Лекове срещу настинка, които наистина работят

Лекове срещу настинка, които наистина работят

Вирусите стават все по-устойчиви, затова трябва да знаем какви мерки да вземем още в първите мигове, когато започнем да усещаме, че се разболяваме.

1

Лечение на настинка

Лечение на настинка - най-новите заглавия, авторски публикаци и идеи. Практична информация на тема Лечение на настинка от Ezine.bg. Обзор на статиите за Лечение на настинка. Онлайн портал за здравословен живот, фитнес, дом и градина, родители и деца и Лечение на настинка.
Лечение на настинка - Изненадващите приложения на алуминиевото фолио в домакинството

Изненадващите приложения на алуминиевото фолио в домакинството

24.10.201507176

Алуминиевото фолио се използва не само за готвене - то е безценен помощник в домакинството, но повечето хора не знаят за приложенията му. С алуминиево фолио с лекота може да наострите ножиците, да почиствате захабени прибори и да гладите по-лесно.

Лечение на настинка - Пилешка супа и кисело мляко гонят настинките

Пилешка супа и кисело мляко гонят настинките

10.10.20150862

Сезонът и грипните и простудни заболявания предстои, като лекарите ни съветват ежедневно да спазваме няколко препоръки за по-здрав имунитет. Методите са лесни, но повечето от нас забравят за тях.

Лечение на настинка - Настинка

Настинка

29.03.201507135

Настинката е вирусно заболяване, от което възрастните хора страдат между до 4 пъти годишно. Симптоми при настинка. Лечение на настинка и хранене.

Лечение на настинка - Точков масаж при настинка и грип

Точков масаж при настинка и грип

29.01.201406372

По нашето тяло съществуват активни точки, които могат да активизират чрез способите на китайската медицина функционалното състояние на имунната система. По този начин те са в полза при борбата с някои простудни заболявания и грип.

Лечение на настинка - Народна медицина при настинка

Народна медицина при настинка

27.09.201305394

Ще разгледаме най-честите оплаквания и съответен начин да се отървем от тях. При настинка едно от първите оплаквания са болките в гърлото. Народната медицина силно препоръчва да си направим компрес.

Лечение на настинка - Най-ефикасните чайове при простуда

Най-ефикасните чайове при простуда

15.11.201203288

При простудни заболявания помага мандариновият чай. Той се прави от сушени кори на мандарини и портокали. Срещу простуда помага и липовият чай.