Тормозят ви натрапчиви мисли? Ето как да се справите

Тормозят ви натрапчиви мисли? Ето как да се справите

Натрапчивите мисли спохождат всеки от нас. Някои отминават незабелязано, други са досадни. В други случаи обаче те могат да са породени от някакъв точно определен проблем. Тогава цялостното ви състояние може да се влоши до крайна степен.

1

Мания

Мания - най-новите заглавия, избрани публикаци и идеи. Практична информация за Мания от Ezine.bg. Обзор на статиите за Мания. Български сайт за здравословен живот, диети, дом и градина, родители и деца и Мания.
Мания - Мания

Мания

19.09.201501256

Манията е тежко психологическо състояние, което се характеризира с изключително приповдигнато или твърде раздразнително настроение. Манията може да е симптом на различни психически проблеми. Лечението на манията става със специфични медикаменти

Мания - Обществото на анонимните шопингхолици

Обществото на анонимните шопингхолици

07.03.20140295

Манията по пазаруване е по-разпространено психично разтройство дори от депресията, съизмеримо с алкохолната зависимост. В САЩ има сформирано общество на т. нар. анонимни длъжници или шопингманияци.

Мания - Най-новата мания: фитнес стриптийз

Най-новата мания: фитнес стриптийз

06.01.201001188

Пластиките в танците на пилон позволяват не само да се развие тялото, но повишават чувствеността, сексуалността, пластичността и гъвкавостта.

Мания - Рускиня подарява 6 пъти девствеността си

Рускиня подарява 6 пъти девствеността си

13.08.200902984

Рускиня се подложи на шест операции за възстановяване на девствеността си. Тя се вманиачи в пластичната хирургия, за да подарява химена си на мъжа си.