Премахнете неприятните миризми с обикновени продукти от шкафа

Премахнете неприятните миризми с обикновени продукти от шкафа

0

Въпреки че на пазара се продават всякакви ароматизатори, като повечето от тях вършат наистина чудесна работа, никак няма да е излишно да научите и някои ценни хитринки относно това как да отстраните неприятните миризми у дома си по-прост начин

1
Миризми - актуални теми, подбрани публикаци и идеи. Всичко на тема Миризми от Ezine.bg. Преглед на статиите за Миризми. Онлайн журнал за здраве, диети, дом, семейство и Миризми.
Миризми - Силното обоняние е виновно за затлъстяването

Силното обоняние е виновно за затлъстяването

18.06.20160227

Учени от Университета в Портсмут твърдят, че има връзка между силното обоняние и затлъстяването, предава Би Би Си. Според тях именно по-добрата способност на някои хора да улавят различни миризми е виновна за наднорменото им тегло.

Миризми - Край на миризливите чорапи с това откритие на учени!

Край на миризливите чорапи с това откритие на учени!

23.05.20160377

В един момент от своя живот хората започват все по-силно да усещат миризмата на мръсните чорапи. Дори когато те са току-що изпрани, тяхната миризма не е такава, каквато се надяват.

Миризми - Вече можем да помиришем цвета

Вече можем да помиришем цвета

05.01.2016084

Учените са разработили метод, чрез който всеки любопитен може да усети миризмите на различните цветове. Колкото и невероятно да звучи, американецът Закари Хауърд е създал иновативна синестетична маска, чрез която човек да може да усеща миризмата

Миризми - Ароматизирайте телефона си преди важен разговор

Ароматизирайте телефона си преди важен разговор

17.04.201411108

Ароматите, както и цветовете, имат много специално свойство – те променят настроението и апетита ни. Кой аромат как действа и къде е добре да се капне уханна есенция според Фън Шуй.

Миризми - Премахване лошата миризма от дрехи

Премахване лошата миризма от дрехи

05.04.2013124033

За по-сигурно, започнете да слагате ароматизатори в гардероба си – има такива, които се продават. Ако искате направете си го у дома – трябва ви платняна торбичка и суха лавандула, хвойна, карамфил и др.

Миризми - Ароматите на Огъня ускоряват реакцията ви

Ароматите на Огъня ускоряват реакцията ви

28.01.20130396

Ароматите могат да бъдат класифицирани в съответствие със системата на петте елемента. Преценете от какъв елемент имате нужда, за да внесете неговия аромат на работното си място.

Миризми - Как да премахнем миризмата от обувки

Как да премахнем миризмата от обувки

16.02.2012117390

Миризмата на обувките е неприятна и може да ни постави в неудобни ситуации. Не носете един чифт обувки дълго време, а миризмата може да се отстрани чрез смляно кафе, бял оцет и други средства.

Миризми - Ползата от старите вестници

Ползата от старите вестници

10.07.201111761

Не изхвърляйте старите вестници, те са идеални за опаковане, подсушаване на мокрите обувки, премахване на нежелани миризми, съхраняване на вълнени дрехи.

Миризми - Пастата за зъби чисти килими и нокти

Пастата за зъби чисти килими и нокти

28.01.201102442

С помощта на паста за зъби можете да почистите ноктите си, да премахнете херпес или да се отървете от неприятна миризма. Пастата за зъби облекчата болката при изгаряне.

Миризми - Какво издава тялото ви?

Какво издава тялото ви?

27.12.2010112126

Ако не можете лесно да различите миризмата на банани, лимони и канела, имате голям шанс да се разболеете от Паркинсон. Високите жени нямат ген, който отговаря за дълголетието.

Миризми - Как да изчистим въздуха в дома си

Как да изчистим въздуха в дома си

22.10.201003084

Всеки от нас вдишва ежедневно огромно количество вредни вещества, причиняващи различни болести. Техническият прогрес ни дари и с много вредни химични съединения, увреждащи здравето.

Миризми - Сексът има аромат, но няма възраст

Сексът има аромат, но няма възраст

10.10.201002117

Сред най-новите секс-открития са, че точката G, която се смята за най-ерогенната зона на жената, най-вероятно не съществува. Сексът ухае - миризмата на потта на възбудения мъж се променя.

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани