Основни грижи за мазна кожа

Основни грижи за мазна кожа

Мазната кожа се характеризира с мазен блясък, разширени пори, раздразнения и черни точки. Това се получава под влияние на хормоналната или нервната система, когато количествата на секретираните мазнини от кожата на лицето се увеличават.

1

Мазна Кожа

Мазна Кожа - актуални заглавия, подбрани публикаци и препоръки. Практична информация на тема Мазна Кожа от Ezine.bg. Преглед на статиите за Мазна Кожа. Онлайн журнал за здраве, мода, красота, дом, семейство и Мазна Кожа.
Мазна Кожа - Не ползвайте кокосово масло, ако имате тези кожни проблеми

Не ползвайте кокосово масло, ако имате тези кожни проблеми

12.06.201802014

Много се говори за чудодейните свойства на кокосовото масло, но истината е, че то не е подходящо за всеки тип кожа. Ако имате определени кожни проблеми, кокосовото масло повече ще ви навреди.

Мазна Кожа - Най-добрите маски за различните видове кожа

Най-добрите маски за различните видове кожа

07.06.20180169

Страдате от чувствителна, мазна, склонна към акне кожа? Или пък кожата ви е прекалено суха ивече забелязвате първите бръчици, издайници на вашето стареене? Или просто имате нужда да направите нещо полезно за себе си? Спа процедурите са изключително удовол

Мазна Кожа - Почистващи продукти за лице! Кой е най-подходящ според типа кожа?

Почистващи продукти за лице! Кой е най-подходящ според типа кожа?

12.05.20180159

Ежедневното почистване и грижа за кожата са предпоставка за поддържането на здрав и жизнен външен вид по-дълго време. Натрупаните замърсявания и излишен себум (нормалния защитен секрет произвеждан от жлезите в кожата) нарушават защитните механизми на кож

Мазна Кожа - Тотално погрешните съвети за красота! Спрете да правите това

Тотално погрешните съвети за красота! Спрете да правите това

23.04.2018014995

Съветите за грим и красота помагат на всяка дама с малко усилия да покаже най-доброто от себе си на света. И докато някои от съветите са просто гениални, то други са тотално погрешни и ни карат да изглеждаме потресаващо. Не е удачно да се доверявате на сл

Мазна Кожа - Правете това преди гримиране, ако сте с мазна кожа

Правете това преди гримиране, ако сте с мазна кожа

11.03.201801526

Жените, които имат кожа, склонна към омазняване, срещат по-големи трудности при гримирането, защото независимо колко добър продукт нанесат на лицето си, омазнената кожа ще го свали за час-два.

Мазна Кожа - Яж тези храни, ако имаш мазна кожа

Яж тези храни, ако имаш мазна кожа

24.08.201701524

Да знаем какво да похапваме и какво да не си позволяваме, за да избегнем мазната кожа, наистина може да ни помогне в дългосрочен план.

Мазна Кожа - Храните, които омазняват кожата ти. Спри ги!

Храните, които омазняват кожата ти. Спри ги!

24.07.201701286

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло. За да бъде здрава и да функционира оптимално, е нужно да поддържаме специален баланс на веществата.

Мазна Кожа - Домашен пилинг с лимон за мазна кожа

Домашен пилинг с лимон за мазна кожа

17.04.201704491

Заради витамините и минералите, на които е богат, лимонът е подходящо средство, с което не само се гонят болестите, а и плод, който може да се използва като козметичен препарат.

Мазна Кожа - Как маслото от Иланг-Иланг помага срещу импотентност и депресия

Как маслото от Иланг-Иланг помага срещу импотентност и депресия

22.02.20170475

Маслото от иланг-иланг действа изключително успокояващо, тъй като действа еуфорично и седативно върху нервната система. То помага при напрежение, импотентност, депресия, тревожност, повдига либидото, защото е доказал се афродизиак

Мазна Кожа - Грижи за смесен тип кожа

Грижи за смесен тип кожа

04.12.20160645

При смесена кожа се наблюдава омазняване в определени зони, докато останалата част е суха. Това често поражда объркване при жените в търсенето на подходящи методи за поддръжка поради нейната специфика.

Мазна Кожа - Молив и огледало разкриват каква е кожата ви

Молив и огледало разкриват каква е кожата ви

01.07.201606395

За да изглеждате добре, полагайте необходимите грижи за кожата на лицето си. Преди това обаче трябва да определите какъв тип е тя. Това става с помощта на молив, огледалце и пръсти.

Мазна Кожа - Грижа за мазната кожа през лятото

Грижа за мазната кожа през лятото

24.06.20160821

Дори по принцип да сте сред късметлийките с нормална кожа, не съществуват гаранции, че лятото няма да промени този факт.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни