Йога закони, с които ще живеете по-щастливо

Йога закони, с които ще живеете по-щастливо

Вижте тези закони, които ще ви помогнат да се избавите от чуждите манипулации и ще направят живота ви по-хармоничен и щастлив.

1

Мисли

Мисли - актуални теми, авторски публикаци и съвети. Всичко за Мисли от Ezine.bg. Преглед на статиите за Мисли. Онлайн журнал за здравословен живот, мода, красота, дом и градина, семейство и Мисли.
Мисли - Учени: От начина ти на хранене зависи дали ще си депресиран и тъжен!

Учени: От начина ти на хранене зависи дали ще си депресиран и тъжен!

04.03.201801627

Начинът, по който се храните, може да засегне не само теглото ви, но също мислите и чувствата, показват нови изследвания. Учени са открили, че има храни, които могат да предизвикат щастие и такива, които могат да развалят настроението ни.

Мисли - Тормозят ви натрапчиви мисли? Ето как да се справите

Тормозят ви натрапчиви мисли? Ето как да се справите

27.02.20180956

Натрапчивите мисли спохождат всеки от нас. Някои отминават незабелязано, други са досадни. В други случаи обаче те могат да са породени от някакъв точно определен проблем. Тогава цялостното ви състояние може да се влоши до крайна степен.

Мисли - Законът на привличането наистина работи! Вижте как да го използвате

Законът на привличането наистина работи! Вижте как да го използвате

28.01.2018015298

Ню Ейдж ученията твърдят, че има универсален вселенски закон, според който чрез мислите и нагласите си привличаме добро и лошо събития в живота си. Много обаче не знаят как да използват принципите на този закон.

Мисли - Най-странните мисли за под душа

Най-странните мисли за под душа

06.05.20160357

Събуждате се сутрин. Още не сте отворили очи и отивате под душа. В размътеното ви съзнание обаче започват да прелитат като свободни електрони всевъзможни мисли, коя от коя по-странни.

Мисли - Забавните признания на родители, които ще ви размеят от сърце

Забавните признания на родители, които ще ви размеят от сърце

06.04.20160668

С импулсивните си и непредвидими реакции малките деца могат да разсмеят всеки. А когато пораснат и се научат да разговарят добре с родителите си, някои напълно обикновени ситуации стават наистина комични

Мисли - Какво си мислят жените на първа среща

Какво си мислят жените на първа среща

03.08.201401449

В повечето случаи при първа среща жените мислят най-вече за това как изглеждат. Те постоянно са нервни, тъй като не са наясно дали изглеждат перфектно.

Мисли - Отслабване според фън шуй

Отслабване според фън шуй

09.04.2014010884

Китайската система за хармония между човека и заобикалящата го среда фън шуй твърди, че наднорменото тегло е резултат не само от преяждане, но и от излишни мисли или излишни предмети в дома.

Мисли - Как да разберете какво мисли събеседникът ни

Как да разберете какво мисли събеседникът ни

16.05.201202886

Седемдесет процента от информацията човек възприема с очите си. Затова така наречените невербални сигнали дават възможност да разберете какво точно мисли и чувства събеседникът ви.