Всичко за техниката Боуен

Всичко за техниката Боуен

Техниката Боуен е един от най-разпространените методи за естествено лечение. Тя може да бъде оценена пълноценно само от тези, които са я изпитали.

1

Лимфна система

Лимфна система - актуални статии, подбрани публикаци и съвети. Практична информация за Лимфна система от Ezine.bg. Обзор на статиите за Лимфна система. Онлайн журнал за здравословен живот, мода, красота, дом и градина, семейство и Лимфна система.
Лимфна система - Подути лимфни възли на врата: Какво трябва да знаем?

Подути лимфни възли на врата: Какво трябва да знаем?

12.02.2017011859

Подуването на лимфните възли е ясен знак, че организмът страда. Не бива обаче веднага да си мислите за най-страшното – рак. Има редица заболявания, които могат да доведат до уголемяване на лимфните възли.

Лимфна система - Причини за повишени лимфоцити

Причини за повишени лимфоцити

05.10.2015066685

Обикновено за лимфоцитоза при възрастни се говори тогава, когато броят на белите кръвни клетки надвишава 3000 - 4000 лимфоцита в един микролитър кръв. При децата прагът е дори още по-висок – от 7000 до 9000 на микролитър кръв.

Лимфна система - Болки под мишниците

Болки под мишниците

12.11.2013074131

Обикновено мястото, където се появят подути лимфни възли, подсказва заболяването. Именно те са тези, които първи реагират на дразнения отвън. Реакцията се изразява в промяна на структурата на възела.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни