Правете това преди гримиране, ако сте с мазна кожа

Правете това преди гримиране, ако сте с мазна кожа

Жените, които имат кожа, склонна към омазняване, срещат по-големи трудности при гримирането, защото независимо колко добър продукт нанесат на лицето си, омазнената кожа ще го свали за час-два.

1

Мазна Кожа

Мазна Кожа - актуални заглавия, подбрани публикаци и препоръки. Практична информация на тема Мазна Кожа от Ezine.bg. Преглед на статиите за Мазна Кожа. Онлайн журнал за здраве, мода, красота, дом, семейство и Мазна Кожа.
Мазна Кожа - Яж тези храни, ако имаш мазна кожа

Яж тези храни, ако имаш мазна кожа

24.08.20170987

Да знаем какво да похапваме и какво да не си позволяваме, за да избегнем мазната кожа, наистина може да ни помогне в дългосрочен план.

Мазна Кожа - Храните, които омазняват кожата ти. Спри ги!

Храните, които омазняват кожата ти. Спри ги!

24.07.201701210

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло. За да бъде здрава и да функционира оптимално, е нужно да поддържаме специален баланс на веществата.

Мазна Кожа - Тотално погрешните съвети за красота! Спрете да правите това

Тотално погрешните съвети за красота! Спрете да правите това

27.05.201708627

Съветите за грим и красота помагат на всяка дама с малко усилия да покаже най-доброто от себе си на света. И докато някои от съветите са просто гениални, то други са тотално погрешни и ни карат да изглеждаме потресаващо. Не е удачно да се доверявате на сл

Мазна Кожа - Домашен пилинг с лимон за мазна кожа

Домашен пилинг с лимон за мазна кожа

17.04.201704056

Заради витамините и минералите, на които е богат, лимонът е подходящо средство, с което не само се гонят болестите, а и плод, който може да се използва като козметичен препарат.

Мазна Кожа - Как маслото от Иланг-Иланг помага срещу импотентност и депресия

Как маслото от Иланг-Иланг помага срещу импотентност и депресия

22.02.20170224

Маслото от иланг-иланг действа изключително успокояващо, тъй като действа еуфорично и седативно върху нервната система. То помага при напрежение, импотентност, депресия, тревожност, повдига либидото, защото е доказал се афродизиак

Мазна Кожа - Грижи за смесен тип кожа

Грижи за смесен тип кожа

04.12.20160491

При смесена кожа се наблюдава омазняване в определени зони, докато останалата част е суха. Това често поражда объркване при жените в търсенето на подходящи методи за поддръжка поради нейната специфика.

Мазна Кожа - Основни грижи за мазна кожа

Основни грижи за мазна кожа

19.10.201601805

Мазната кожа се характеризира с мазен блясък, разширени пори, раздразнения и черни точки. Това се получава под влияние на хормоналната или нервната система, когато количествата на секретираните мазнини от кожата на лицето се увеличават.

Мазна Кожа - Молив и огледало разкриват каква е кожата ви

Молив и огледало разкриват каква е кожата ви

01.07.201606318

За да изглеждате добре, полагайте необходимите грижи за кожата на лицето си. Преди това обаче трябва да определите какъв тип е тя. Това става с помощта на молив, огледалце и пръсти.

Мазна Кожа - Грижа за мазната кожа през лятото

Грижа за мазната кожа през лятото

24.06.20160692

Дори по принцип да сте сред късметлийките с нормална кожа, не съществуват гаранции, че лятото няма да промени този факт.

Мазна Кожа - Какъв е вашият тип кожа

Какъв е вашият тип кожа

03.06.201601055

За да се грижите правилно за вашата кожа, първо трябва да знаете каква е тя. Има пет основни типа, към които можете да определите и вашата кожа.

Мазна Кожа - С какво трябва да се храним според типа кожа

С какво трябва да се храним според типа кожа

08.01.201601185

Важна стъпка при грижата за кожата е правилното хранене. Ако наблегнете на някои плодове и зеленчуци, може да решите проблемите с кожата си по естествен път.

Мазна Кожа - Рецепти за красота с бира

Рецепти за красота с бира

20.08.201404828

Бирата съдържа повече от 30 минерали и микроелементи. Ето няколко домашни рецепти за маски на основата на бира за суха, мазна и комбинирана кожа.