Маски, които ще задържат цвета на боядисаната коса

Маски, които ще задържат цвета на боядисаната коса

0

Три домашни маски с натурални продукти могат да са ви от голяма помощ при запазването на цвета на боядисаната ви коса. Трябва да знаете, че боите за коси изтощават и дехидрират косата.

1
Маски за Коса - най-новите теми, авторски публикаци и идеи. Информация на тема Маски за Коса от Ezine.bg. Обзор на статиите за Маски за Коса. Български сайт за здравословен живот, фитнес, дом и градина, родители и деца и Маски за Коса.

Популярни

Маски за Коса - Възстановена коса само за една нощ!

Възстановена коса само за една нощ!

27.10.201502462

Красивата коса изисква ежедневни грижи. Вместо да отделяте ценни часове от деня си обаче, много по-удачно би било да се погрижите за нея, докато спите. Истината е, че най-ефективната грижа за косата е именно тази през нощта.

Маски за Коса - Как да имаме хубава и обемна коса?

Как да имаме хубава и обемна коса?

25.10.201501452

Ако искате да имате хубава и обемна коса, трябва да я подхранвате както отвън, така и отвътре. Така ще можете да се радвате на красива грива, която да предизвиква възхищение в погледите на всички. За да подобрите състоянието на косата си и да я направите

Маски за Коса - Здрава и красива коса със зехтин

Здрава и красива коса със зехтин

18.10.201502470

С помощта на зехтин можете да се радвате на гъста, здрава и красива коса. Зехтинът от векове се използва за поддържане на красотата на косата.

Маски за Коса - Маски за нормална коса

Маски за нормална коса

09.10.20150275

Всяка жена мечтае за нормална коса, която да не се омазнява лесно и да не е суха. Дори да притежавате такава обаче, имайте предвид, че тя също се нуждае от подсилване и подходяща поддръжка.

Маски за Коса - Съвършена красота само с няколко лъжици сусамов тахан

Съвършена красота само с няколко лъжици сусамов тахан

20.09.201505892

С помощта на тази чудотворна субстанция можете са си приготвите страхотни домашни помади, които умело конкурират и най-скъпите козметични продукти, които ще намерите в търговските вериги.

Маски за Коса - Да възстановим косата си след края на лятото

Да възстановим косата си след края на лятото

14.09.20150578

Как можете да възстановите гривата след лятото, така че бързо да се върне онази силна и бляскава коса, която сте имали преди да отидете на плаж?

Маски за Коса - Маски за изтощена коса

Маски за изтощена коса

28.08.201501239

Хубавата коса е сред най-важните неща за една жена – ако вие страдате от изтощена коса, направете си някоя от следващите маски.

Маски за Коса - Маски за увредена коса

Маски за увредена коса

12.08.201501410

Косата ни е изключително чувствителна. Много от съвременните методи за поддръжка като сешоар, преси и маши, бои и други, могат да я увредят до голяма степен.

Маски за Коса - Маски за тънка коса

Маски за тънка коса

03.08.201503030

При тънка коса могат да се използват билки, които да подобрят състоянието на косата, но трябва да правите маските постоянно и дълго време, за да има ефект. Какаото помага при проблемна тънка коса

Маски за Коса - Любимите натурални продукти за коса на звездите

Любимите натурални продукти за коса на звездите

26.07.20150521

Въпреки че имат неограничени финансови възможности, повечето от холивудските знаменитости предпочитат природните продукти за коса пред скъпите им и маркови алтернативи.

Маски за Коса - Маски с морски водорасли за коса и тяло

Маски с морски водорасли за коса и тяло

08.07.20150214

Морските водорасли от хиляди години се използват успешно за козметични цели. Козметологията се възползва от тях поради многото им ефикасни и незаменими свойства.

Маски за Коса - Маска от джинджифил срещу косопад и пърхот

Маска от джинджифил срещу косопад и пърхот

22.04.201503604

Ако косата ви пада прекалено или имате пърхот, може да си приготвите домашна маска с джинджифил, която да ви помогне с тези проблеми. Ароматната подправка може да ви осигури здрава и красива коса.

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Маски за Коса - практични статии и идеи от Езине.бг. Всичко за Маски за Коса, здраве, мода и дома и семейството в журнала на модерния българин. Вижте най-актуалното относно Маски за Коса. Свържете се с нас ако инфромацията на актуалната подстраница не е за Маски за Коса.