Ръцете се измиват ефективно след 20 секунди

Ръцете се измиват ефективно след 20 секунди

Ако човек мие ръцете си по-малко от 20 секунди, ефектът от измиването ще е минимален, сочат резултатите от скорошно изследване. С други думи – това време изобщо не е достатъчно да се отървете от всички микроби.

1

Миене на Ръцете

Миене на Ръцете - последните теми, подбрани публикаци и препоръки. Информация на тема Миене на Ръцете от Ezine.bg. Преглед на статиите за Миене на Ръцете. Online портал за здравословен живот, мода, красота, дом и градина, семейство и деца и Миене на Ръцете.
Миене на Ръцете - Мръсните нокти причиняват 25 процента от болестите

Мръсните нокти причиняват 25 процента от болестите

15.12.201311086

И ако като деца всеки си е помислял поне веднъж – какво толкова, ако не измия ръцете си, то днес ново британско проучване ни обяснява съвсем точно, какво могат да ни причинят мръсните и неподдържани нокти.

Миене на Ръцете - Ръцете са нашата визитна картичка

Ръцете са нашата визитна картичка

19.03.201302293

Гумените ръкавици са добра идея дори при миенето на съдове. Хубаво е, когато си купувате миещи препарати да избирате такива, които щадят поне до някаква степен ръцете ви.

Миене на Ръцете - Лична хигиена при децата

Лична хигиена при децата

11.03.201202224

Приучването на децата към добри хигиенни навици е доста трудоемко, изисква много постоянство, но определено си струва усилията. Този процес започва още в ранна детска възраст.

Миене на Ръцете - Как да се преборим с опасния грип

Как да се преборим с опасния грип

13.11.201101294

Редовното миене на ръце с антибактериални сапуни и избягването на контакт с болни понякога не е достатъчно, за да ви предпази от честите вирусни инфекции.

Миене на Ръцете - 6 начина да се предпазите от грипа

6 начина да се предпазите от грипа

28.10.20110868

Редовното миене на ръцете, пиенето на изобилие от течности, отказването на цигарите, сауната и пълноценния сън и почивка ще засилят съпротивителните сили на организма ви.

Миене на Ръцете - Вода и сапун ни избавят от грипа

Вода и сапун ни избавят от грипа

03.01.201001387

Не губете време и излишни пари в набавянето на разтворими витамини и хранителни добавки, а обърнете повече внимание на личната си хигиена. Миенето на ръсете с вода и сапун ни избавя от грипа