Истината ще те шокира! Ето какво възбужда най-много жените

Истината ще те шокира! Ето какво възбужда най-много жените

За женското либидо се носят безброй легенди. Но докато някои мъже си мислят, че представителките на нежния пол се възпламеняват от мъже в костюми или пък мачовци с изваяни коремни мускули, то истината се оказа доста по-различна.

1

Либидо

Либидо - най-новите заглавия, авторски публикаци и идеи. Практична информация на тема Либидо от Ezine.bg. Обзор на статиите за Либидо. Български сайт за здраве, фитнес, дом, родители и деца и Либидо.
Либидо - Колко пъти трябва да правим секс според възрастта си за 1 година

Колко пъти трябва да правим секс според възрастта си за 1 година

14.12.20170887

Интимностите влияят позитивно както на физиката, така и на ума ни. Ето защо няма нищо лошо да го практикувате колкото се може повече, докато можете.

Либидо - Четири билки за по-добро либидо

Четири билки за по-добро либидо

17.03.201701434

Слабото представяне на интимния терен води след себе си редица емоционални проблеми. Много са причините за намаленото либидо, като най-честите сред тях са стресът, застоялият начин на живот, нездравословното хранене. За щастие природата е универсален лечи

Либидо - Афродизиаци за Свети Валентин

Афродизиаци за Свети Валентин

14.02.201701797

За да е още по-вълнуващ Свети Валентин, включете в менюто си за този ден храни-афродизиаци, които да стимулират либидото ви. Сред тези храни са стриди, аспержи, сирене, сладолед, мед. . .

Либидо - От колко секс имат нужда всъщност жените?

От колко секс имат нужда всъщност жените?

01.09.20160986

Всеобщo схващане е, че представителите на силния пол по-често имат нужда от секс в сравнение с дамите. Направено на скоро изследване обаче показва, че дамите също са големи мераклийки и не биха се лишили от ласки.

Либидо - Шамфъстък 3 пъти в седмицата за полова мощ

Шамфъстък 3 пъти в седмицата за полова мощ

23.08.201601002

За полова мощ се препоръчва консумацията на 30 грама шамфъстък дневно, поне пет пъти за седмица. Консумацията на шамфъстък забавя стареенето на клетките – причината за това е съдържащия се в тях антиоксидант антоцианин, както и ресвератрола.

Либидо - Причини да се захванем с йога

Причини да се захванем с йога

05.05.201601028

Заради способността на йогата да осъществява добра връзка между духа и тялото се облекчава и стресът, което е много полезно в наши дни. Йога намалява болката в кръста, тялото ви постепенно се оформя и чувството за скованост изчезва.

Либидо - Кой са убийците на женското либидо?

Кой са убийците на женското либидо?

17.03.20160703

Много често се случва либидото на дамите да се задуши от различни фактори и това да развали така важните във връзката интимни момент, смятат специалисти.

Либидо - Отслабването и парите правят жените секстигрици!

Отслабването и парите правят жените секстигрици!

09.03.20160172

Сатенените чаршафи, паричната печалба и свалянето на килограми са трите неща, които могат да вдигнат адреналина на една жена, показва мащабно британско проучване.

Либидо - Колко похотлива е вашата зодия?

Колко похотлива е вашата зодия?

29.02.2016018341

Всяка зодия е различна и уникална. Тя има своите характерни черни, навици и разбирания. Това с пълна сила важи за степента на похотливост.

Либидо - Доказалите се с времето храни-афродизиаци

Доказалите се с времето храни-афродизиаци

14.12.201502825

Някои храни могат да действат на организма като афродизиак и доказано да повишават сексуалното желание. Тези храни са доказали своята резултатност след множество експерименти.

Либидо - Мъжете, които пушат марихуана, са номер 1 в леглото

Мъжете, които пушат марихуана, са номер 1 в леглото

17.11.20150652

Мъжете, които пушат трева, са по-добри в леглото от тези, които никога не са пушили. Освен по-чести сексуални контакти пушачите на марихуана имали и повече партньорки.

Либидо - От цвета на спалнята зависи колко секс правите!

От цвета на спалнята зависи колко секс правите!

23.10.201501168

Оказва се, че цветът за спалнята е определящ за сексуалния ни живот. Най-често полови контакти имат двойките, чиито стени са обагрени в лилаво, червено или черно.