Законът на привличането наистина работи! Вижте как да го изпозлвате

Законът на привличането наистина работи! Вижте как да го изпозлвате

0

Ню Ейдж ученията твърдят, че има универсален вселенски закон, според който чрез мислите и нагласите си привличаме добро и лошо събития в живота си. Много обаче не знаят как да използват принципите на този закон.

1
Мисли - актуални теми, авторски публикаци и съвети. Всичко за Мисли от Ezine.bg. Преглед на статиите за Мисли. Онлайн журнал за здравословен живот, мода, красота, дом и градина, семейство и Мисли.
Мисли - Тормозят ви натрапчиви мисли? Ето как да се справите

Тормозят ви натрапчиви мисли? Ето как да се справите

23.07.20160175

Натрапчивите мисли спохождат всеки от нас. Някои отминават незабелязано, други са досадни. В други случаи обаче те могат да са породени от някакъв точно определен проблем. Тогава цялостното ви състояние може да се влоши до крайна степен.

Мисли - Най-странните мисли за под душа

Най-странните мисли за под душа

06.05.20160262

Събуждате се сутрин. Още не сте отворили очи и отивате под душа. В размътеното ви съзнание обаче започват да прелитат като свободни електрони всевъзможни мисли, коя от коя по-странни.

Мисли - Забавните признания на родители, които ще ви размеят от сърце

Забавните признания на родители, които ще ви размеят от сърце

06.04.20160624

С импулсивните си и непредвидими реакции малките деца могат да разсмеят всеки. А когато пораснат и се научат да разговарят добре с родителите си, някои напълно обикновени ситуации стават наистина комични

Мисли - Какво си мислят жените на първа среща

Какво си мислят жените на първа среща

03.08.201401196

В повечето случаи при първа среща жените мислят най-вече за това как изглеждат. Те постоянно са нервни, тъй като не са наясно дали изглеждат перфектно.

Мисли - Отслабване според фън шуй

Отслабване според фън шуй

09.04.201449249

Китайската система за хармония между човека и заобикалящата го среда фън шуй твърди, че наднорменото тегло е резултат не само от преяждане, но и от излишни мисли или излишни предмети в дома.

Мисли - Как да разберете какво мисли събеседникът ни

Как да разберете какво мисли събеседникът ни

16.05.201202750

Седемдесет процента от информацията човек възприема с очите си. Затова така наречените невербални сигнали дават възможност да разберете какво точно мисли и чувства събеседникът ви.

  • Новини и Съвети

  • Нови
  • Последно коментирани
  • Популярни
  • Най-коментирани