Най-добрите хидратиращи маски за коса

Най-добрите хидратиращи маски за коса

Както за тялото, така и за косата хидратацията е ключът към здравето. Затова в следващите редове ще ви предложим няколко рецепти за хидратираща маска за коса, които използват естествени съставки

1

Маски за Коса

Маски за Коса - най-новите теми, авторски публикаци и идеи. Информация на тема Маски за Коса от Ezine.bg. Обзор на статиите за Маски за Коса. Български сайт за здравословен живот, фитнес, дом и градина, родители и деца и Маски за Коса.
Маски за Коса - Подхранващи маски за коса

Подхранващи маски за коса

21.01.201801642

Есенно-зимният период е тежко време за всяка коса и не само. Студът, вятърът, слънцето, машата и сешоарът са фактори, вредящи й до степен на пълно изтощаване и износване.

Маски за Коса - Цъфтящи краища - как да се справите?

Цъфтящи краища - как да се справите?

19.01.20180193

Цъфтящите краища на косата ви са сигурен знак, че тя е изтощена и се нуждае от подстригване и специални грижи. Виновни за това неприятно явление върху главата ви са различните химикали, с които третирате косата си.

Маски за Коса - Маска с банан - най-добрият подарък за косата ти

Маска с банан - най-добрият подарък за косата ти

18.12.20170413

Бананите са средство, с което лесно и по естествен начин можете да разкрасите косата си. Те могат да подхранят изтощената ви грива в дълбочина и да ѝ възвърнат изгубения блясък.

Маски за Коса - Това е най-добрата маска за коса, която някога ще опитате!

Това е най-добрата маска за коса, която някога ще опитате!

09.12.20170305

Представяме ви тази наистина вълшебна маска за коса. Тя действа обаче само на хора с мазна коса, което не значи, че ако имате по-суха грива, не може да изпробвате дали ще повлия благотворно и на вас.

Маски за Коса - Маска с кафе прави косата дълга и бляскава

Маска с кафе прави косата дълга и бляскава

20.10.2017022621

Кафето има свойството да подсилва растежа на косата и придава наситен тъмен блясък. След маската с кафе косата ви не мирише неприятно, както при използването на други продукти.

Маски за Коса - Да преборим косопада с маска от сминдух!

Да преборим косопада с маска от сминдух!

10.10.20170219

Сминдухът е подправка, която се ползва в цял свят. Тя е традиционна за много национални кухни, особено на тези в Индия, Пакистан и Бангладеш. Наред със специфичния си аромат и вкус, подправката е известна и с невероятните си здравословни ползи – от подпом

Маски за Коса - Съвети от Индия за дълга и гъста коса

Съвети от Индия за дълга и гъста коса

25.08.201702169

Ако и вие искате да се сдобиете с красива коса, вижте няколко ценни съвета от тези енигматични дами в галерията ни по-горе. Те са изключително простички, но вършат истински чудеса. С тях косата ви ще укрепне и ще започне да расте по-бързо.

Маски за Коса - Три маски запазват цвета на боядисаната коса при силно слънце

Три маски запазват цвета на боядисаната коса при силно слънце

15.07.20170444

Температурите отдавна са летни, но горещините могат да нанесат големи вреди на косата ви, особено ако е боядисана. За да запазите цвета ви през лятото, направете си някоя от домашните маски, които ви предлагаме.

Маски за Коса - Кефирени маски за гъста, мека и блестяща коса

Кефирени маски за гъста, мека и блестяща коса

25.06.20170814

Смята се, че млечната напитка може да се използва и в маските за коса, тъй като заздравява космените фоликули, премахва пърхота и прави косата блестяща, гъста и здрава.

Маски за Коса - Домашни маски с лук за увредена и рядка коса

Домашни маски с лук за увредена и рядка коса

22.06.201701156

Лукът е едно от най-мощните и изпитани средства в борбата с тънката, чуплива и изтощена коса. От незапомнени времена той е предпочитано средство за разкрасяване от жените от различни възрасти и култури.

Маски за Коса - Домашна маска с чили подсилва косата и бори косопада

Домашна маска с чили подсилва косата и бори косопада

26.05.20170384

Чили се оказва и отличен лек в борбата с тънката и изтощена коса, както и с косопада, тъй като подобрява кръвоснабдяването на скалпа. За да се постигне този ефект обаче, подправката трябва да се приложи по определен начин.

Маски за Коса - С тези домашни средства ще забравите за сухите и чупливи краища на косата

С тези домашни средства ще забравите за сухите и чупливи краища на косата

18.05.20170690

Вижте три домашни средства, с които да се преборите с изтощените си краища и ще направите гривата си блестяща, жива и ослепителна.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни