на Пърхот - последните теми, авторски публикаци и съвети. Информация за Лечение на Пърхот от Ezine.bg. Преглед на статиите за Лечение на Пърхот. Български портал за здраве, фитнес, дом, семейство и деца и Лечение на Пърхот.
Лечение на Пърхот - Пърхот

Пърхот

16.09.201507881

Пърхотът е прекалено отлюспване на кожните клетки от роговия слой на скалпа. Причини и лечение на пърхот. Народна медицина при пърхот

Лечение на Пърхот - Тялото ти подсказва с какво иска да го нахраниш

Тялото ти подсказва с какво иска да го нахраниш

04.09.201502077

Тялото ни има добре функциониращ механизъм, който може да ни подскаже ясно, когато нещо не е наред. Стига да можем да разчетем сигналите, които ни подава организмът, със сигурност ще боледуваме много по-рядко.

Лечение на Пърхот - Причини за появата на пърхот

Причини за появата на пърхот

24.06.201502454

Рисков фактор, повлияващ здравето на скалпа, е наличието на дрождоподобната гъбичка Malassezia. Според някои изследователи в областта причина за поява на пърхот може да бъде и неподходящата диета

Лечение на Пърхот - Пърхотът атакува през пролетта

Пърхотът атакува през пролетта

19.05.201401319

През пролетта кожата на главата реагира на дългото носене на шапки и работа в затворени помещение със сух въздух и върху косата се появява пърхот. Не ползвайте сешоар и пийте витамини.

Лечение на Пърхот - Да се избавим от пърхота чрез природата

Да се избавим от пърхота чрез природата

15.02.201305679

Проблеми с пърхота имат повече от 30 от жените в света. Освен козметичните средства, има и природни рецепти, които помагат в борбата срещу белите люспи в косата.

Лечение на Пърхот - Лечение на пърхот при деца

Лечение на пърхот при деца

11.06.2012011981

Пърхотът е толкова често срещан при децата, колкото и при възрастните. Въпреки, че има и един куп причини, поради които при тях той се появява по-лесно.

Лечение на Пърхот - Какво трябва да знаем за пърхота

Какво трябва да знаем за пърхота

26.12.201102812

Пърхотът е явление, при което се предизвиква прекомерно отстраняване на мъртви клетки от кожата на главата. Ако самостоятелното лечение не дава резултати, потърсете лекар.

Лечение на Пърхот - Как да победите пърхота с билки

Как да победите пърхота с билки

12.12.201103828

Освен препаратите, препоръчвани от козметични фирми и рецепти, проверени от народния опит могат да ни помогнат, когато искаме да се отървем от досадния пърхот в косата.

Лечение на Пърхот - Ниският имунитет е виновен за пърхота

Ниският имунитет е виновен за пърхота

25.10.201102762

Пърхотът е едно от най-често срещаните кожни заболявания. Милиони хора по света страдат от него. Пърхотът е вид себореен дерматит. Катраненият шампоан е сочен за помощник срещу пърхота.