Пригответе си точната билкова отвара според вида на кашлицата Ви!

Пригответе си точната билкова отвара според вида на кашлицата Ви!

Билки можете дори и сами да си наберете, защото повечето от тях растат в дивата природа и не е необходимо да се култивират. В случая сме решили да Ви покажем кои са най-подходящите билки при кашлица

1

Лечение на кашлица

Лечение на кашлица - последните теми, избрани публикаци и идеи. Практична информация за Лечение на кашлица от Ezine.bg. Списък на статиите за Лечение на кашлица. Online портал за здравословен живот, красота, дом и градина, семейство и деца и Лечение на кашлица.
Лечение на кашлица - Облекчете кашлицата с инхалации

Облекчете кашлицата с инхалации

04.01.201605389

Този универсален метод за лечение продължава да бъде предпочитан в борбата в кашлицата и хремата, а причината за това е съвсем проста-парите атакуват точно там, където трябва, без да имат странични ефекти като антибиотиците.

Лечение на кашлица - Облекчаване на детската кашлица за 1 нощ с меден компрес

Облекчаване на детската кашлица за 1 нощ с меден компрес

17.12.2015012679

За да облекчите детската кашлица само за една нощ, използвайте меден компрес. Това е старо и добре познато средство, което е доказало ефективността си с времето

Лечение на кашлица - Кашлица

Кашлица

28.03.2015018446

Кашлицата е волеви или неволеви рефлекс, с помощта на който се прочистват дихателните пътища или дробовете. Симптом на какви заболявания може да е и как се лекува?

Лечение на кашлица - Природни отхрачващи средства

Природни отхрачващи средства

25.03.2015017770

Кашлицата може да бъде изключително упорита и често остава с нас седмици, след като вече са отминали всички симптоми на настинката. Предлагаме ви няколко народни рецепти с доказани отхрачващи средства от природарта

Лечение на кашлица - Билки срещу кашлица

Билки срещу кашлица

03.11.2013012813

При влажна кашлица се препоръчва смес от равни части цвят от липа, черен бъз, мента, салвия и дивисил. При прекалено силна влажна кашлица тази смес се допълва от жълт кантарион.

Лечение на кашлица - Лечение на упорита кашлица

Лечение на упорита кашлица

13.02.2012052996

Срещу силна кашлица помагат сварени в прясно мляко сушени смокини. Бързо действа срещу кашлица сокът от черна ряпа. Той се приготвя с помощта на мед.